Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Mania odchudzania.

Awatar tabugirl
    tabugirl jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    niebo
    Wpisy na blogu
    5

Domyślnie Mania odchudzania.

Witajcie)

Przeszlam na straszna diete norewska dzisiaj moj 4 dzien i -3.1 kg mniej, niby woda ale ! Ale 2 tyg temu kupowalam spodnie zazwyczaj kupuje rozmiar 40 i sie wkurzam bo leca ze mnie wiec bez przymieżania wzielam 38 poniewaz sie śpieszyłam, przyszlam szczesliwa do domu i...za male o rozmiar ! wejsc weszlam ale wbijaly sie i wylewalo sie wszystko a wczoraj po 1 dniu norweskiej, pasuja jak ulał ! .
    Ostatnio edytowane przez tabugirl ; 20-02-2012 o 09:41

Awatar agness08
    agness08 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: Mania odchudzania.

hej!
    dieta norweska? a na czym ona polega? to cos jakby inna nazwa kopenhaskiej ?;>
    Milo ze spodnie pasuja teraz bedzie juz tylko lepiej

nie pozwol zeby strach przed dzialaniem wykluczyl Cie z gry.

Awatar tabugirl
    Mieszka w
    niebo
    Wpisy na blogu
    5

Hej mozna powiedziec ze jest to odmiana diety kopenhaskiej xD Na norweskiej jest sie 14 dni i je sie duzo jajek i grejfrutów, niby mozna schudnac do 10 kg ale cos w to nie wieże podaje jadlospis

Śniadania: 1-2 gotowane jajka, herbata lub kawa (dzień pierwszy stanowi wyjątek – zjadamy 3 jajka - zawsze gotowane)
    Dzień 1: II śniadanie - grejpfrut, 3 jajka, herbata lub kawa, obiad - 3 jajka, kromka chleba, surówka warzywna- bez sosów i oleju, kawa lub herbata
    Dzień 2: II śniadanie - 1-2 jajka, grejpfrut, kawa lub herbata, obiad - wołowina, seler naciowy, pomidor, ogórek i inne warzywa, kawa lub herbata
    Dzień 3: II śniadanie - 1-2 jajka, gotowany szpinak z łyżką jogurtu, obiad - 2 kotlety z piersi kurczaka lub jagnięciny, warzywa (jak wyżej), kawa lub herbata
    Dzień 4, II śniadanie - warzywna surówka, grejpfrut, kawa lub herbata, obiad- 1-2 jajka, gotowany szpinak, biały ser, kromka chleba
    Dzień 5, II śniadanie - 1-2 jajka, szpinak gotowany z łyżką jogurtu, kawa lub herbata, obiad - ryba, kromka chleba, surówka warzywna, kawa lub herbata
    Dzień 6, II śniadanie - sałatka owocowa, kawa lub herbata, obiad - wołowina, pomidor, ogórki kiszone, seler naciowy, kawa lub herbata
    Dzień 7, II śniadanie - zimne mięso z kurczaka lub indyka, grejpfrut, pomidor, obiad - zupa jarzynowa, drobiowe mięso, gotowana kapusta, pomidor, seler naciowy, grejpfrut, kawa lub herbata.

Ja jestem juz 5 dzien i dalej - 3 kg mam dzisiaj zastój wagi :/

Awatar cryzolka
    cryzolka jest nieaktywny Znany na forum

Byleś nie żałowała tego szybkiego chudnięcia...
    JoJo czyha!

Gratuluję, zastojem się nie przejmuj, rób swoje.

---------- Wiadomość dodana o 13:44 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:38 ----------

A nie wiem, czy wiesz....
    Za dużo jajek, to też niedobrze...

Chociaż może ta dieta na tym polega.

Awatar tabugirl
    Mieszka w
    niebo
    Wpisy na blogu
    5

Wiedziałam ze ktos wspomni o jojo, wiem o tym ze bede miala jesli nie zadbam o siebie, albo moge nawet je dostac bedac na 1000 kcal, naczytalam sie duzo na temat tej diety narazie mi sie podoba po wszystkim mam jojo po dukanie po mz po kalorycznej, wiec co za roznica na czym bede ? na dietetyka mnie nie stac, a inaczej nie umiem chociaz na chwilę schudnać bo mam zapalenie tarczycy z niedoczynnoscia i choroba hasimoto

Awatar karolcia90wro
    karolcia90wro jest nieaktywny Znany na forum

Dasz radę. To na tej diecie je siętylko śniadanie czy to co wypisałaś tyczy się też ogólnego jadłospisu w ciągu dnia ? Oo

Bo ile można ... ?
    14.02.2013 - dobite, posesyjne 81,3 kg ... , więc teraz Dukam 3/3
    18.02.2013 - 23.02.2013: - 2,5 kg
    Marzec: -1 kg Kwiecień:

Awatar cryzolka

I jak tam kochana z wagą?
    Gdzie jesteś? Opuściłaś nas? ;>

!!!!!!!!!!!!!!

Awatar agness08
    agness08 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Wpisy na blogu
    1

ciekawa ta dieta moze i ja ie na nia zdecyduje :P

nie pozwol zeby strach przed dzialaniem wykluczyl Cie z gry.

Awatar tabugirl
    Mieszka w
    niebo
    Wpisy na blogu
    5

Właśnie poległam !

Poległam strasznie ! Byłam wczoraj opijac egzamin Wstyd i hańba ! Dzisiaj zjem zdrowo na sniadanie serek wiejski potem jabłko na obiad grillowana piers z brokułami ! Myslalam nad powrotem na dukana... ale jutro przejde znowu na norweska ale na tydzien tylko potem !1100 kcal i zmiana zywienia ! Musze nauczyc sie jesc zdrowo normalnie, a nie szybkie fast foody pomiedzy praca a uczelnia, chipsy do filmu i wyjscia do baru !

Dam rade, muszę wrócić do swojej wagi 53 kg ! 6.03 czeka mnie moj kochany endokrynolog ktory mnie zabije i powiesi za brzuch ! Mialam isc do niego w czerwcu poniewaz przepisyl mi leki ktore mialy mi pomoc schudnac ale nie dzialaly na mnie nic a nic, wiec nie poszlam a jak mu powiem swoja wage... no ZABIJE ! dlatego trzeba jeszcze z tydzien na norweska przejsc a potem bede grzecznie zdrowo ladnie jadla i cwiczyla !

Awatar cryzolka

Grzechy odpuszczone!

Ważne, że wracasz na dobry tor i idziesz nim dalej!
    Powodzeniaaaa!!

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów