Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Biorę się w garść - dla siebie, dla zdrowia *26 kg do zrzucenia*

Awatar LexiVampire
    LexiVampire jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Biorę się w garść - dla siebie, dla zdrowia *26 kg do zrzucenia*

Czekamy aż wrócisz, a tymczasem dietkuj ładnie! Niech moc truskawek będzie z Tobą!

Awatar truskawka89
    truskawka89 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Ostrowiec Świętokrzyski

Cześć wszystkim. Wróciłam wczoraj wieczorem i w końcu mam chwilę czasu posiedzieć na kompie.
    Zanotowałam kolejny spadek - niecały kilogram. Idzie do przodu, więc jest dobrze. Powoli do celu Nawet nie jest tak źle. Jem w miarę normalnie, tylko zamieniłam białe pieczywo i makaron na razowy, wędliny i mięsko tylko drobiowe itd. No i miałam ćwiczyć. Kilka dni się udało, ale niestety w ciągu mojej nieobecności na forum nie ćwiczyłam ani razu. Chociaż dużo spacerowałam - zawsze to jakiś ruch.
    A jak u was dziewczynki? Mam nadzieję, że też zanotowałyście spadki zaraz poodwiedzam was na waszych wątkach

Awatar LexiVampire

Suuuper! ważne że leci w dół :P mi coś w tym tygodniu kiepściutko, przeczuwam zastój ^^ ale się spodziewałam - jak długo żyję i się odchudzam to zawsze na 72 i 70 mam zastój

Awatar truskawka89
    truskawka89 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Ostrowiec Świętokrzyski

Cześć wszystkim
    Dzisiaj kolejny spadek o 0,8kg. Super
    Ćwiczenia też zaliczone - postawiłam na A6W - aż mi się znudzi, albo znajdę coś lepszego
    Ostatnio zastanawiam się nad wzięciem jakichś suplementów. Kolega polecił mi tabletki Thermonex. Sam nieźle po nich schudł, więc wypróbowane. Muszę o tym bardziej poczytać i przede wszystkim odłożyć kasę, bo tanie nie są, niestety.

Awatar LexiVampire

Wow, gratulacje! 0.8 kg mówimy goodbye i nigdy nie wracaj! a ja jutro oficjalne ważenie, ale z wszystkich nieoficjalnych wynika że mój zastój jednak będzie. No nic, jakoś go trzeba będzie pokonać :P
    Hmmm a6w - zawsze czytam o nich, ale nigdy się nie zabrałam, bo zawsze mi się wydawało że spod tej sterty tłuszczu na brzuchu (a tam to juz mam kumulację, która nijak nie spada mimo odchudzania to i tak nie będzie widać ani mięśni, ani nic.. ale jak wypalę tłuszcz, to zrobię z pewnością może nie padnę, bo podobno są mega wyczerpujące! Także podziwiam
    Hmm a ten Thermonex to chyba jakiś spalacz? Tak z nazwy by się wydawało :P W sensie że pomaga razem z ćwiczeniami? Na sfd chyba czytałam że spalacze najlepiej zastosować jak sie ma zastój taki juz konkretny i nie da się już ani ograniczyć kcal ani zwiększyć aktywności. Kurcze sama bym chętnie coś takiego zastosowała a cena mniej więcej w jakim przedziale? Na razie i tak mam dziurę budżetową :/ ale w grudniu może bym się skusiła na jakiś wspomagacz

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów