TikiTaka widniejesz już oficjalnie u nas na liścieWłaśnie ogarnełam wszystko bo byłam zalatana wczoraj i przedwczoraj i wpadałam do was tak na chwile
![]()
Dziś w końcu mam więcej czasu![]()
Ciesze się że jesteś z nami![]()
Także gratuluje każdej która wyrzekła się pączków w czwartek ! To było nie lada wyzwanie !
Co do zadań na przyszły tydzień mam parę propozycji
1) 3razy w tyg nawilżamy całe ciało balsamami/oliwkami itp co mamy pod ręką i używamy![]()
4 razy w tyg po 30 przysiadów.
2) Maseczka na twarz 2 razy w tyg. ( z pochwaleniem się kto jaką zrobił i zrobi bo to daje inspirację innym, tak jak z peelingiem kawowym). Do tego 5 dni w tyg po 40 wysokich wyskoków w górę jednocześnie ręce wyciągamy jak najwyżej ku górze.
3) Masaż twarzy 3 razy w tyg min 15 min. Do tego po 30 na jedną stronę skrętów tułowia czyli razem 60(wiecie zapewne jak ćwiczy się na twisterze) Tylko na twisterze kręcą się nogi a my barkami i tułowiem.
4) Maseczka pod oczy na worki pod oczami i zmęczone oczy.2 razy w tyg. Do tego 3 razy w tyg dłuższy intensywny spacer. Zaliczamy do tego zakupy ale trzeba sie postarać aby to bylo intensywne nie spacer miedzy półkami i szybki marsz do samochodu ;D
Tu są zestawy. Chciałabym aby ten tydzień dał nam coś dla ciała i coś dla urodyMożna je dowolnie modyfikować.
Co wy na to ?
A może wy macie jakieś propozycje ?