Pochlastac sie mozna bo leje co chwila , no co za duzo to niezdrowo przecie ilez mozna siedziec w chacie i plany kawek na działce chyba popłyneły z deszczykiemAz mi glupio na te moje minimalne szykowanie ,pewnie zaraz po swietach bede na zakupy leciec .
Anoola no moj slubny narazie poobierał warzywa do sałatki i ma jutro kroic dalej , nie gonie bo robot juz nie widac za d uzo .U nas tez bedzie wielka micha sałatki bo to chyba bedzie głowna potrawa swiateczna hehe i tez na kazdy posiłek s erwowana .Hehe wyciagnij te paczuszki ciastek co to masz pochomikowane i lodziki i deser gotowy
Nutko no to zyczen z nadmiarem juz dostałąs .
Optus no powykopuj co lepsze roslinki bo szkoda by było jakby zmarnowali .U Monty Dona pokazywali Psi ząb jeny jaka to pikna roslinka a jak mi sie zaczął podobac trójlist ale to wszystko nie na moje bagnisko .
Megi ja tyle lat piekłam z e teraz az mi dziwnie ze tylko gotowce bedą ale przynajmniej slubnego nie bedzie tak kusic do jedzenia .
Yoanka no pomocnik w Twojej kuchni to chyba tylko do przeszkadzania bo napewno nie do pomocy , a jak jeszcze trzeba tłumaczyc co gdzie jest to jeno nerwy z tej pomocy .
Sagus no w gorach w taka pogoda to juz chyba zadna frajda .