Strona 945 z 1949 PierwszyPierwszy ... 445 845 895 935 943 944 945 946 947 955 995 1045 1445 1945 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9,441 do 9,450 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Fajnie tę swoją przygodę sprzed lat opisałaś !
    No tak, teraz nigdzie bezpiecznie nie jest...
    A jak dach ? Prowizoryczne zabezpieczenie działa ? Czy dalej przecieka ?
    A Mania zaraz przed TV się ulokuje i ulubione programy zacznie oglądać.
    Może dopiero po północy sobie o nas przypomni...

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Mania? Kto? Ty taka znasz? Ja nie..
    Wczoraj postawilam naczynie w miejscu gdzie poprzednio kapalo, na wszelki wypadek. Tym razem nic nie nakapalo!
    Czyli dobrze prowizorycznie zabezpieczyl tylko kiedy przyjdzie zrobic poprawnie? nie wiem a wiedziec bym chciala...

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

U mnie ruszyła akcja sprzatanie i juz troche kotow wyłapane a i zaliczyłam jeszcze gimnastyke to troche mnie sponiewierało ot sks
    Anoola a ja Cie lubie hihi a kawy i tak nie postawie no moge najwyzej cos procentowego wyciagnąc , a pigwowka fajnie mi wyszła bo mocna i kwasna okrutnie ale nie słodzę bo lepszy kwasek od ulepka .
    No Te agapantusy i hortensje przepiekne a hortensje mozesz w donicy wiekszej uprawiac , kiedys dawno Optusia pokazywała własnie hortensje w donicy u siebie na tarasie .
    Optusiu klikam klikam a Kudłacikowej nie ogladam bo to dla mnie bajer srajer takie ogrody w kilka godzin ale miałąm cos tam pilnego po powrocie z gimnastyki jeszcze do zrobienia i troche pozno siadłam.Ale juz mi sie zaczeło troche krystalizowac przygotowanie do swiąt wiec juz spokojniej na nie patrze , cholibcia człek juz taki jakis niezdarny sie robi
    Nutko Ty jestes swiatowy c złek bo masz sporą rodzinke a jak my tak we własnym sosie sie dusimy to zupełnie nic ciekawego nie ma do klikania.
    Yoanka no tez tak myslałam ze chrzesnice do roboty a TY jeszcze paluszkiem pokazesz co do roboty

Awatar opty55

A ja Kudłacikową lubię, może za "r" ?
    Co Ci przeszkadza, że jak ktoś ma pieniądze - to płaci - i ma natychmiastowy efekt ?
    Mnie wczoraj na gimnastyce też sponiewierało, stękałam na ćwiczeniach, a potem ledwo się wyczołgałam się do szatni.
    Do sprzątania jeszcze nie dojrzałam, ale popatrzyłam w kalendarz - więc coś tam mi się we łbie rodzi.
    O żarełko się nie martwię, bardziej zwierzakom muszę zapas przygotować, bo potem nic w sklepach nie będzie.
    Kot może dostać uszki czy saszetki, ale pluszak już nie.
    Anulko - fajnie, że nie kapie.
    Szkoda tylko, że pogoda niefajna.

Awatar AnekSadek

Cytat Zamieszczone przez opty55 Zobacz posta
    Anulko - fajnie, że nie kapie.
    Szkoda tylko, że pogoda niefajna.
    E tam, troche niefajnej moze byc. Lepsze to niz cagle 40 jak w zeszlym roku.
    Prawde powiedziawszy przewidywali suche lato, ze deszcze dopiero pozna jesienia ale widocznie uczciwie stworce prosilam bo na pewno farmerzy sie ciesza! I biedne zwierzatka nie padaja z glodu.

Nuta65 jest nieaktywny Znany na forum

Aniu ,masz racją .Dużo sie zmienia na gorsze.My starsze pokolenie wychowane w PRL-u.Jesteśmy komunikatywne ,spotkamy sie przypadkowo i szybko nawiązuje się rozmowę .Rozmawiamy jak bysmy znali się latami .Teraz społeczeństwo jest u nas bardzo podzielone ,a mimo to znajdzie się wspólny temat .

Mnie martwi postęp i niszczenie przyrody .Wczoraj chciałam obejrzeć program o lasach deszczowych ,niestety zaczęło mi łzy wyciskać, dusić z żalu ,nie mogłam patrzeć na cierpienie szympansów i takie niszczenie piękna ...To wszystko ....kasa....kasa...
    Pamiętam chmary wróbli ,jaskółek i innego ptactwa .Co rusz jakas kuropatwa zimą wyskoczyło w poblizu drogi polnej ...nie raz się przestraszyłam
    Mnóstwo zajęcy ganiających po polach ,teraz chmary łabędzi na polach zimuje ,niszczą wszystkie uprawy ,tego kiedys nie bylo ...Och! szkoda slow....
    Bonusia ,Opty wy to na pewno wiecie ,mieszkacie blisko przyrody ,Mania pewnie też

Bardzo dziękuję za wsparcie J. wszystko pod kontrolą nic się nie dzieje

Wczoraj byl u nas cudowny śnieg ,dziś zero....Ale jest przymrozek.Na szczęscie jestesmy przygotowani ,nowe zimowe opony założone ,zawsze to bezpieczniej..Ja za chwilkę szykuję się do Seniorkowa ,dokumenty uzupełnić ,takie drobiazgi...

Yoana ,no to super! U mnie chyba okna tak zostaną ,brudne ,trudno....Wczoraj jeszcze raz oboje z J. obejrzeliśmy zdjęcia i nadal nie wiem gdzie byłaś na wycieczce.

Maniu i światowy człowiek musi pomieszkać

Opty ,to super ,satysfakcji z gimnastyki ,tak trzymaj

Bonusia

Milego dnia

Nuta65 jest nieaktywny Znany na forum

Córka zrobila nam mil niespodziankę .Przyjechala ,wszystkie okna umyła ,firanki wyprane jest OK.

Awatar opty55

dla zniecierpliwionej

i miłego weekendu !

Awatar AnekSadek

W moje wczoraj wieczor dlugo ogladalam fajny film i pozniej nie chcialo mi sie kliknac dla paskudy...
    Wstreciucho rano napojow wyskokowych nie pije.
    Nie badz taka madra, sama se hoduj w donicy!

Nutka fajnie miec taka corke. Mi nikt okien nie umyje... nie sa mocno brudne, tylko w sumie to w moim biurze i kuchenne.

Opty gdzie sie wloczysz???

Awatar AnekSadek

Opty ales sie wcisnela!!!
    Dziekuje

Uprawnienia umieszczania postów