np ja dziś mam dwa kilo na plusie, bez grzeszenia.
Oczywiście, że mnie to wkurza, ale wiem, że to chwilowe, za dwa dni znowu będzie waga z suwaczka, apotem jeszcze mniej![]()
np ja dziś mam dwa kilo na plusie, bez grzeszenia.
Oczywiście, że mnie to wkurza, ale wiem, że to chwilowe, za dwa dni znowu będzie waga z suwaczka, apotem jeszcze mniej![]()
ufff, jestem na diecie od 24 dni, pierwsze pięć dni straciłam 3 kg i jak dotąd ani grama((((( Stosuje się do diety prawie restrykcyjnie. Chce wytrwać dalej, bo wszyscy mówią że może być zastój ale czemu tak szybko waga stanęła ???
ehhh
bardzo proszę o wyjaśnie pewnej kwestii, otóż nie rozumię jak to ma być najpierw jest I faza uderzeniowa i trwa np 5 dni, następnie II faza, która trwa ... no właśnie ile i co później?
Hi,witajcie .
Poczytałam sobie Wasze opinie i od razu poczułam się lepiej bo juz zaczęłam wątpić,
a nie ma nic gorszego jak brak solidnej motywacji w to co robimy,czasem jednak lepiej popełnić mały grzeszek, niż zwatpić i się poddać.
Step behind step ....krok za krokiem prosto do celu. Własnie sobie uzmysławiam że to juz nie dieta tylko model odżywiania, już na zawsze do końca zycia . No bo jak znowu zacznie sie bywać w fast foodach itp, itd no to cały wysiłek bedzie nadaremny,a tego sobie i wam wszystkim nie życzę.
3mam kciuki...za wszystkich i powodzenia w dążeniu do celu.......
Ja tą dietą odchudzam się już 4 miesiące i schudłam 28 kilo. Też miałam wahania wagi, np. przez 3 tygodnie nie spadałam z wagi nic a nic, a potem 3 kg na raz. Może też nie dobrze, ale ja się trzymam i z efektu jestem zadowolona.
ja tak jak ziaranka,im blizej do celu tym cierpliwosci mniej i grzeszki coraz czesciej sie zdarzaja.
U mnie bardzo powoli idzie,tygodniowo ok 200-300 gram miej.Jak tak dalej pojdzie to do zimy na II bede![]()
A co tu taki spokoj?
Jak tak dalej pojdzie to zamkna ten watek![]()
ja zaczęłam dietę Dukana 12 dni temu, pierwszy raz miałam okazję się zważyć 5go dnia wieczorem i ważyłam wtedy 96.5 kg a dziś rano 93.1kg. Miałam nadzieję, że w fazie uderzeniowej zejdzie więcej bo wytrzymałam na niej aż 10 dni. Boję się, że stracę motywację![]()
MariaAwaria