Strona 1 z 51 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 503
Like Tree66Lubią to

Wątek: >>> rejazz > moje nowe, zdrowe życie

Awatar rejazz
    rejazz jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Berlin
    Wpisy na blogu
    1

Talking >>> rejazz > moje nowe, zdrowe życie

Potrzebuję nowego miejsca na forum, żeby zacząć jeszcze raz i nie patrzeć na te wszystkie nieudane próby.

W skrócie:
    - 30 lat
    - 13 kg za mną
    - ale jeszcze ponad 20 kg do zrzucenia
    - 11 lat na forum
    - 2 sukcesy
    - 362803487 porażek
    - 1253 zrzucane w te i nazad kilogramy
    - ale do 3 razy sztuka, więc niech ten trzeci sukces wreszcie nastąpi i się utrzyma

Dlaczego chcę schudnąć?
    - dla lepszego samopoczucia
    - dla zdrowia
    - żeby udało mi się w przyszłym roku zajść w ciążę

Jak?
    - na razie bez wielkich planów, na dobry początek przez najbliższe 7 dni zapominam co to takiego słodycze

Waga startowa będzie w okolicach 80 kg, ale dokładniej napiszę jutro.
    Będę wdzięczna za wsparcie i za wspólną walkę
    Niestety nie mam tyle czasu na forum, ile bym sobe życzyła, ale mam nadzieję, że te pół godzinki na podsumowanie każdego dnia i poczytanie, co u was nowego, uda mi się jakoś wyczarować.

Paszrotka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: >>> rejazz > moje nowe, zdrowe życie

Rejezz kolejny początek kolejna próba...i z kolejną próbą trzymam za Ciebie kciuki

Uda się tylko trzeba spróbować przezwyciężyć swoje ręce. tak ręce - bo to one decydują, że wkładamy te wszystkie pyszności do buzi
    "Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."

Awatar asiawoj1974
    asiawoj1974 jest nieaktywny Sławny na forum

hejkaaaa
    witam w nowym wąteczku Madziula
    i trzymam kciuki trzymam żeby sie udało

Awatar Victoria30
    Victoria30 jest nieaktywny Znany na forum

nowy wateczek
    do 3 razy sztuka
    juz duzo za toba

wierze ze sie uda.....

mialo sie rymnac ale chyba nie bardzewicz
    nie wazne
    jestem
    wspieram
    sciskam....

Awatar Justyskaaa
    Justyskaaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    2

hej kochanieńka dotrałam i tu..
    noo ja miałam na 15 zarezerwowane wolne ..;p bo mówiłaś o 15 poniedziałku ...próbowałam sie Cie dopytać czy 15 czy poniedziałek..;p ale Cię nie było...a na 18 miałam II zmianę aleee kombinowałam dzis w grafiku i mam wolnusi..

Awatar asiawoj1974
    asiawoj1974 jest nieaktywny Sławny na forum

hej Madziulaaaaa
    co tam co tam u ciebie? milusiego dzioneczka

Awatar rejazz
    rejazz jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Berlin
    Wpisy na blogu
    1

Głowa przygotowała się do diety, lodówka też, teraz trzeba tylko ruszyć z kopyta
    Dzisiaj nie usiadłam po powrocie z pracy tylko od razu wzięłam się za gotowanie i muszę przyznać, że tak jest lepiej, bo mi się chce, a jak przysiądę na kanapie to na bank polegnę i już nie wstanę żeby zrobić coś pożytecznego.. a tak mam lapka w kuchni i wszystko gra

Udało mi się już w pracy ograniczyć do jedzenia o stałych porach (7, 10 i 13), potem jem w domu o 16:30 i 19:30 i o 23 idę spać.
    Tylko muszę w pracy pić kawę z mlekiem tylko do posiłków a tak to herbatę, żeby były to też przerwy w piciu kalorii

Tak jak pisałam, plan numer jeden to odwyk od słodyczy.
    Z ruchu nadal tylko to co przeczłapię po pracy. Wg mapy google do pracy idę 900 metrów a z pracy 2 kilometry, razem ponad pół godziny jeśli się nie śpieszę, i przynajmniej tyle się poruszam na świeżym powietrzu, niezależnie od pogody Ale tylko mi łydki się od tego łażenia rozrastają, a ma chudnąć brzuchol, więc czas się zabrać za całokształt.

Dwie rzeczy nadal na mnie czekają:
    - nauka pływania
    - nauka jazdy konnej

Ale to będzie bardziej nagroda jak trochę schudnę. Teraz chcę tylko wykorzystywać mój karnet na siłownię i matę do ćwiczeń w domu. Nie wiem jeszcze, jak to rozwiążę czasowo, sens robią tylko ćwiczenia od razu po pracy ale wtedy mi się znowu rozjadą godzinowo posiłki i nie mam pomysłu jak zrobić, żeby było pod obydwoma względami ok... I tak by to były pewno ze dwa dni w tygodniu, może coś wykombinuję.

Czuję się jak baleron, niby dalej jestem chudsza niż rok czy dwa temu, ale to nie jest waga idealna, tylko waga z której przy dwóch poprzednich odchudzaniach startowałam.. tak tak startowałam Długa droga przede mną i jeśli nie teraz to już chyba NIGDY.... Chcę schudnąć, jedno lato pobyć laską i potem wziąć się za produkcję bobaska... Śliczny plan, nie?? Muszę go sobie jak najczęściej wizualizować

Pokażę że mogę, SOBIE, wam i wszystkim wokół, niech im szczeny poopadają.
    No, nastrój bojowy ON, bójcie się
    niewierzaca and Jolinkaa like this.

Awatar la_libertad
    la_libertad jest nieaktywny Znany na forum

Jak widzę sporo nas zaczyna JESZCZE raz... Fajnie wiedzieć że się nie jest samym.

Dobry początek! Gratki. No i super, bojowy nastrój i te sprawy, tylko pozazdrościć i trzymać kciukasy

Awatar izabelllka
    izabelllka jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    1

Bojowy nastrój jest to i dobrze Rejzolku Teraz tylko plan wcielić i będzie coraz lepiej Trzymam kciuki
    Buziaki................

Awatar buttermilk
    buttermilk jest nieaktywny Znany na forum

Melduje sie na nowym watku ze starymi kciukami
    Madzia, powoli, opanujesz to wszystko, ale nie zaczynaj z wysokiego konia tylko powoli, no chyba ze rzeczywiscie masz tyle energii aby ruszyc tak z kopyta ze wszystkim, slodyczami, cwiczeniami, gotowaniem to OK
    buttermilkowe wzloty i upadki - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl tu bylam:http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=60019

It's not why you're running, it's where you're going. It's not what you're dreaming, but what you're going to do.
    It's not where you're born, it's where you belong. It's not how weak but what will make you strong.

Strona 1 z 51 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów