Może jesteś "persona non grata ze względu na swoją przeszłość"?![]()
Może jesteś "persona non grata ze względu na swoją przeszłość"?![]()
to za karę, że Cię tu tak długo nie było
.
W ogóle to po odstawieniu sterydów zresetowałem również samą dietę...pierwsze pomiary będę miał w najbliższą niedzielę i nie mogę się doczekać. W ogóle czuję się doskonale, energia mnie rozpiera i dosyć optymistycznie patrzę w przyszłośćDługo by pisać tylko nie ma kiedy.
Swoją drogą to zauważyłem, że po zresetowaniu konta skasowało mu z licznika wszystkie posty i nie mogę edytować postów, które pisałem wcześniej mimo, że mam to samo hasło, nick i e-mail...wszystkie moje posty są pisane z pozycji guest...nie podoba się mnie to wcale![]()
Kuba, miałąm kiedyś dokładnie to samo. Pisaąłm nawet do admina ale nikt mi nie odpisał, słowa wyjaśnienia...Po 2 tyg gdzieś mnie odblokowali. Też bez wyjaśneinia. Nadal nie wiem o co chodziło.
Przez te problemy z kontem i własnym wątkiem przez co nie mam dostępu i kontroli nad własnymi wpisami postanowiłem założyć nowy wątek, bliźniaczy do tego bo praktycznie niczym się nie różni więc jeżeli ktoś mnie podczytuje to bardzo serdecznie zapraszam i podmieńcie sobie w subskrypcjach.
Nowy pamiętnik :
http://www.dieta.pl/pamietnik-odchud...w-budowie.html
Do zobaczenia w nowym miejscu![]()