Strona 529 z 1175 PierwszyPierwszy ... 29 429 479 519 527 528 529 530 531 539 579 629 1029 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5,281 do 5,290 z 11749

Wątek: Proteinowo o wczystkim i o niczym ;)

arkadiusz_ar Guest

Domyślnie Odp: Proteinowo o wczystkim i o niczym ;)

Cytat Zamieszczone przez Majaaaaaaaaaa Zobacz posta
    JEST JEST 7 Przywitałam wiosne jest jest po ponad 2 tygodniach zastoju moje upragnione 79kg jak ja dawno tego nie widziłam Dzis mój dzień bedzie cudowny.

Życze wszystkich takich spadeczków jak mój no i wspaniałej wiosny Jade na zakupy bo lodówka pusta a trzeba dukać dukac dukać
    Jestem prze szczęsliwa
    Wielkie gratulacje.
    Taka zmiana dziesiątki musi bardzo cieszyć
    juz jak komus bedziesz mowic wage, możesz głośno powiedzieć siedemdziesiąt, a to co po tym, już troche ciszej
    a nuż nie uslyszy i zakoduje sobie 70

na Twoim miejscu bym poleciał, w końcu pszczółki mają skrzydła

its_a_mystery jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    warszawa

Cytat Zamieszczone przez jjjustysiaaa Zobacz posta
    hehe w gorącej kąpane i do tego uparte
    uparte to małe powiedziane, jak masz racje to i tak ja zawsze wiem lepiej
    url=http://straznik.dieta.pl/][/url]
    start nr - 14.01 - 89kg - minus 16 w 4mies, plus 6 w następne 4mies
    start nr 2 - 14.10

mynameisluca jest nieaktywny Znany na forum

jjjustysiaaa sto lat
    majaaaaaaaaaa ale Ci dobrze gratulacje

Awatar aldneu
    aldneu jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bolesławiec

hej hej witam po 2 dniach
    wszystkim gratuluję spadków
    Justysia 100 lat 100 lat
    ja nie mam pojęcia jak z moją wagą, bo mi bateryjki powiedziały NIE

od 23.02.2010 II faza

Kasiek68 jest nieaktywny Znany na forum

arku,a propo twoich spostrzezen, ja od poczatku tez notuje swoje spadki. U mnie to bylo tak, ze na P byly i na P+W byly, ale od pewnego czasu spadki notuje tylko na P, Zreszta saqm doktorek pisal, ze z uplywem czasu tak bedzie, wiec sie tym nie przejmuje. Najwazniejsze ze wymiary spadaja, mam juz gora 42, dol 40 a u mnie wreszcie sadek, malutki bo -0,1 ale zawsze, no i wredzialska @ wreszcie dotarla.

---------- Wiadomość dodana o 12:06 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:53 ----------

Cytat Zamieszczone przez Majaaaaaaaaaa Zobacz posta
    JEST JEST 7 Przywitałam wiosne jest jest po ponad 2 tygodniach zastoju moje upragnione 79kg jak ja dawno tego nie widziłam Dzis mój dzień bedzie cudowny.

Życze wszystkich takich spadeczków jak mój no i wspaniałej wiosny Jade na zakupy bo lodówka pusta a trzeba dukać dukac dukać
    Jestem prze szczęsliwa
    GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oplaca sie byc cierpiliwym.
    JUSTYSIA wszystkiego naj, naj, naj
    z Dukanem od 18.01.2010 (-24 kg) IV faza od 11.03.2011
    Nie pozwólmy by nasze nowe ubrania stały się za ciasne!!!!

Ann666 Guest

jjjustysiaaa 100 lat!! Wszystkiego najlepszego, ekspresowych spadków , dużo zdrówka i pieniędzy i zadowolenia z życia

Majaaaaaaaaaa gratki 7 z przodu!! Super!!

