Strona 805 z 1949 PierwszyPierwszy ... 305 705 755 795 803 804 805 806 807 815 855 905 1305 1805 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,041 do 8,050 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Bożenajestem jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Lublin

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Bozenajestem uwazaj bo po takich tabletkach to mozna sie niespodziewanie zesrac w gacie i bedzie wstyd a nie ladna sylwetka.

Naprawdę miałeś taki problem? Nie strasz mnie. Może to było zatrucie, a nie te tabletki? Czytałam opinie i jeszcze nie spotkałam się z czymś takim :-( Ja się bardzo dobrze czuję, a już biorę któreś opakowanie z rzędu biorę.

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Przyszłam żłopnąć a tu nie ma co
    O suchym ryju mam do roboty jechać? Ciężkie czasy!

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Anoola no o suchym ryjku pojedziesz do roboty bo przecie kawiarka ma goscia wiec nie ma czasu na takie bajerki jak kawa /No mozesz jeszcze narzeczona zagonic ale ona wyraznie olewacko podchodzi w koncu miała miec luzik niesamowity a tu poł wrzesnia na kulezanki nie widac , chyba ze Ciacho dopadło i wykancza na maksa jakimis ruskimi metodami .
    No mały niby wsio ma ale i tak durak dumam .No wentylkiem do gory mozna i polezec ale jaka frajda jak działeczka wyczyszczona i tak siedze i patrze jak piknie .Dzis guzik zrobiłam bo pozno pojechalismy a na dodatek miałam szarancze na sadzonki co mnie bardzo cieszy bo troche luziku moze sie zrobi .No leki wredne a skutki uboczne jeszcze wredniejsze, u małego chyba tak po garsciach leków zęby sie zmarnowały teraz juz nie bierze a kiedys to autentycznie garsc lekow na dzien była .
    Sagus no w pewnym wieku kazda w ywrotka moze byc niebezpieczna wiec dobrze ze nic sie Mamie nie stało.No te dni zapowiadaja u nas juz chłodniejsze ale po niedzieli to znowu jakis armagedon temperaturowy bo tropik sie zacznie .
    Optus milych dni z młodym .No jak deszczowka jest to i umyc sie chyba w niej mozna , ja kiedys pod rynna myłam włosy , jeny jakie miękkie były a zwyczajowo zbierało sie deszczowke do włosow .
    Bonusiu u nas na działce tam gdzie akurat nie podleje to od razu sucho okrutnie dzis wykopywalismy roslinki to popiołek sie sypał z korzeni .Deszczu juz od dawna u nas nie było Hihi to akurat na Mikołaja były prezenty jak tak rowno we wrzesniu sie rodziły .
    U kumpeli to dzieci były prezentami imieninowymi dla jej meza

Awatar AnekSadek

Mania, Ty uparta? To ja zrobire to samo. Nie bede pisać!

Saguś jest nieaktywny Znany na forum

Sorry , że tak późno ale mam urwanie doopy. Ale i tak wypijesz Nie doczytałam, że Optusia ma gościa.

Espresso-macchiato.jpg

Anoola, nie o ten podatek mi lotało, kiedy indziej o tym pogwarzymy . Jak nocka ?

Maniu u mnie dziś już było +27 ...SUSZA Niech coś lunie !!! No masz rację , takie upadki są groźne ...to już wiek jednak (88), ale i tak jest dzielna.

Bożenajestem - ja tego nie używałam i nie dam się namówić, bo wiem , że ubywa ale z portfela.Ale jak Ci pomaga i czujesz się lepiej to bierz.

Idę coś kimnąć, marzy mi wypad w góry ...ale chyba nie pojedziemy.Grzybów nie ma - za sucho a i polowania się zaczęły a ja tego nienawidzę.

Awatar AnekSadek

Sorry, Konopnicka potrzebuje atramentu zeby pisac.
    Atramentem moze byc tylko i wylacznie kawa od Mani!!!!

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Dlaczego Anoolka nas tez ķarzesz za brak kawy od Mani.
    Ważne ze jest ktokolwiek życzliwy Ci postawi. Inna karę daj Mani!

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Napisałabym wczoraj z telefonu - ale skubany zdechł na amen i oddałam do sklepu na reklamację. Teraz dwa tygodnie na dawnej starej nokii.
    Aż mi się ją trudno w rękach trzyma.
    Anulko - lotnisko w Gdańsku, przylot o północy - więc musiałby siedzieć na nim do rana... Raczej jest przyjęte, że się przylatujących odbiera - jak kto może.
    Ja i tak za kierownicą nie siedziałam, ale dopiero o czwartej nad ranem byliśmy w domu (ciut się spóźnił samolot) - więc bardzo niemrawa jestem. A wstałam - bo z seniorkowa przelew na imprezę miałam zrobić - i mi się zapomniało...
    Młody zaraz wybywa do dentysty i jakie tam ma inne sprawy - nie wiem. A ja się chyba jeszcze spróbuję kimnąć, ale czarno to widzę...
    Myślę, że wieczorem dm radę popisać.
    Miłego dnia Kruszynkom ! No i dobrej spokojnej nocki na antypodach !

Bożenajestem jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Lublin

Bożenajestem - ja tego nie używałam i nie dam się namówić, bo wiem , że ubywa ale z portfela.Ale jak Ci pomaga i czujesz się lepiej to bierz.

Dla mnie to całe iqgreen super sprawa!! Ale ciekawa byłam Waszych opinii, czy może brałyście/braliście to albo coś podobnego :-) Przeglądałam internet to dużo ludzi polecało, ale to byli raczej tacy jeszcze młodzi. Nikt w moim wieku nie pisał nic, a przynajmniej nie widziałam... No ale jak już pisałam to ja tak średnio umiem ten internet dobrze obsługiwać. :-D Tutaj mi się córka pomogła zarejestrować, no ale widzę, że nikt takich szaleństw jak ja nie wprowadza w tym wieku już :-(

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Bozenajestem po brać jakieś gówna co nie wiadomo czy nie szkodzi?
    Zastosuj dietę dr.Dąbrowskiej. .zdrowa i skuteczna!

Uprawnienia umieszczania postów