Strona 22 z 51 PierwszyPierwszy ... 12 20 21 22 23 24 32 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 503
Like Tree57Lubią to

Wątek: Oddzyskać siebie ;) Spełnić marzenia :)

Awatar dota
    dota jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraina Oz
    Wpisy na blogu
    23

Domyślnie Odp: Oddzyskać siebie ;) Spełnić marzenia :)

Kochana zastanów się jeszcze raz, czy warto. Tyle osiągnęłaś już sama. Może zrób tak jak Gotka powiedziała. Zamień tylko jeden posiłek na koktajl np kolację. Tez powinno działać a nie rozregulujesz organizmu.

Wisience się dostało za kopenhaską, ale Ty powinnaś dostać baty za takie pomysły. Uważaj na siebie

Paszrotka jest nieaktywny Znany na forum

Jestem juz po pierwszym posilku koktajlowym pilam o 7 rano. Drugi posilek przewiduje ok. 11 w postaci chleba z szynka.
    Siedze w szkole, glodu nie czuje. Postaram sie potem chyba kupic deserek do dzieci

Ciastek
    Ja nie jem slodkiego od 1lipca z wykluczeniem 11 listopada z uwagi na zjedzenie rogalika.
    No i wiadomo ze ucielam swoje posilki dosc mocno no i np. Ziemniakow juz nie polewam sosami, tluszczem itp. A to juz i tak duzo kalorii na minusie.
    A bralas pod uwage, ze organizm jest przyzwyczajony do produkcji wyzszej ilosci poszczegolnych hormonow?
    Zanim sie przyzwyczai do nizszej wagi to potrwa... No i nie kazda kobieta chudnie tyle... By sie porownywac.
    Gdybym czula sie slabo lub cos to oczywiscie przerwe.

Jakbym miala bardzo za malo kalorii to bym sie zupelnie nie wyprozniala, a z tym akurat problemu nie mam.

Niechybotliwanadzieja, ja poczatkowo jadlam o wiele wiecej i waga sobie leciala... Ale pewnie zapotrzebowanie mialam wyzsze.

---------- Wiadomość dodana o 09:22 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:20 ----------

Dota
    Daje sobie tydzien co ma byc to bedzie.
    Przeciez wiadomo, ze jak bede mdlec to nie bede tego ciagnac w nieskonczonosc.
    Zobaczymy ile waga pokaze mi za tydzien
    "Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."

Awatar wisienka_z_tortu
    wisienka_z_tortu jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    1

Pasiu, skoro zdecydowałaś to niech tak będzie. Mówisz, że smaczne? A co jest w składzie na opakowaniu. Pewnie cała masa różnego E. Kiedyś oglądałam program właśnie o barwnikach i zapachach dodawanych do jedzenia. Zapamiętałam najbardziej o dodatkach poziomkowych. Na całym świecie uprwia sie tyle poziomek, że wystarczyłoby na 1% zapotrzebowania na nie. Dlatego praktycznie nie wystąpują w żywności naturalne poziomki. Podobnie jest z truskawkami, tylko trochę lepiej. Dlatego im mniej przetworzona żywność tym lepiej bo tych paskudnych sztucznych dodatków mniej.
    Nawet tu na dieta.pl są informację o tym co oznacza każdy E-skrót. Oj, nie jest dobrze.
    Ale powodzenia i melduj dokładnie jak się czujesz i co się dzieje z Twoim ciałem.
    Z wielką troską będę pilnować

Awatar niebieska30
    niebieska30 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Piotrków

Co jest?
    O co chodzi?
    Jak zwykle w Twoim wątku gubię się strrrrrasznie

Miłego dnia!!!!!
    niebieska

i jej mąż

niebieska na diecie - Część 1

Awatar buttermilk
    buttermilk jest nieaktywny Znany na forum

Szczerze mowiac zupelnie mi sie ten Twoj nowy pomysl nie podoba Paszrotko Takie diety sa dla ludzi z bardzo duza nadwaga a nie z paroma kilogramami pozostalymi do stracenia. Pewnie i schudniesz ale obawiam sie, ze rozregulujesz sobie calkowicie metabolizm i powrot do normalnego jedzenia odbije sie na wadze Mam nadzieje ze sie myle, ale jestem przeciwnikiem sztucznego zywienia i juz.
    zosienka33 lubi to.
    buttermilkowe wzloty i upadki - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl tu bylam:http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=60019

It's not why you're running, it's where you're going. It's not what you're dreaming, but what you're going to do.
    It's not where you're born, it's where you belong. It's not how weak but what will make you strong.

Awatar kosmitka13
    kosmitka13 jest nieaktywny Znany na forum

no popatrz to mnie zaniepokoiłaś tym okresem.... u mnie wszystko narazie ok... ale wiesz chciałbym żeby wszystko było w normie, bo mam zaraz bobasa robić....
    dota lubi to.
    dieta nie dajmy się zwariować MŻ i SB start 10.06.2014

cześć

Moje dzisiejsze menu:
    - śniadanie: koktajl WellMix Diat capuccino
    - Śniadanie II : 2 kromki ciemnego chleba z mielonką, jogurt danone z zbożami
    - Obiad: 2 kroki ciemnego chleba + pół wędzonego pstrąga
    - Podwieczorek: 3 suszone śliwki

Kolacja w planach
    koktajl WellMix Diat jagodowo-twarożkowy

Dziewczyny nie martwcie się to na prawdę nie jest tragedia picie tych koktajli W poniedziałek będę nadal na WellMixie od wtorku pewnie zacznę Yokebe i przez tydzień będzie tylko koktajl a potem zobaczymy co będzie

Wisienko
    Nie widze w składzie żadnych E...

---------- Wiadomość dodana o 21:12 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:00 ----------

i wpadną jeszcze dwa jajka :P bo D gotuję to kazałam mu aby mi też zrobił :P na jednym gazie.
    "Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."

Awatar dota
    dota jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraina Oz
    Wpisy na blogu
    23

dzisiaj to jeszcze ok, ale nie wyobrażam sobie całego tygodnia na koktajlach. ale skoro tak postanowiłaś to trzymam kciuki za Ciebie.

Awatar ciastek_usuniety
    ciastek_usuniety jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    2

Dobrze, Pasiu

To mi strasznie przypomina Allevo...chociaż tam chyba jeszcze jakieś batony dopuszczali.
    No generalnie powodzenia :>
    "To, co dają za d a r m o, na ogół nic nie jest warte. "
    - Małgorzata Musierowicz

Waga spada
    pomimo tego, że wcześnie rano się ważyłam :P to i tak pokazała 76,0kg i to najważniejsze

odwiedzę was później i popiszę bo się śpiesze już 7 a ja w piżamie ;P

Strona 22 z 51 PierwszyPierwszy ... 12 20 21 22 23 24 32 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów