Strona 1 z 30 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 294
Like Tree52Lubią to

Wątek: Wszystko w moich rękach jest..

Awatar awi
    awi
    awi jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Wszystko w moich rękach jest..

hej, postanowiłam nie czekać do swiąt by przytyć jeszcze więcej.. postanowiłam ze koniec z użalaniem się, z tłumaczeniem się z objadania, dołowania i zajadania, świętowania i zajadania.. koniec z łatwizną jaką jest kolejny batonik, czekoladka i ciasteczko, a czas by w końcu wziąć się za siebie.
    Ale na serio. Odcinam wszytko co dotychczas, odcinam ten rok, poprzedni, moje nieudolne odchudzanie a raczej ściemnianie, ze się odchudzam...

W maju dostalam maila od forumki stąd, by wrócić i chudnąć.. Ona schudła blisko 25 kg, a ja przytyłam od tamtego czasu z 5.. taki bilans. Koniczynko - wielkie brawa dla Ciebie, napisalam o tym bo mam do siebie żal, smutek, ze tracę czas gdy mogłam zrobić coś dla siebie dobrego...

Jak poczekam jeszcze do swiat to dobiję dodatkowe 2 kg.. nie chce juz tego, STOP.
    Tym bardziej ze dostalam @, mega-ochota na słodkie przeszła, to chyba dobry czas by się ogarnąć.

tak mi źle ze sobą, a wszystko w moich rękach jest przecież, tylko moich, tylko ja mogę schudnąć.
    Przeraża mnie ze mam do schudnięcia 40 kg.. coś niewyobrażalnego.. jak mogłam się tak zapuścić..?
    Dam sobie rok, dwa, ale będę znów szczupła.. znam ten smak, choć pamiętam jak przez mgłę, bo dawno temu, 8 lat temu bylam w miarę normalna, ważyłam 74-76 kg przez niecały rok. Tak krótko, potem poszło w gorę kg do kg powoli, cichaczem, do tego 2 ciąże po drodze (jedna z 88 a druga aż ze 101) i dzisiaj jestem wielorybkiem - ważę blisko 108. To na razie taka moja granica wagowa, mój max.. który za chwilę zmienić mogę w 110..112.. 120..

Nie będę pisała o swoim samopoczuciu z tym związanym, bo wiele z nas to samo czuje na pewno..
    Napiszę tylko, że od dziś będzie dobrze, będzie lepiej, będę jadła normalnie, nie będę wrzucac w siebie tony słodyczy, będe jadła 5 posiłków co 3 godz. I będę chudnąć!

I to nie moze być kolejny pusty zryw.. moje pragnienie bycia normalną, szczupłą osobą jest olbrzymie, dokonam tego.

Wypisałam się, a teraz do roboty
    Pozdrawiam wszystkich którzy tu zajrzą.

s_sookie Guest

Domyślnie Odp: Wszystko w moich rękach jest..

ja zaglądam i cieszę sie przeogromnie....tak bardzo się cieszę, że zbuntowałas się przeciwko samej sobie i wróciłas... i walczyc będziesz

Dobrze będzie...odrzuć smutki, dołki i strach
    duża ilość kg? Hej jestes specjalistka od trudnych wyzwań...co tam 5 kg... tyle to 99% może... ty jesteś tytanką i będziesz szczyty zdobywać

trzymam kciuki

a swoją drogą...jak ty podczas @ nie masz ochoty na słodkie to jesteś chyba kosmitką ja tez tak chce...mi się własnie podczas @ włącza zassanie słodkiego i inszego badziewia

Awatar dorinka
    dorinka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Opole

Witam! ja rowniez trzymam kciuki. Tez sie kiedys zbuntowalam i postanowilam wygladac jak czlowiek i najlepiej jest tak od dzis od zaraz, a nie planowac na jakies odlegle terminy bo jeszcze sie czlowiek naje w imie ze sie bedzie odchudzal
    carolans lubi to.

carolans jest nieaktywny Znany na forum

super, że jesteś i na pewno się uda, jeśli tylko jkest motywacja. Do dzieła

Awatar jeera86
    jeera86 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    daleeko

Witam i ja I trzymam kciuli!! Napewno sie Tobie i nam osiagnas wymarzona wage
    Jeera 40kg balastu....

20.05.14 - III stopień otyłości
    21.06.14 - II stopień otyłości

Awatar zielona_koniczynka
    zielona_koniczynka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez awi Zobacz posta
    hej, postanowiłam nie czekać do swiąt by przytyć jeszcze więcej.. postanowiłam ze koniec z użalaniem się, z tłumaczeniem się z objadania, dołowania i zajadania, świętowania i zajadania.. koniec z łatwizną jaką jest kolejny batonik, czekoladka i ciasteczko, a czas by w końcu wziąć się za siebie.
    Ale na serio. Odcinam wszytko co dotychczas, odcinam ten rok, poprzedni, moje nieudolne odchudzanie a raczej ściemnianie, ze się odchudzam...

W maju dostalam maila od forumki stąd, by wrócić i chudnąć.. Ona schudła blisko 25 kg, a ja przytyłam od tamtego czasu z 5.. taki bilans. Koniczynko - wielkie brawa dla Ciebie, napisalam o tym bo mam do siebie żal, smutek, ze tracę czas gdy mogłam zrobić coś dla siebie dobrego...

Jak poczekam jeszcze do swiat to dobiję dodatkowe 2 kg.. nie chce juz tego, STOP.
    Tym bardziej ze dostalam @, mega-ochota na słodkie przeszła, to chyba dobry czas by się ogarnąć.

tak mi źle ze sobą, a wszystko w moich rękach jest przecież, tylko moich, tylko ja mogę schudnąć.
    Przeraża mnie ze mam do schudnięcia 40 kg.. coś niewyobrażalnego.. jak mogłam się tak zapuścić..?
    Dam sobie rok, dwa, ale będę znów szczupła.. znam ten smak, choć pamiętam jak przez mgłę, bo dawno temu, 8 lat temu bylam w miarę normalna, ważyłam 74-76 kg przez niecały rok. Tak krótko, potem poszło w gorę kg do kg powoli, cichaczem, do tego 2 ciąże po drodze (jedna z 88 a druga aż ze 101) i dzisiaj jestem wielorybkiem - ważę blisko 108. To na razie taka moja granica wagowa, mój max.. który za chwilę zmienić mogę w 110..112.. 120..

Nie będę pisała o swoim samopoczuciu z tym związanym, bo wiele z nas to samo czuje na pewno..
    Napiszę tylko, że od dziś będzie dobrze, będzie lepiej, będę jadła normalnie, nie będę wrzucac w siebie tony słodyczy, będe jadła 5 posiłków co 3 godz. I będę chudnąć!

I to nie moze być kolejny pusty zryw.. moje pragnienie bycia normalną, szczupłą osobą jest olbrzymie, dokonam tego.

Wypisałam się, a teraz do roboty
    Pozdrawiam wszystkich którzy tu zajrzą.
    Awi łezka mi się w oku zakręciła jak przeczytałam tego posta
    Cieszę się że zaczynasz od dziś a nie od jutra, czy po świętach... uda ci się jak i mi zobaczysz!!!!
    Ja też daję sobie dużo czasu na schudnięcie... może do maja czyli w rok wytopię to 40 kilo?
    Teraz mam okres stabilizacji ale cieszę się z tego co spadło i wciąż walczę o spadki.

Bardzo cie proszę o jedno.... odwiedzaj forum w weekend nie tylko z pracki... wiem że masz mało czasu ale to naprawdę pomaga utrzymać się w "ryzach".
    Buziak
    maria1200 lubi to.

Awatar awi
    awi
    awi jest nieaktywny Znany na forum

hej, dziś tak mega szybko, bo mam wolne, mam wizytę u lekarza z dzieckiem a potem dentystę ze sobą, teraz musze młodych ubrać, zjemy śniadanie i idziemy
    Wczoraj jadłam o niebo lepiej niż ostatnio i od razu waga zjechała na 106,9. Ja wiem ze to na razie nie są prawdziwe spadki wagi ale i tak sie cieszę. Dzięki ze jesteście. Wpadnę wieczorem lub jutro rano. Obiecuję, ze będę się pilnować. Dzięki ze jesteście. Pozdrawiam
    cel wakacyjny

tu piszę ja

Paszrotka jest nieaktywny Znany na forum

cześć
    na wstępie chciałam podziękować za pozdrowienia bo dla mnie one tez były no nie?

Cieszę się, że zaczynasz
    ja się w ogóle cieszę, że zdecydowałam się przyjśc tutaj na forum...
    zaczynałam z prawie taką samą wagą jak TY...
    dokładnie rok temu o 7 godzinie moja waga pokazała 96,4kg :P śmieszne, ale wiesz jak mnie to cieszy? że się udało?

Trzymam kciuki bo wiem, że może się udać... a nawet musi!!!
    "Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."

s_sookie Guest

no i super że nie ma 108 ani 107 tylko 106

czekam wieczorem i rano

bluevelvet74 Guest

Awi jak ja doskonale Cię rozumiem , podpisuję się pod tym co napisałaś - nie zmarnujmy tego czasu do wiosny !

Strona 1 z 30 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów