Hej dziewczynki gratuluję Wam wytrwałości i jestem pod wrażeniem Waszych wyników w książce napisano o zastojach wagi podobno tak ma być
hey dziewczyny
poirytowalam sie troche gdy moja waga stanela i stala 2 tyG! poprostu rozpacz i przerazenie... naszczescie trafilam tu do was i sie troszke uspokoilam ;] juz myslalam ze tylko ja tak mam ...
wczoraj przezylam mila niespodzianke, wchodze na wage i spodziewam sie ze bedzie tyle co zawsze, a tu surprise .... 0,5 kg mniej xD niby tak nie wiele a jak motywuje! wiec dziewczyny nie poddajem sie![]()
Pierwsza faza w kazdej diecie prowokuje szybki spadek,jest to zmiana dla organizmu... szok i tez nie kazdy traci tyle samo na wadze, jestesmy rozni z rozna trescia biologiczna.
Ja rowniez mialam skoki wagowe, najpierw w dol a pozniej w gore pare dni i tak na zmiane ale bilans generalnie jest na minus a teraz... stoje... ale mysle nie poddawac sie!
Cierpliwosci,zycze wszystkim i sobie rowniez!
Witajcie także jestem w drugiej fazie...
moja waga się waha raz jest więcej a raz super mniej ale to normalne....teraz mniej sie chudnie i trzeba dłużej czekac na efekty....pozdrawiam i zycze wsyzstkim wytrwałości i powodzenia
[link="http://straznik.dieta.pl/"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=13774cc8a00a39d19.png[/image][/link]
Ja jestem na Dukanie 4,5 tygodnia. Z 69 waga spadla do 61,5. Ale od dwóch dni jest rano 62, a wieczorem nawet 63:/ Nie motywuje to do kontynuowania.. Zwlaszcza, jak pomysli sie, ze po przejsciu na faze trzecia waga wzrosnie zapewne o 1-2 kg:/ No ale czytam Wasze wpisy i mam nadzieje, ze to chwilowe. Ze znow waga zacznie spadac, choc po 0.5 kg:] Bo marze o 58 kg.. I myslalam, ze w miesiac, czyli do grudnia to osiągnę..:] Cóz, czas pokaze! Życze wytrwalosci!!
Witajcie.
Ja u siebie także zauważyłam wahania wagi. Jestem na początku II fazy. Na razie tak to wygląda, że na PW idzie pół kilo w górę, a na P spadło 2 kg. Teraz zaczynam drugie P i mam nadzieję, że spadniePozdrawiam.
![]()
Protal I 21-27.10.10 -4kg, II 28.10.10-10.03.11 -16,5 kg, III od 11.03.11. -3,5 kg. 13 kg utrwalone![]()
Tu jestem: Odchudzanie z pingwinkiem - Grupy Wsparcia Dieta.pl