Kasiek68 super że zanotowałaś aby minimalny spadek, ja tez tak chcę

U mnie waga dziadowska nadal wahania 99.6 - 99.8 wrrrr za to u mojego męża po prawie 2 tyg.zastoju 1,5 kg w dół!! Tak się próbuję pocieszać że może ja teraz tez mam zastój.. wkońcu swego czasu dośc długo się utrzymywałam minimalnie pod setką więc pewnie troche zejdzie zanim waga znów mi ruszy w dół. Od dziś znowu warzywka które uwielbiam, mam nadzieje że nie zanotuję wzrostu bo się wkurzę

Kasiek68 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Ann666 Zobacz posta
    jjjustysiaaa 100 lat!! Wszystkiego najlepszego, ekspresowych spadków , dużo zdrówka i pieniędzy i zadowolenia z życia

Majaaaaaaaaaa gratki 7 z przodu!! Super!!

Kasiek68 super że zanotowałaś aby minimalny spadek, ja tez tak chcę

U mnie waga dziadowska nadal wahania 99.6 - 99.8 wrrrr za to u mojego męża po prawie 2 tyg.zastoju 1,5 kg w dół!! Tak się próbuję pocieszać że może ja teraz tez mam zastój.. wkońcu swego czasu dośc długo się utrzymywałam minimalnie pod setką więc pewnie troche zejdzie zanim waga znów mi ruszy w dół. Od dziś znowu warzywka które uwielbiam, mam nadzieje że nie zanotuję wzrostu bo się wkurzę
    napewno sie ruszy, nie ma mocnych, To napewno kolejny prog wagowy, ja chyba tez takowy wlasnie mialam. Zostaje nam tylko i az cierpliwosc. DAMY RADE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    z Dukanem od 18.01.2010 (-24 kg) IV faza od 11.03.2011
    Nie pozwólmy by nasze nowe ubrania stały się za ciasne!!!!

przeztrudydogwiazd Guest

Witajcie.

Po pierwsze wszystkiego naj Naszej solenizantce

Czekam nadal na moją przeokropnie wredną @, planowo ma być jutro, ale z racji tego, iż ostatnio przypełzła tydzień wcześniej, teraz sama nie wiem kiedy przyjdzie. Tak czy inaczej oberwie równo za mój wielki wzrost wagi, całe szczęście dzisiaj od kilku dni nie zobaczyłam wzrostu, jest stop, tyle dobrego, że już nie w górę, bo co dzień widząc coś w górę pomimo dietowego życia i ćwiczeń może człowieka załamać całkowicie.

Z racji wolnych poniedziałków wybrałam się na zakupy, by poprawić sobie w taki sposób humor kupiłam kilka fajnych ciuszków jestem bardzo zadowolona. Ekspedientka do mnie: "Pani jest taka szczuplutka i zgrabna, że wszystko na pani będzie wyglądać bardzo ładnie" pierwszy raz usłyszałam takie słowa podczas zakupów i byłam w wieeeeeeeeeeeeeelkim szoku, oczywiście pozytywnym.
    Szok podwoiła wizyta w ostatnich sklepie, gdzie zabrałam do przymierzalni jeansowy żakiecik w rozmiarze M i jakoś mi tak było jego na mnie za dużo, wybrałam się zatem z ciekawością po najmniejszy jaki był: S... leży jak ulał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zakupy podniosły mnie zatem na duchu, teraz tylko czekam na tą wredotę @ i by waga w końcu zaczęła spadać, nie wzrastać

Suwaka nie zmieniam, bo muszę do niego wrócić i kropka, a nawet wykrzyknik !

---------- Wiadomość dodana o 12:35 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:33 ----------

Ps. mam w planach go nawet przegonić

its_a_mystery jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    warszawa

lalalallalalabardzo jestem zadowolona nawet niech sobie ta waga teraz nie spada za szybko, bo moje cycuszki musza pozostac nice lalalalalal

---------- Wiadomość dodana o 13:00 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:59 ----------

i wlasnie co jest kurde z tą @, w zyciu nie miałam takich wahań jak teraz
    url=http://straznik.dieta.pl/][/url]
    start nr - 14.01 - 89kg - minus 16 w 4mies, plus 6 w następne 4mies
    start nr 2 - 14.10

przeztrudydogwiazd Guest

ja ostatnio dostałam @ tydzień wcześniej, myślę, że nie przez dietę, a przez wyjazd w nowe miejsce, tak przynajmniej mi się wydaje, bo tak zawsze miałam, a wcześniejsze od czasu trwania diety były w odpowiednim czasie

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów