Strona 1 z 29 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 282
Like Tree103Lubią to

Wątek: Smakuj, milcz, myśl i czuj, zaryzykuj, weź się w garść bo ten dzień jest Twoim dniem

Awatar Justyskaaa
    Justyskaaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    2

Domyślnie Smakuj, milcz, myśl i czuj, zaryzykuj, weź się w garść bo ten dzień jest Twoim dniem

7 Września od dziś będzie chyba moim małym świętem ....
    tak tak moje drogie ..świętem..bo jakże inaczej nazwać dzień w którym postanowiłam zebrać się w sobie i ruszyć dalej?
    dzień w którym postanawiam przełknąć gorycz porażki..kolejnej sromotnej porażki... który to już raz? sama nie wiem...a było cudownie ...te zdziwione miny..te wielkie słowa uznania te zachwyty...i co pozostało? strach przed wyjściem z domu do starych znajomych...wstyd przed pokazaniem się innym a co najgorsze przed samą sobą...
    Ruch, cera, ciało...nie muszę chyba wymieniać w związku z czym jest mi źle...mieszkam na III piętrze ..każde wejście staje się gehenną..te pryszcze na twarzy ...nowo powstające rozstępy...koszmar...coraz większy problem z założeniem chociażby ..lub aż skarpetki...dramat!
    i tak wymieniać mogłabym w nieskończoność...i wciąż wiszący nad głową głos jeszcze dwa lata temu było tak dobrze...finiszowałaś...i chyba to wszystko mnie przerosło..
    kłopoty w pracy, w domu ...praca magisterska, zmiana pracy wciąż powtarzające się te same bzdurne sytuacje w domu....wiecznie kusząca lodówka ..spotkania ze znajomymi - dla wyluzowania...bo przecież ze wszystkim dam sobie radę...i jedyny ratunek ..jedyna pociecha - jedzenie. Przybywające kolejne kilogramy i zero spiny bo jakoś to będzie ..wszystko inne jest ważne tylko nie to..wszystko inne trzeba załatwić a potem...potem TEN SAM SCENARIUSZ CO ZAWSZE ...nie chce mi się ..nie dam rady nie potrafię podnieść się z łózka ...praca, dom, dom, praca ewentualnie znajomi Ci wierni i Ci zawsze pomocni ...Ci którzy Cię wesprą i Ci dla których zawsze jesteś ok..azyl wśród osób które Cię nie skrzywdzą ...którzy złego słowa Ci nie powiedzą...i Twój bunt, wtedy gdy ktoś obrazi Twoje ego..gdy ktoś dotknie najczulszego punktu, te spojrzenia na ulicy, ten wzrok domowników przy kolejnym kęsie ..a następnego dnia częstowanie Cię ciasteczkami czekoladkami itd...i te słowa..Zrób coś ze sobą!!! he łatwo powiedzieć coooo???

No ale cóż to wszystko juz było i minęło dziś zaczyna się nowa historia ..od dziś nie wraca się do tego co było, bo ważne to co dopiero będzie..a będzie pięknie i tego muszę się trzymać!!!

Awatar la_rissa
    la_rissa jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Smakuj, milcz, myśl i czuj, zaryzykuj, weź się w garść bo ten dzień jest Twoim d

Witaj

Ktoś kiedyś powiedział, że nie ważne ile razy upadasz, ważne ile razy się podnosisz. I Ty się podniosłaś, za co wielkie brawa! Walcz o siebie, o to by łatwiej i przyjemniej się żyło. Zresztą co Ci będę mówić... doskonale wiesz jak jest i co trzeba robić. Życzę Ci duuużo wytrwałości
    Justyskaaa lubi to.

Awatar la_libertad
    la_libertad jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Smakuj, milcz, myśl i czuj, zaryzykuj, weź się w garść bo ten dzień jest Twoim d

Powrót na dobre tory to naprawdę spore wyzwanie - mi też trochę zajęło... Więc masz plusa na samym starcie
    Niestety, jak już się raz schudło to później trzeba się mocno starać żeby utrzymać efekty. Czasem idzie lepiej, czasem gorzej, czasem trzeba dochudnąć. I tak już to chyba będzie, co jest generalnie do bani, ale nie jest to niemożliwe!
    Więc dobrze że tu jesteś, dobrze że chcesz z powrotem zawalczyć o swoje dobre samopoczucie.

