Suselku buzi wpadlam Ci zostawic
czekamy na Ciebie
wrocisz do nas prawda???
Suselku buzi wpadlam Ci zostawic
czekamy na Ciebie
wrocisz do nas prawda???
Suslaczku ściskam Cie gorąco kotek. Mam nadzieje, że zajrzysz niedługo
Miłego dnia Susełku..........................................
Hejo!właśnie dorwałam się na chwilę do internetu. Już po komunii i trzeba zabrać się za siebie i własne cielsko
w piątek mam kolokwium ale już teraz będę się starać być na forum na bieżącozrzucimy co przybyło i walczymy dalej
do stycznia muszę być laska
buziaki![]()
Ale ja to mam pecha!
Mam zapalenie spojówekdzisiaj rano wstałam z zaklejonymi oczami i okropnym bólem jakby mi ktoś piachu podsypał pod powieki. Oczy zapuchnięte, ledwo widzę.
A żeby dzisiaj jakiegoś lekarza dorwać to przejechaliśmy miasto wzdłuż i wszerz. Wszędzie kartki odsyłające nas w kolejne miejsce.
Oczywiście dostałam zakaz siedzenia przed komputerem żeby nie męczyć dodatkowo wzrokuJ. jak mnie przyuważy to dostanę w łeb więc uciekam
buziaki
---------- Wiadomość dodana o 11:01 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:00 ----------
motylem byłam ale utyłam
ale już się ogarniam i grzecznie będzie![]()
![]()
Susełku Ty biedactwo,moja córka też ma zapalenie spojówek wczoraj musiałam z nią iść do lekarza.Kuruj się
ty glupoty opowiadasz -cielsko ma slon
wpadam z kawinia,buzi zostawiam
---------- Wiadomość dodana o 07:30 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:29 ----------
oh ty biedaku,wspulczuje .................................................. ........................
Najważniejsze to żeby się nie poddawać,Kawusia u Joli
Moja walka z kilosami - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Moja walka z kilosami - Część 6