Strona 1 z 11 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 102
Like Tree4Lubią to

Wątek: Aby poszło jak po . . . odtłuszczonym serku! ;)

Awatar Guanah
    Guanah jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Aby poszło jak po . . . odtłuszczonym serku! ;)

Witam,
    konto założyłam już dość dawno - przy poprzedniej próbie doprowadzenia swojego ciała do porządku.
    HA! Udało się!!! dzięki czytaniu, wzorowaniu sie na forum. Jednak co robi człowiek po osiągnięciu sukcesu? - daje sobie nagrody w postaci jedzenia. I tylko ta myśl - " przecież tyle schudłam, od jednego kebaba nic mi się nie stanie, a może napoleonkę do tego ... ? "
    I tak dzień, za dniem ... dziś witam Was z ogromną wagą i prośbą o wsparcie.
    Mam motywacje ale wiem ile może dać wsparcie osób które walczą o siebie.

Będę zapisywać jak mi idzie, każdy wzlot jak i upadek ... to musi być wygrana wojna - nie można tylko żyć marzeniami, czas je spełniać!

Startowałam z wagą 101,2 kg dziś jest troszkę mniej ale jeszcze tyle drogi przede mną ...

Więc Panie i Panowie, aby szło nam jak po odtłuszczonym serku! ;D Trzymam kciuki!

---------- Wiadomość dodana o 19:22 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:39 ----------

Co sie dzieje teraz?
    Teraz jem 5-6 posiłków dziennie, koniec ze smażeniem czas na pieczenie i gotowanie Uwielbiam udko kury bez skóry oprószone przyprawa do gulaszu i w folie i do pieca mmmm.... mniam! Wszelakie sałatki również zagościły w moim menu - jednak bez pysznego majonezu ;( Obowiązkowo 2literki wody + reszta płynów.
    Sporo nabiału - został nawyk po Dukanie (na nim też poleciały kg ale później efekt jojo jak nic! dużo tych diet testowałam - chyba dlatego ten mój metabolizm rusza sie jak ślimaczek ... )
    Rezygnacja z fast foodu tez boli ale co sie nie robi aby być szczupłą ? Myślę że to główny słaby punkt mojej diety oraz główna przyczyna nabrania kg ;/ Nie wiem czy tylko ja tak mam, ze zobaczę efekty to mój mózg " zjedz coś pysznie tłustego, przecież ruszyło się już " ech....
    Jeśli chodzi o ruszenie tyłka to staram się maltretować codziennie orbitrek - jakoś nie przepadam za pełna siłownia wiec jakiś dobry film albo głośna muzyka i pol godziny z głowy (mało bo mało ale leń ze mnie okrutny)

Moja podróż - Aby poszło jak po . . . odtłuszczonym serku!
    Drugi - i ostatni raz!

Awatar annia
    annia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Hamilton

Domyślnie Odp: Aby poszło jak po . . . odtłuszczonym serku! ;)

Tak najgorsze sa poczatki ale potem juz jakos idz.......zreszto zam wiesz......
    30 min orbiego to wcale nie malo......ja tez cwicze ok 30-40 min dziennie......
    Leszy rydz ja nic......
    Powodzenia i trzymam kciuki

Awatar pragnienie
    pragnienie jest nieaktywny Znany na forum

szalenie mi się podoba twoje pozytywne podejście rozumiem cię bardzo dobrze, też sporo schudłam, a teraz znowu zrzucam to co przybrałam potem ;/ czyli jesteśmy na tym samym etapie. eh, musimy nauczyć się trzymać tą wagę! i zrobimy to, żeby nie wiem co!

a i skoro kiedyś ci sie udało, to czemu teraz miałoby się nie udać? teraz ci może pójść tylko lepiej, bo jesteś trochę zaprawiona w boju

Awatar Guanah

pragnienie - dzięki, dzięki pewnie ze damy rady, a to ze taki wyczyn mamy za sobą tylko upewnia nas w tym
    Widze ze odmierzasz ćwiczenia, a co robisz dokładnie? siłownia? orbi?

annia - ktoś mi kiedyś powiedział ze tłuszcz spala się dopiero po 30min i stad ta myśl ze to wcale nie dużo... a wiesz coś o tym?

---------- Wiadomość dodana o 15:50 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:40 ----------

A co dzis?
    - śniadanko ok. 7 - wasa z dżemem nisko-słodzonym x1 + drobiowa parówka
    - II śniadanko 10.00 - wasa z drobiową wędliną ogórkiem i pomidorem x2
    - cos miedzy obiadem a śniadaniem 13.00 serek
    Czekają mnie jeszcze pulpeciki w sosie pomidorowym z mizerią - MNIAAAAM! ;D

Sporo kawy i wody i o dziwo jeszcze bez podjadania, oby do wieczora Mój tryb zycia jest dosc leniwy wiec wieczorem pomaltretuje orbiego troszkę

AAAaaaa w ogóle czy brał ktoś z Was a raczej pił ocet jabłkowy ? Tak jak radzi p. Adrian który schudł te 120kg w rok? Pije go ale jakoś szczególnie nie widze różnicy .... ;/

Drugi - i ostatni raz!

Awatar Guanah

....

Chyba jem zbyt malo warzyw, sa one tylko dodatkiem do posilkow a nawet czasem w ogole ich niema ;/

W dodatku ten okropny zastój na wadze a dzis rano to i 0,5 kg do przodu.... kurcze jakie to zycie jest niesprawiedliwe moj facet wcina wszystko co mu sie pod buzke podstawi i taka sama waga od zawsze.

Zjedzone dzisiaj nie tak duzo ale nic konkretnego.
    I - wasa x2
    II - 1,5 pomidora z jogurtem nat.
    Obiad - sernik na zimno (z serków chudych)
    Kolacja - garść suchych płatków kuku.
    Nie chce mi sie gotować a tym bardziej jesc przy takich upalach - juz i tak sukces ze Glodomorowi jeden obiad zrobie. Porażka! jak czytam co inni jedzą jakie maja menu to az sie zastanawiam kiedy oni to robia? Uwielbiam gotowac (chociaz czy na pewno?) ale te zwykle potrawy gdzie nie trzeba kombinować albo po prostu niechce mi sie dla samej siebie cos ugotowac - bo po co?

Oglądałam ostatnio program o odchudzaniu na tvn player "Sexy dieta" kurcze naprawdę dobry i mobilizuje. Dowiedziałam się również ze 10min na skakance daje -180kcal WOW! Bo na moim orbim po 30min raptem 200kcal zleci ... chyba trzeba zainwestować

Drugi - i ostatni raz!

Awatar annia
    Mieszka w
    Hamilton

Ja kiedys bralam ocet ale tez jakos roznicy nie widzialam.......
    Skakanka fajna sprawa .......ja na orbim w 30 min spalam 250-300 a na biezni 300 albo i wiecej......
    ja cwicze 30 w porywach do 40 min chyba z eide w teren pobiegac to wtedy do godziny......
    Ja slyszalam ze po 20 min spala sie tluszcz juz sam nie wiem.....
    Dzis kuplam blonnik zobaczymy co on da.......

Awatar Guanah

Cytat Zamieszczone przez annia Zobacz posta
    Ja kiedys bralam ocet ale tez jakos roznicy nie widzialam.......
    Skakanka fajna sprawa .......ja na orbim w 30 min spalam 250-300 a na biezni 300 albo i wiecej......
    ja cwicze 30 w porywach do 40 min chyba z eide w teren pobiegac to wtedy do godziny......
    Ja slyszalam ze po 20 min spala sie tluszcz juz sam nie wiem.....
    Dzis kuplam blonnik zobaczymy co on da.......

moje tempo jest jeszcze dosc niskie, na te 0,5h ale widze ze da sie wiecej
    Wiesz kiedys kolezanka z pracy brala blonnik nie chodzila taka glodna, miala ogromny problem bo zjadala 1300 1400 i glodna caly dzien. Blonnik uratowal jej tylek. Mozesz sprobowac ale bedziesz dosypywala do jedzenia czy w innej postaci?
    Tylko duzo popijaj po posilku.

Drugi - i ostatni raz!

Awatar wiedzma_z_wyboru
    wiedzma_z_wyboru jest nieaktywny Znany na forum

Witam
    Co do spalania tłuszczu to też tak słyszałam, że po 20-30 min zaczyna się spalać , ale przy umiarkowanym tempie, jeśli jest za duże palimy węglowodany. Ale mogłam coś pokręcić tak, że nie sugerujcie się tym co tu napisałam
    Co do octu jabłkowego, też go kiedyś piłam i efekt był podobny do tego po AquaSlim, czyli żaden . No przynajmniej ja nie zauważyłam
    Pamiętam tylko że miał okropny(jak na mój gust) smak

Awatar pragnienie
    pragnienie jest nieaktywny Znany na forum

20 minut i tłuszczyk się spala a skakanka, hmmm, właśnie taką fajną obczaiłam w sklepie, która odlicza skoki i chyba sobie ją kupie ale mi narobiłyście ochoty na nią! ale sąsiedzi to mnie chyba zabiją xD

a mój suwaczek fitness odlicza tylko czas spędzony na rowerku stacjonarnym. nie wliczam do niego ani biegania ani siłowni, tylko sam rowerek

a tak w ogóle to muszę pić więcej wody. bo wiecie, raz wypiję, raz nie. a to przecież nie dość, że nawadnia organizm, to jeszcze lepiej się trawi :P muszę się pilnować.

Awatar annia
    Mieszka w
    Hamilton

Blonnik kupilam wlasnie w proszki jest bezzapachowy i bezsmakowy wiec mogie dosypywac go do czegokolwiek.....
    Wlasnie z tym piciem to ja mam problem zanaczy z piciem czystej wody bo kawe i jakies tam herbatki popijam prawie caly dzien a wody nie za wiele.......trzeba to zmienic..........
    Z czaem i orbi sie wydluzy mniej bedziesz sie meczyc, zlapiesz kondycje.......ja jeszcze niedawno moglam pomarzyc zeby przebiec 5 minut a teraz jak najbardziej przebiegne...........

Strona 1 z 11 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów