Strona 1374 z 1599 PierwszyPierwszy ... 374 874 1274 1324 1364 1372 1373 1374 1375 1376 1384 1424 1474 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13,731 do 13,740 z 15984
Like Tree1Lubią to

Wątek: 27 kg za mna - 15 kg przede mna

Awatar rejazz
    rejazz jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Berlin
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: Schudnac kolejne 20 kg .....!!!!!!! DAM RADE!!!

Majussia, pozazdroscilam CI tych kroczkow
    Bede czlapac za Toba, jeszcze mam szanse dogonic

Awatar Majussia
    Majussia jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Gießen

SUPER
    strasznie sie ciesze
    juz wciagnelam w kroczki Meeg i Agusie to teraz sie razem scigamy
    FAJOWO
    "W konfrontacji strumenia ze skałą, strumień zawsze wygrywa - nie przez swoją siłę , ale przez wytrwałość" Budda
    21 kg za mna - 21 kg przede mna - Strona 1484 - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Awatar saccharine
    saccharine jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    7

Cytat Zamieszczone przez Majussia Zobacz posta
    i dochodze do wnioskow ze nas momentami na diecie tak skreca i tak sie rzucamy na "zakazane" bo po prostu jest zakazane
    Ja tak mam. Dlatego teraz nic nie jest zakazane . Właśnie próbuję wykombinować, gdzie chcę na lunch iść, bo mogę gdziekolwiek, ale jakoś zupełnie się zdecydować nie mogę...
    bulletproof

Awatar xJennyx
    xJennyx jest nieaktywny Znany na forum

tez tak mysle, ze tak jest
    chociaz ja jak sobie pozwalam na wszystko i nawet w granicach rozsadku, to tyje i tak... ech...

ale musze powiedziec, ze ta Twoja dieta koktajlowa naprawde wydaje sie, ze fajnei dziala, jak na drugi dzien po koktajlach nie jestes jakos super glodna to naprawde rewelacja.
    Plan 10 tygodni -> Cel 59.5
    Tydzien 2 /10: -2.1

TU JESTEM: https://forum.jestemfit.pl/p...uchem-591.html

Awatar Majussia
    Mieszka w
    Gießen

Uhhh jakie pustki na forum
    a mi sie tak nie chce pracowac... cos mnie muli i czuje sie spiaco podle, brzuch juz ostro pobolewa, sporo pracy a tu sie nie chce....

na lunch zjadlam porcje makaronu z pieczarkami kurczakiem i serduszkami ( to co wczesniej bylo zupa ale makaron wciagnal caly plyn)
    objadlam sie jak mopsik i teraz najlepiej poszlabym spac
    zieeeew
    "W konfrontacji strumenia ze skałą, strumień zawsze wygrywa - nie przez swoją siłę , ale przez wytrwałość" Budda

Awatar Madam_Octa
    Madam_Octa jest nieaktywny Znany na forum

Ja ostatnio non stop jestem senna. Muszę w końcu odespać ten stres i nerwy, bo padam...

Awatar xJennyx
    xJennyx jest nieaktywny Znany na forum

w ogoel ostatnio pustki na forum.. moze jesien nie sprzyja odchudzaniu i nikomu sie nie chce, szczegolnie, ze zimno sie zrobilo i zima stulecia nadciaga.
    A ja obzeram sie dzis jak swinka, zeby od jutra z nowymi silami zaczac nowa diete zmodyfikowana na chlopa I tak rozmyslam o jakiejs motywacji.... skoro chlop juz przyjechal.
    Plan 10 tygodni -> Cel 59.5
    Tydzien 2 /10: -2.1

TU JESTEM: https://forum.jestemfit.pl/p...uchem-591.html

Awatar Majussia
    Mieszka w
    Gießen

uhhhh Glupi kraj z tych Niemiec -...... wrrrr alez sie wkurzylam no,,,
    wszytsko u nic pod linijke i co do minuty...
    wczoraj pojechalam wplacic pieniadze na konto, bo wiadomo ze zyje na debecie i nawet debetu by nie starczylo zeby splacic rachunki
    debet byl -210 a ja mam do -300 wiec mialam jeszcze 90 euro luzu
    a ze potrzebne mi bylo 240 na rachunki to wplacilam 150 zeby miec dokladnie...
    dzis wchodze na konto patrze a tam -60 (no ok) i powinno byc do wyplaty 240 a tam do wyplaty 0

