Strona 42 z 51 PierwszyPierwszy ... 32 40 41 42 43 44 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 503
Like Tree258Lubią to

Wątek: Zdjęcia "przed" i "po" :) - Nowa Nadzieja ;)

Awatar PannaLemoniada
    PannaLemoniada jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zdjęcia "przed" i "po" :) - Nowa Nadzieja ;)

Joanna92 dziękuję, postaram sie w któryś dzionek wrzucić zdjęcia przez inny portal i jeszcze w ubrankach zdjęcia
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

A teraz maj 2012:

I grudzień 2012:

I jak lepiej widać??
    Ostatnio edytowane przez PannaLemoniada ; 02-02-2013 o 17:30

Joanna92 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Ostrołęka

PannaLemoniada- tak ,teraz większe zdjęcia są. No i zdjęcie z grudnia 2012 wow!!! Nie mogę w to uwierzyć, ale z Ciebie laska! MOTYWUJESZ MNIE, NORMALNIE CIĘ KOCHAM xD ) (Nie jestem less, mam chłopaka.)
    Było 67, jest 59, będzie 58

Awatar kejkum
    kejkum jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    93

Panna Lemoniada super efekty, jestem pod wrazeniem.

Joanna duza zmiana- zycze sukcesow na tej diecie, ja ich nie mialam...;( co prawda schudlam blyskawicznie, nabawilam sie zaburzen skory a jojo bylo gigantyczne),
    Na Dukanie znow od 26.11.2012
    1.02.2012 Dieta 1400 kcal
    1.07.2013 Montignac

https://forum.jestemfit.pl/blogs/kejkum/

Awatar kejkum
    Wpisy na blogu
    93

ja tylko cos musze tu jeszcze sprostowac, ja ta diete jakies 12 lat temu dostalam od mojej lekarki, jako diete odchudzajaca, wazylam 67 i schudlam na 58 kilo. oczywiscie ksiazke czytalam, tylko ze wtedy nie interesowalo mnie moje zdrowie , ja chcialam tylko schudnac. na dzien dzisiejszy powiedzialabym ze dieta jest dobra jako okresowa kuracja oczyszczajaca, ale do trwalej utraty i utrzymania wagi moim zdaniem sie nie nadaje. trzymalam ta diete 8 tygodni, ale po roku moja waga wynosila 85 kilo. troche potrzebowalam by to zrozumiec ale teraz wiem ze 800 kcal czy 600 to za malo by zyc. NIGDY wiecej. teraz jestem na diecie 1400 kcal dla rozruszania wagi i ponizej nie zamiezam schodzic.
    1.07.2013 Montignac

Mieszka w
    Ostrołęka

Kejkum- o to chodzi właśnie, że ta dieta jest na określony czas. 2-6 tyg, nie dłużej, a po niej powoli wprowadza się inne produkty, zdrowe i ogólnie zmienia się nawyki żywieniowe na zawsze .

Awatar PannaLemoniada
    PannaLemoniada jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Joanna92 Zobacz posta
    PannaLemoniada- tak ,teraz większe zdjęcia są. No i zdjęcie z grudnia 2012 wow!!! Nie mogę w to uwierzyć, ale z Ciebie laska! MOTYWUJESZ MNIE, NORMALNIE CIĘ KOCHAM xD ) (Nie jestem less, mam chłopaka.)

Spoko rozumiem wszystko!!!
    Dobrze ze motywacja jest!!!
    Działaj
    Kejkum dzięki
    Joanna92 lubi to.

Awatar kejkum
    Wpisy na blogu
    93

ja wiem, tak w sumie kazda dieta powinna funkcjonowac, ale ja jestem zdania ze to jest glodowka a nie dieta redukcyjna. jezeli naprawde dasz rade po tej diecie utrzymac te zasady odzywiania to super, w moim przypadku to bylo niemozliwe, dla chleba to bym sie dala zabic. ten sposob zycia po tej diecie, tak jak go sobie Dabrowska wyobraza to zupelna zmiana sposobu bycia a to nie jest takie latwe. mi sie po tej diecie krwawe rozstepy na plecach porobily, po czym mnie tylko jakies smarowidla z apteki ratowaly i pol szklanki oliwy dziennie.
    1.07.2013 Montignac

Mieszka w
    Ostrołęka

Krwawe rozstępy? O jej, to współczuje, a jak to możliwe i jak to się stało? Ja takich problemów nie mam i wiedziałam też, że jak decyduje się na tę dietę to nie tylko na chwilę, doskonale sobie zdaję sprawę co 'potem'. Wierze w siebie i jestem pełna motywacji. O to właśnie mi chodziło, by zmienić na stałe swoje złe nawyczki

Awatar kejkum
    Wpisy na blogu
    93

no to super, naprawde zycze ci wytrwalosci. ja teraz na mojej diecie trzymam sie wszystkich zalecen i duzo gotuje, w sumie glownie warzywa i mimo ze od lat jestem wegetarianka to czuje jak mi to dobrze robi, po dukanie mialam juz przesyt na twarogi, jajka i inne bialka. ja czuje sie tak jakby moj organizm zaczal odzywac .
    a wtedy wedlug diagnozy dermatologa mialam zaburzenia w przyswajaniu witaminy A skorze- czy cos w tym sensie, pierwszym zaleceniem bylo picie tej oliwy i powrot do normalnego jedzenia. moje plecy wygladaly jakby mnie ktos pejczem potraktowal, pieklo i bolalo i w ogole cala skora zaczela sie sypac. ohyda. wiec tak naprawde nie wiem czy mi ta dieta dobrze czy zle zrobila.
    1.07.2013 Montignac

Awatar LolaArt
    LolaArt jest nieaktywny Nowy na forum

hej jestem tu nowa i nie wiem co mam napisac ogolnie jeszcze nie korzystalam z forum, brak czasu, ale to malo wazne wlasnie, odchudzanie...jestem na diecie od miesiaca, wasze zdjecia mnie oczywiscie motywuja probowalam sie zmotywowac przez hmm dobre pol roku ale kazde moje odchudzanie konczylo sie po 2 dniach :/ tym razem mam nadzieje ze bedzie inaczej dla mnie odchudzanie jest bardzo skomplikowane, bp musze polegac jedynie na diecie...mam chory kregoslup i nie moge za bardzo sie poruszac :/ staram sie cwiczyc ile jestem w stanie...tylko niestety na prawde rzadko mi sie udaje cokolwiek zrobic... zamieszczam zdjecia (wiem ze nie sa odpowiednio zrobione)wiem ze sie zaniedbalam,ale czas to zmienic pierwsze bylo zrobione miesiac temu, drugie po tygodniu diety a ostatnie dzisiaj. pozdrawiam
    piastanka lubi to.

Strona 42 z 51 PierwszyPierwszy ... 32 40 41 42 43 44 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów