Odp: Oddzyskać siebie ;) Spełnić marzenia :)
Jestem juz po pierwszym posilku koktajlowym pilam o 7 rano. Drugi posilek przewiduje ok. 11 w postaci chleba z szynka.
Siedze w szkole, glodu nie czuje. Postaram sie potem chyba kupic deserek do dzieci
Ciastek
Ja nie jem slodkiego od 1lipca z wykluczeniem 11 listopada z uwagi na zjedzenie rogalika.
No i wiadomo ze ucielam swoje posilki dosc mocno no i np. Ziemniakow juz nie polewam sosami, tluszczem itp. A to juz i tak duzo kalorii na minusie.
A bralas pod uwage, ze organizm jest przyzwyczajony do produkcji wyzszej ilosci poszczegolnych hormonow?
Zanim sie przyzwyczai do nizszej wagi to potrwa... No i nie kazda kobieta chudnie tyle... By sie porownywac.
Gdybym czula sie slabo lub cos to oczywiscie przerwe.
Jakbym miala bardzo za malo kalorii to bym sie zupelnie nie wyprozniala, a z tym akurat problemu nie mam.
Niechybotliwanadzieja, ja poczatkowo jadlam o wiele wiecej i waga sobie leciala... Ale pewnie zapotrzebowanie mialam wyzsze.
---------- Wiadomość dodana o 09:22 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:20 ----------
Dota
Daje sobie tydzien co ma byc to bedzie.
Przeciez wiadomo, ze jak bede mdlec to nie bede tego ciagnac w nieskonczonosc.
Zobaczymy ile waga pokaze mi za tydzien
"Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."