dzwonie do banku cala w panice, bo jutro ma zejsc karta kredytowa i ubezpieczenie zdrowotne, jak nie zejdzie to kupa problemow, a oni ze mi DEBET ZABRALI!!!!
    tak sobie ot z dnia na dzien
    no zesz

a czemu? bo kontrakt ktory pokazywalam w banku jak sie o debet staralam byl do 31.10.2010 a jak wiadomo pazdziernik juz leci i wedlug banku ja juz w listopadzie kasy nie dostane, uhhhh
    no ok, logiczne bardzo, Marta oczywiscie nie wpadla na to ze trza ten nowy kontrakt w banku pokazac wczesniej niz listopad....
    juz ok jutro o 10 mam spotkanie w banku i dostane nowy,,,, alez uhhh jak mi cisnienie podskoczylo!!!!!

niewierzaca jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Majussia Zobacz posta
    uhhhh Glupi kraj z tych Niemiec -...... wrrrr alez sie wkurzylam no,,,
    wszytsko u nic pod linijke i co do minuty...
    wczoraj pojechalam wplacic pieniadze na konto, bo wiadomo ze zyje na debecie i nawet debetu by nie starczylo zeby splacic rachunki
    debet byl -210 a ja mam do -300 wiec mialam jeszcze 90 euro luzu
    a ze potrzebne mi bylo 240 na rachunki to wplacilam 150 zeby miec dokladnie...
    dzis wchodze na konto patrze a tam -60 (no ok) i powinno byc do wyplaty 240 a tam do wyplaty 0

dzwonie do banku cala w panice, bo jutro ma zejsc karta kredytowa i ubezpieczenie zdrowotne, jak nie zejdzie to kupa problemow, a oni ze mi DEBET ZABRALI!!!!
    tak sobie ot z dnia na dzien
    no zesz

a czemu? bo kontrakt ktory pokazywalam w banku jak sie o debet staralam byl do 31.10.2010 a jak wiadomo pazdziernik juz leci i wedlug banku ja juz w listopadzie kasy nie dostane, uhhhh
    no ok, logiczne bardzo, Marta oczywiscie nie wpadla na to ze trza ten nowy kontrakt w banku pokazac wczesniej niz listopad....
    juz ok jutro o 10 mam spotkanie w banku i dostane nowy,,,, alez uhhh jak mi cisnienie podskoczylo!!!!!
    polecam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] karta bez oplat rocznych i ma zalete ze mozna zagranica placic bez prowizji, ja mam ta karte od niedawna ale jest niebezpieczna, bo dostalam 1000 € limitu a teraz mi pdwyzszyli do 1200 € na miesiac, oszaleli, ja biedna studentka i mi taki dali ale taka karta fajna jest jak potem pojde do pracy nie bede sie musiala o pierwszy miesiac martwic albo najpierw jakos oszczedzac a wiadomo przy przeprowadzce zawsze kasy potrezba bo kaucja itd i tak samo jak bede zsukac praktyki nie chce sie tylko ograniczac do meijsca gdzie teraz jestem, chce wypalic do Bawarii najlepiej do Monachium
    ta karte polecil mi moj chlopak ktory jest Niemcem on ma ja chyba juz dobre kilka lat, ogolnie bank jest w Luksemburgu
    no ale poczekac musisz z 3 tyg minimum musisz im przeslac kopie dowodu mozesz zeskanowana mailem i skan zameldowania w DE i wypleniasz ile masz dochodow rocznie i potem to oni jakos sprawdzaja czy nie jestes jakims dluznikiem w banku czy cos

pozdrawiam

odchudzanie jako wdrażanie nowego stylu życia czyli jesc wtedy gdy czuje glod a nie jestem smutna/szczesliwa, duzo ruchu, białka i warzyw
    1. cel: 01.11.2014=> 95 kg

gorzkawa Guest

Marta, rzuc okiem na DKB. Karta kredytowa i prowadzenie konta za darmo, ewentualnie Ci DOPLACAJA (jakis maly procent) , jak masz konto kredytowe na plusie. Do tego debet 500 jurkow. A! Wyciaganie kasy na calym swiecie i w kazdym bankomacie za darmo.

Sciskam!!! Widzialam ostatnio Twoje zdjecia na FB, slicznosci! Daje slowo, ze wyladnialas!!