Będę wpadać Trzymam kciukasy! Ty też za siebie trzymaj, to wszystko pójdzie gładko
    Justyskaaa lubi to.

AnnaMaria1987 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    warszawa
    Wpisy na blogu
    4

dokladnie nie wazne ile razy wqzne by w koncu do celu rozumiem twoj. stan ducha stan twojego umyslu uwierz mi wiem co czujesz... przyjaciele dobrze ze ich masz bez wzgledu na wage! to wazne ze nie jestes sama ciesze sie zw.tu z nami jestes napisz prosze cos wiecej ile warzysz jaki masz cel i plan co robisz na co dzien cos o sobie jestem z.tobą gdy bedziesz miala problem zalamanir PISZ nieraz lepiej wygadac.sie.obcemu 3maj sie mala
    Justyskaaa lubi to.

_duska_ jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Trzymam kciuki i wieżę w to, że się uda i tym razem na zawsze!
    Justyskaaa lubi to.

Awatar Justyskaaa
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    2

dziękuje dziewczęta !!!
    Anuś....to ja Justyśka z wątku Justyśka kilogramy kilogramy i Justyśka...;p twój brzydal..
    ehhhh wszysto opiszę na dniach ..wiem jedno waga jest zatrważająca..ale poradzę sobie z tym razem z Wami..

Kluska86 jest nieaktywny Znany na forum

W sumie wrzesień to też może być moje święto bo w sumie niby sie dietuję od miesiąca ale gów... z tego wychodzi przez słodycze i moją pazerność ale od dzisiaj mówię STOP słodycza
    mam nadzieję że tym razem mi sie uda trzymam za ciebie kciuki ii powidzenia życzę i szybkich i trwałych efektów
    Justyskaaa lubi to.

Cel I -75kg -19.12.2013
    Cel II -60kg-19.03.2014
    Cel III-57kg -24.04.2014 ( taki prezent na urodziny :P)

AnnaMaria1987 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    warszawa
    Wpisy na blogu
    4

Justyś kochana wybacz wczoraj pisałam z kom i nie zauwazyłam!!)) ciesze się! ciesze się że jesteś!!!! będę z Tobą OBIECUJĘ! Ja od jutra ruszam na siłkę! i zaczynam DALEJ! walczyć
    Justyskaaa lubi to.

Awatar Justyskaaa
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    2

Ależ Anulko żaden problem ...
    w pracy sobie dziś do 23 siedzę...jutro wolnusi. szkoda tylko że pogoda ma się zepsuć..noo ale okaże się jak będzie ...
    raporcik z wczoraj
    śniadanko 2 kanapki razowca jedna z pasztetem i pomidorem druga z serkiem białym ponieważ śniadanko to ok 10,30 było późno sobie Justysia wstała tooo ok 15 był jakby lunch rzec by można ...sałatka z kapusty pekińskiej pomidora rzodkiewy cebuli i 5 dag szynki a to wsio jogurtem znaczy się jego połową zalane...
    potem arbuzoss kupiłam kilogram pół poszło wczoraj pół zostało na dziś...czyli jakie 30 dag zjedzone bo wiecie skóra przeogromna..;p
    ok 17.30 zjadłam dwa skrzydełka z piekarnika na ryżu a wieczorkiem 3 plastry szynki...
    dziś już śniadanko i Ii śniadanko było czekam na kuraka z kalafiorkiem na obiadek...mamunia ma przynieść..;p
    a co do pogody tooo wolałabym żeby się nie zmieniła boooo na kijeczki umówiona na jutro na 10tą jestem ...
    zielonkę juz wypiłam kubasa i kawusi kubasa jednego tez i wody tyż i chodzę do kibelka jak durnowata czylii jest ok...;p
    lecę zerknąć co u Was..

Awatar rejazz
    rejazz jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Berlin
    Wpisy na blogu
    1

No popatrz... mnie dzisiaj też natchnęło na powrót na forum i na dietę przede wszystkim... razem damy radę
    Justyskaaa lubi to.

Strona 1 z 29 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów