4Lubią to
-
healthy plan to be sexy mom!
Jak nazwa watku mowi, ten pamietnik bedzie mi towarzyszyl w walce o bycie sexy mama :-).
Dla tych co mnie nie znaja:
Mam 23 lata, cudowna 11 miesieczna coreczke i rozwod za pasem.
Z waga walcze od zawsze i zawsze kapituluje. Zawsze mowilam ze tak konkretnie schudne po ciazy, wiec oto nadszedl ten magiczny czas. Na kilka dni przed porodem mialam na koncie (jak sprawdzilam ostatnio w ksiazeczce ciazowej) 99 kg. Zanim zaszlam w ciaze wazylam 83 kg. Po wyjsciu ze szpitala z moim skarbem 95.. Dzis waze 82,2 kg. Wiec w rok zgubilam prawie 13 kg. Hmm.. Jakbym zrzucila jeszcze 13 to bym byla w siodmym niebie.
Oto wymiary z 22.06.2014
Waga 83,1
Obw biustu 104 cm
Obw p/biustem 95 cm
Obw talii 93 cm
Obw bioder 112 cm
Obw pasa 108 cm
Obw pupy 107 cm
Obw uda 67 cm
Obw ramienia 31,5 cm
Obw lydki 41 cm
Plan jest taki, aby nie bylo wymiarow powyzej 100 cm.
Stosuje diete MZ, jezdze 30 minut na rowerku stacjonarnym i mam moje wyzwanie 30 dniowe :-).
Najbardziej zalezy mi na zrzuceniu oponki pociazowej i bioderek.
Ponadto, z przyczyn losowych zaniedbalam sie okrutnie. Od kilku dni naprawiam to. Robie dla siebie co najmniej jedna rzecz ekstra dla ciala, chociazby malowanie panokci. Czas odbudowac swoje samopoczucie i byc nie tylko silna psychicznie ale i fizycznie :-)
Ostatnio edytowane przez marion91 ; 26-06-2014 o 12:38
-
Odp: healthy plan to be sexy mom!
jak to przeczytałam to poczułam naprawdę duży zapał! powodzenia
masz dobry plan, więc musi być dobrze
-
Bulletproof, dziekuje :-) tak ma byc, mam motywowac siebie ale tez inne kobiety, szczegolnie mamy :-) niestety widze po kolezankach i znajomych z osiedla ze kilogramy po ciazy bardzo sie do nich przytulily.. A ja chce pokazac sobie i innym ze sie da :-) moze nie bede super szczupla jak anja rubik ale taka, zeby kupic sobie ciuchnw normalnym sklepie. I to taki, ktory sie mi podoba a nie ze jest taki rozmiar. Dosc tej meki :-). A sport dobrze koi moje nerwy :-)
-
A czemu to musiałaś założyć nowe konto hmm?
Z tamtym było coś źle?
-
Mialam emotikone w nicku i nie moglam otrzymywac prywarnych wiadomosci:-)
Dzis dzien w miare ok, ale nie bede pisac co zjadlam :-D
-
witaj wpadłam się przywitać
pisz co zjadłaś to będziemy razem modyfikować ewentualnie:P
-
witaj, witaj
Wpadam na Twój nowy temacik, bo dałaś namiary na siebie na starym wąteczku
.
Już naprawdę wiele za Tobą, jestem pod ogromnym wrażeniem tych 13 kg
. Jeśli będziesz tak dalej działać w tym kierunku, to na 100% Ci się pięknie uda osiągnąć wymarzoną wagę
.
Plan masz rozsądny, więc będzie ok.
Powodzenia!
-
Pamazb, sama sie zmodyfikowalam :-D @ byla za rogiem i stad wlaczyl sie mini odkurzacz :-) w sumie to kotlet mielony ponadprogramowy wiec da sie przezyc :-)
Magiliana, no niby rozsadny, tyle ze dzis na uczelni zabiegana taka ze moj sniadanioobiad byl o 15 dopiero. 1,5 mielonego i 2 ziemniaki.
Zdecydowanie za malo spie, ale takie uroki zabkujacego bobasa :-) poki co mam spadeczki i to mnie najbardziej cieszy :-)
-
Pamazb, sama sie zmodyfikuje :-) okazalo sie ze to @czyhala za rogiem i mnie nakusila na tego mielonego :-)
Magiliana, no tak sie stram robic to racjonalnie, ale dzis z braku czasu dopiero o 15 zjadlam sniadanioobiad. 1,5 mielonego + 2 ziemniaki.
Oj oby mnie kompuls nie dopadl :-)
-
pamiętaj, aby jeść regualarnie, wtedy nie powinno być żadnych napadów obżarstwa
Uprawnienia umieszczania postów