Strona 826 z 1175 PierwszyPierwszy ... 326 726 776 816 824 825 826 827 828 836 876 926 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,251 do 8,260 z 11749

Wątek: Proteinowo o wczystkim i o niczym ;)

Awatar sylwunia82
    sylwunia82 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Borzęcin Duży k/Wawy

Domyślnie Odp: Proteinowo o wczystkim i o niczym ;)

witam sie z rana za oknem jakaś masakra huragan czy co? a u mnie dziś znowu spadeczek -0,4 chyba waga w końcu skapitulowała i zaczyna spadać ale myślałam ze po tych grzechach to bede stała i stała za kare

jestem przeszczęśliwa czuje sie rewelacyjnie znowu jak małolata a nie staruszka z bolącym kręgosłupem dziekuje ci doktorze dukanie za twoją wspaniałą dietke

Awatar Gomi85
    Gomi85 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    chojnice

witajcie kochani!!!!!
    sylwunia gratkia za spadek (jednak warto grzeszyc)
    mmed panna gł;owa do góry trzeba przeczekac bedzie lepiej
    witam nowa kolezanke

a u nas za oknem sniezyca. i w ogole to glupka z siebie zrobilam. mlody jedzie dzic na "wycieczke" do gospodarstwa rolnego (hehe maly rolnik na gospodarstwo ale atrakcja no ale) a co sie okazalo to jada do jednego z nich na urodziny cala grupa. no kurde nie mozna bylo tego predzej powiedziec. my jak takie gapy nic nie mielismy, kurde no

A WSZYSTKO DZIĘKI WAM
    nie czytaj bo .................. dobrze wiesz co

whatever_that_hurts Guest

no ja sie bardzo ciesze ze na dukana sie zdecydowalam jeden dzien diety a juz -1,2 na wadze

Awatar kasiaaa123
    kasiaaa123 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lublin

Witam Was kochani gratuluję spadków.
    Ja od 3 kwietnia stoję kurde nawet nie wiecie jakie to dla mnie frustrujące tak mnie polubiły te dwie 6 , i odpuścić sobie nie chcą ale wczoraj przyszła @ i mam taką cichą nadzieję , że jak sobie pójdzie to moje sadełko skapituluje i znowu zacznie ładnie spadać

START 4.I.2010r

Brombowata jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez whatever_that_hurts Zobacz posta
    ja na szczescie wciaz sobie chudne

dolaczam do grona dukanek
    Witaj, nowa koleżanko! Masz świadomość, że dążysz do niedowagi? Ile Ty sobie liczysz lat? Robiłaś może test Dukana?
    Bo mnie się wydaje... wydaje mi się, że powinnaś po prostu nieco się poruszać (rower, basen, spacery), a nie odchudzać.

28.01.10 było 93kg ->84kg->... 63kg ma być! Do tego lata!

Awatar Gomi85
    Mieszka w
    chojnice

Cytat Zamieszczone przez kasiaaa123 Zobacz posta
    Ja od 3 kwietnia stoję kurde nawet nie wiecie jakie to dla mnie frustrujące tak mnie polubiły te dwie 6 , i odpuścić sobie nie chcą ale wczoraj przyszła @ i mam taką cichą nadzieję , że jak sobie pójdzie to moje sadełko skapituluje i znowu zacznie ładnie spadać
    głowa do góry kochana to zapewne przez @ jak sobie pojdzie to zabierze ze soba troche kilosków

witaj brombowata cos w bojowym nastroju dzies ale dobrze kochana ze zwracasz na to uwage.

nowa kolezanko mozesz sobie krzywde zrobic. takie moje zdanie

A WSZYSTKO DZIĘKI WAM

Awatar sylwunia82
    sylwunia82 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Borzęcin Duży k/Wawy

Cytat Zamieszczone przez kasiaaa123 Zobacz posta
    CZeść kasiu

a może jak kupowałaś tą 6 to niechcący sprzedali ci dwie i teraz jedną musisz sprzedać

Awatar Gomi85
    Mieszka w
    chojnice

dobra kochane biore sie do pracy. zajrze za nim pojde do roboty

A WSZYSTKO DZIĘKI WAM

whatever_that_hurts Guest

Cytat Zamieszczone przez Brombowata Zobacz posta
    Witaj, nowa koleżanko! Masz świadomość, że dążysz do niedowagi? Ile Ty sobie liczysz lat? Robiłaś może test Dukana?
    Bo mnie się wydaje... wydaje mi się, że powinnaś po prostu nieco się poruszać (rower, basen, spacery), a nie odchudzać.
    wiem, ze daze do niedowagi, ale niezbyt wielkiej [byly okresy kiedy bylam o wiele bardziej "wychudzona"]. a jezeli chodzi o sporty to zbytnio nie moge [niestety, przez problemy zdrowotne i rekonwalescencje ktora teraz mam]. nie mowie ze 52 kg to bedzie moj ostateczny cel jezeli za 2/3 kg bede wygladac dobrze i podobac sie sobie to oczywiscie przestane sie odchudzac, bo i po co? przerabialam juz te wszystkie diety i naprawde wiem co robie. i wiem tez do czego prowadzi niedowaga i jakie ma skutki uboczne. jezeli chodzi o sam proces odchudzania, to chodzi tutaj raczej o "posiadanie kontroli" jakiejkowiek nad jedzeniem, bo w tej chwili niestety takiej nie posiadam a moje diety MZ zawsze koncza sie na ogromnych napadach i wyrzutach sumienia [a czasami i nie tylko wyrzutach], a znowu kiedy jestem na dietach gdzie mam narzucone co i jak jesc jest mi latwiej. no i dukan ma ten plus ze mozna sie objadac a i tak sie chudnie

a, i mam 19 lat

Awatar kasiaaa123
    kasiaaa123 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lublin

Cytat Zamieszczone przez sylwunia82 Zobacz posta
    CZeść kasiu

a może jak kupowałaś tą 6 to niechcący sprzedali ci dwie i teraz jedną musisz sprzedać
    Na pewno Sylwia tylko czy ktoś ją weźmie o de mnie oddam gratis

START 4.I.2010r

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów