Strona 29 z 1175 PierwszyPierwszy ... 19 27 28 29 30 31 39 79 129 529 1029 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 11749

Wątek: Proteinowo o wczystkim i o niczym ;)

zielonadw Guest

Domyślnie Odp: Proteinowo o wczystkim i o niczym ;)

Cytat Zamieszczone przez sylwunia82 Zobacz posta
    myśle ze to troszke za ostro bo nie wiadomo jak czyje życie sie potoczyło może ma jakieś problemy zdrowotne i przyjmuje leki po których sie tyje albo co innego
    ogólnie u nas też są osoby z wagą powyżej 100 i nie można mówić " jak mozna sie tak zapuścić czy to masakra" bo walczą tak samo jak my o stratę choćby kilograma
    mi jest tylko żal tych pań że nie są wstanie wygrac ze swoimi słabościami i nie walczą o zdrowsze życie bo wygląd to sprawa indywidualna
    wielkie tak, aczkolwiek te dziewczyny które są tu walczą a tamte po prostu są, nie chce im się podjąć walki. A to duża różnica Ja też ważyłam kiedyś prawie 100, więc wiem, że się da mimo, że łatwo nie jest.

Awatar kasiaaa123
    kasiaaa123 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lublin

Cytat Zamieszczone przez przeztrudydogwiazd Zobacz posta
    mnie również, ale chyba jeszcze bardziej osoby, które w towarzystwie głoszą jak to one nic nie jedzą i nie wiedzą skąd ta waga... a gdy tylko wrócą do domu otaczają się frytkami, pączkami, schabowymi ociekającymi tłuszczem, ciasteczkami i chrupkami
    To ja , ja taka byłam, narzekałam a wieczorem przed tv 3 piwa , paczka chipsów i mc minimum raz w tygodniu .
    I jak po ciąży troszkę zrzuciłam to jak karmiłam jakieś 3 tyg. ( bo potem już nie mogłam) to było ok., a potem jak sobie pozwoliłam to ...

START 4.I.2010r

Awatar Caliberka
    Caliberka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Legionowo

Angry Odp: Proteinowo o wczystkim i o niczym ;)

Ja pierdziu jak słucham co ta kobitka gada ,to mi się słabo robi Mąż ja tuczył ,bo taka piękna ,dwa obiadki jej gotował ..... akurat ,takie bajki to nie dla mnie To jakieś chore !!!

System 5:2 od 4.01.2013

Awatar sylwunia82
    sylwunia82 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Borzęcin Duży k/Wawy

Cytat Zamieszczone przez zielonadw Zobacz posta
    sylwunia82 chodziło mi o rozmiar kreksówki a nie o wygląd ile cm na ile cm
    33cm chyba troche za długa bo nie wyszedł bardzo wysoki ale smakuje jak prawdziwy chlebek a skórka jaka chrupiąca

Awatar koncia
    koncia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez zielonadw Zobacz posta
    witaj, jasne, że możesz to taka ostoja od pytań hehe więc cos idealnego dla wytrwałych Dukaczy

ależ Wy zboczuchy jesteście!!! ile tu stronek przybywa, az miło

chciałabym pochwałę bo koło wielu piekarni i cukierni dzies przechodziłam i nic nie kupiłam i nie mam zamiaru! A To najważniejsze
    Ja też, z pustym portfelem
    Faza I - 4.01.10 Faza II - 9.01.

Faza III - 6.04.- 13.08.10

przeztrudydogwiazd Guest

a prawda jest taka, że najlepiej niech każdy patrzy na siebie i dba o swoje własne ciało, każdy w końcu robi z sobą i dla siebie co uważa i to czy będzie zadowolony z siebie czy będzie cały czas narzekał na siebie zależy wyłącznie od Niego. Wybór należy do Nas. My wybrałyśmy Dukana i to już jest wielki ++++++++++++++++++++++++ w Naszą stronę !

Awatar sylwunia82
    sylwunia82 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Borzęcin Duży k/Wawy

Cytat Zamieszczone przez Caliberka Zobacz posta
    Ja pierdziu jak słucham co ta kobitka gada ,to mi się słabo robi Mąż ja tuczył ,bo taka piękna ,dwa obiadki jej gotował ..... akurat ,takie bajki to nie dla mnie To jakieś chore !!!
    a nie słyszałaś o fat-ersach są faceci którzy robią to specajalnie czyli tuczą swoje kobiety bo lubią jak najgrubsze tylko potem jest tragedia gdy taki gość zmieni upodobania na chude i zostawi taką kobitke wtedy to jest dramat załamanie

Awatar blackyy
    blackyy jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Dublin

Talking Odp: Proteinowo o wczystkim i o niczym ;)

Cytat Zamieszczone przez sylwunia82 Zobacz posta
    gosiuleczek za ten chlebek to oskara powinnaś dostac pyszny teraz mam znowu problem jak sie powstrzymać zeby nie zeżreć go całego na gorąco jezu jaki smaczny normalnie mmmmm
    Chcem przepisa !!!
    Narobilas mi smaka kobicinko

zielonadw Guest

Gosiilek 200g otrąb?? Ile to łyżek wyszło?? Bo zaraz się okaże, że to chleb na tydzień...

Awatar kasiaaa123
    kasiaaa123 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lublin

Ja się powoli ubieram i jadę do koleżanki, która mam nadzieję do nas dołączy wczoraj kazałam jej książki pościągać, i przejrzeć forum i przepisy no i zobaczymy

START 4.I.2010r

Strona 29 z 1175 PierwszyPierwszy ... 19 27 28 29 30 31 39 79 129 529 1029 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów