Strona 1 z 190 1 2 3 11 51 101 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1898

Wątek: Pasiemy się! =)

Awatar kruuufka
    kruuufka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orzesze

Domyślnie Pasiemy się! =)

Hej!
    Tak mnie coś tknęło...
    Już kiedyś miałam akcję odchudzania z dietą.pl ale jakoś tak... Odeszłam od forum, odeszłam od odchudzania... wszystko przez chłopa
    Chłop oduczył mnie liczyć kalorie, nauczył mnie jeść pizze, lody, hamburgery, chińskie żarełko, CHIPSY I PIWO przy każdym filmie... no i się roztyłam. 2 lata wystarczyły...

Jestem Aneta
    Mam 168cm wzrostu
    niecałe 20 wiosenek
    68 kg (a gdzież tam moje jeszcze nie tak dawne dietetyczne 58...)

I próbuje zrobić coś z figurą na wakacje...

Kiedy uświadomiłam sobie, że skoro moj MEN chce koniecznie jechać na wakacje nad morze... to znaczy to, że będę się musiała... 'obnażyć' na plarzy.
    Oznacza to nic innego jak... wylew boczków i zmasowany atak soczystych udek.

Talia, biodra, brzuch, uda... Wszystko ukrucić o głowę.

Zastanawiam się tylko jak... I trafiłam na ponoć dobrą diete... 'odchudzanie na zawołanie'. I tym też chciałabym wspomóc moje zmagania, a właściwie to miałoby być głównym 'czymś' co pozwoli mi swobodnie wyjśc na plażę...

Nie zaczynam natychmiast, ale stwierdziłam, że pisac zacznę już teraz. Przyzwyczaje sie od nowa do forum...

Ale, poki co idę spaciu...Jutro znów do pracy...
    Dobranoc ;-)
    Ostatnio edytowane przez kruuufka ; 18-06-2009 o 08:20
    A ja jestem tu :-) Pasiemy się =)
    DUKAN
    Faza I - od 17.08.2011r.: 67,6kg, koniec 21.08.2011r.: 64,3kg :-)
    Faza II - od 22.08.2011r.: 27.08.2011r - 63,3kg, 1.09.2011r - 62,7kg

Awatar kruuufka
    Mieszka w
    Orzesze

Domyślnie Odp: Pasiemy się! =)

Właśnie siedze w pracy i opycham sie... czerwonymi porzeczkami z mojego krzaka ;D Co prawda z cukrem ale na cały 'kibelek' to 'tylko' 2 łyżki, w dodatku trzcinowego Bez cukru sie tego nie da jesc bo okropniście kwaśne ;D

Korzystam z owocków ;D A poza tym dzisiaj jeszcze mialam 2 ogurachy i banana ;D Nie powiem żeby to było mało, bo banany sa kaloryczne, no ale.. :P I tak - kalorii nie bede liczyc, bo w tej diecie którą zaczne kalorie nie są ważne ;-)

Dzis jeszcze nie dietkowo. Zastanawiam sie tylko czy zaczac diete od tego czy od przyszłego poniedziałku, bo boje sie ze 3 dni egzaminow teraz od poniedzialku poniszczą mi plany....Zobacze jak sie wyrobie z ułożeniem planu diety

Zastanawiam sie czy nie jezdzic do pracy rowerem... to jakieś 10 - 15 km tam plus troche wiecej z powrotem (trzeba jechać okrężną bo nie pojade dwupasmówką pod prąd ). Ale przyjeżdzać do pracy taka zmachana, spocona (co prawda tempo spacerowe ale zawsze sie cos człowiek spoci) brać prysznic, przebierac sie... srednio mi sie to podoba... Ale kusi strasznie możliwość ćwiczenia przymuszonego ponad godzinę moze nawet 2 dziennie... A jak pogoda nie dopisze... no masakra poprostu sie to wydaje...

I co tu zrobić...
    DUKAN

Dominika23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zabrze

Witam
    Zawsze można pomalutku zaczynać dietę, nie tak drastycznie

Co do rowerka, to ja jeżdzę do pracy, tyle, że mam trochę bliżej bo 13km to w sumie mam tam i spowrotem, i co dość ważne, to jadąc do pracy mam z górki. Polecam naprawdę, rano mam wspanialy humorek kiedy przyjeżdzam do pracy

No i mam ten sam wzrost, kiedyś zaczynalam z wagi 70km

Fociaczek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Hej
    Rowerek fajna sprawa , a owoce sa berdzo zdrowe , ale maja dużo cukru, może narazie pojeździj sobie jakos w wolnym czasie na rowerze ,żeby kondycji nabrać pozdrawiam

Domi87 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Hej,
    też niedawno zaczęłam i w sumie od podobnej wagi (gdzieś ok. 65 kg). Ale powód ten sam - lato no i czyhająca plaża, którą uwielbiam, ale nie czuję się na niej swobodnie. Jeszcze bo wierze, że to się zmieni!
    Zaciekawiła mnie ta twoja dietka - na czym polega? bo jeszcze nie słyszałam o takiej!
    Co do facetów, to bywają okropni. Oni mają zazwyczaj super przemianę materii i nie rozumieją, że kobietki muszą się namęczyć żeby dobrze wyglądać. A później czasem narzekają - o zgrozo! Mój wczoraj zabrał mnie na lody z bitą śmietaną, bo wie jak strasznie je uwielbiam. No i nie umiałam odmówić, hehe

Rower do pracy? dla mnie brzmi świetnie!

Awatar Beticzek
    Beticzek jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Witam
    Tez uwazam, ze rower to swietny pomysl tylko nie zapominaj o jakims plaszczu przeciw deszczowym, bo ta pogoda teraz jakas taka niepewna
    Ja tez zaczne jezdzic na rowerku Zawsze to troche kalorii w dol, a do tego an biletach mozna zaoszczedzic Hehe
    Pozdrawiam

Dominika23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zabrze

Domi lody są zdrowezawsze trzeba jakoś wytlumaczyc drobne grzeszki

A co do chlopa, to ja mojego trochę "wychowałam", pizza owszem raz w miesiącu, ja kawałek a on reszte i w sumie to mi nawet nie pozwala zjeść więcejbo wie, że potem będę marudzić, a innych rzeczy i tak nie jadam więc je je kiedy jest samZ lodami oczywiście gorzej bo uwielbiam

ladybirdka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kielce

banany kaloryczne..pfff...ale zdrowe! W końcu to owoc a nie jakaś czekolada

Awatar kruuufka
    Mieszka w
    Orzesze

Dominika23 - Ja bym miała tak w miare po prostej - czasem jakies niewielkie spadki czy wzniesienia ale praktycznie nie odczuwalne, a z powrotem to z górki kawałek ;-) Musze znaleźć kluczyk od kłódki do roweru, nigdzie go nie ma :/
    Jak to jest wazyc 70 km ? Sory nie moglam sie powstrzymać A chłopa to mojego niestety niczym nie da sie wychować...

Fociaczek - Jakbym ja miala ten wolny czas hahah ;D To czasem sobie na orbitku dreptam..

Domi87 - Na dietke wpadłam przypadkiem, i spodobała mi sie jako że dla mnie redukcje kcal poprostu nie mają sensu, na mnie to nie działa. A o tej sobie poczytałam i miała całkiem pozytywne opinie wiec co mi szkodzi spróbować Pozniej bede pisać dokladnie, ale teraz powiem tyle ze polega ona na odpowiednim zestawieniu typów czy tam grup żywności w ciągu dnia przez 9 czy 10 dni cyklicznie. 4 lub 6 posilkow w ciagu dnia i jesz 'do syta'. Zobaczymy
    Mój to sie nawet ze mnie smieje ostatnio ze tyłek wielki już mam... Gupek ;D

Beticzek - Hehehe dokladnie, te bilety... ale i tak mam kupiony kwartalny do prawie konca sierpnia ... Coz (chociaz z oszczednosci 1.20 [inny przewoznik niz mam kwartalny] za kazdym razem dreptam z dworca pod uczelnie pol godziny heheehe) A ta pogoda no wlasnie tu jest problem bo ostatnio to jest np rano upał a w poludnie pada albo na odwrot ehh... Daremnie

ladybirdka - Ale taką pyszną czekolade gorzka z marcepanem to bym wszamała całą... Mmm...
    Ostatnio edytowane przez kruuufka ; 19-06-2009 o 07:12
    DUKAN

Awatar Scrappy_87
    Scrappy_87 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    8

Witam

Wpadam z rewizytą
    Ja zaczynam po raz 3 dietę, po raz 3 na dieta.pl. jak do tej pory to mój rekord utrzymania się na tym portalu Strasznie motywuje i pomaga zebrać motywację w drodze do celu!
    U Ciebie Kochana widzę, ze trzeba po prostu wdrożyć więcej ruchu i zmienić przyzwyczajenia żywieniowe, a będzie ok
    POWODZENIA
    MAŁYMI KROCZKAMI DO CELU...

MOJE ZMAGANIA, zapraszam!

Strona 1 z 190 1 2 3 11 51 101 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów