Nie wiem od czego zacząć...zatytułowałam ten temat " chyba większość kobiet chce być piękna z brzyduli stać się piękną atrakcyjną kobietą.Kilka tygodni nieustannie dumam nad moim życiem co w nim dobrze,a co źle zrobiłam. ciągle mam w myśli to że byłam w podstawówce popychadłem zawsze na uboczu zawsze coś nie tak było ciągle hasełka "grubas"itp.średnia szkoła już lepiej... dużo nowych ludzi nowy start,skok w nowe lepsze życie dużo się zmieniło w tym czasie ale świadomość popychadła ciągle trwa w sercu ale za wszelką cenę chciałam zmienić życie by mnie było ono takie jak kiedyś i zmieniłam troszeczkę pozbierałam się przestałam płakać jak ktoś mi zrobił na złość,stałam się bardziej pewna siebie... inny image,znalazłam chłopaka i było to najpiękniejsze 5 minut w moim życiu.Szczęście jednak jest ulotne i łatwo je stracić okazało się że osoba która kocham do tej pory okazała się ostatnią świnią(chodził z dziewczynami na kilka frontów,wszystkim dziewczynom zapewniał że ich nie oszukuje,planował przyszłość po czym zmywał się bez słowa jak by nigdy nic,jakiś czas widziałam go na ulicy przeszedł koło mnie jakbyśmy się nie znali ja tylko rzekłam mu cześć,a on spojrzał na mnie odwrócił głowę w drugą stronę i poszedł dalej i nie tylko ze mną tak postąpił znam kilka jego byłych schemat ten sam najpierw z dziewczyną chodzi standardowo miesiąc po czym odchodzi bez słowa i udaje że Cię niezna.. ja z nim chodziłam 4 miesiące przeżyłam z nim najpiękniejsze święta już rok czasu miną od jak ukochany tak się mną zabawił.A więc czas zacząć coś nowego,kolejne nowe życie.Mam już nauczkę jacy mogą być faceci.Myślałam że nie zaufam już żadnemu jednak na horyzącie pojawił się kolega mojego przyjaciela i czuję coś do niego.Od jakiegoś czasu myślę aby zmienić siebie kolejny raz,mam już na to przepis jeszcze szczyptę więcej pewności siebie i z brzydkiego kaczątka stać się tym łabędziem.Od wczoraj intensywnie ćwiczę 6W bez obijania,ćwiczenia na talię i nogi do tego od jutra 1 posiłek dziennie,zero słodkiego,zmieniłam kolor włosów na bardzo ciemne wyglądam troszkę poważniej ale jestem zadowolona.Jak już będę tym łabędziem będę mogła powiedzieć chłopakowi który mi się bardzo podoba to co czuje do niego. Żałuję tylko że wcześniej nie wykorzystałam momentu w którym mogłabym mu to powiedzieć... Nigdy nie zapomnę tej zabawy kiedy byliśmy tak blisko siebie.Ale muszę coś zmienić swój wygląd bo na takie brzydkie kaczątko to taki przystojny książę z bajki nie spojrzy ...