NA szybcika podaję:
waga z wczoraj 84,7 (100gr na plusie)
Poczytam Was później. Nie będę pisać co jadłam, bo bylo ok. Mało się ruszam, a właściwie prawie wcale. Jak tylko się skończy remoncior to będzie lepiej. Brzuszki się robią-chociaż tyle![]()
NA szybcika podaję:
waga z wczoraj 84,7 (100gr na plusie)
Poczytam Was później. Nie będę pisać co jadłam, bo bylo ok. Mało się ruszam, a właściwie prawie wcale. Jak tylko się skończy remoncior to będzie lepiej. Brzuszki się robią-chociaż tyle![]()
Bilans z dzisiaj
Waga 68,6 kg
Pizza familijna z pieczarkami 405,29 kcal
Chleb orkiszowy124,80 kcal
Ser Gouda 64,20 kcal
Mleko zagęszczone niesłodzone 7.5% (GOSTYŃ) 131 kcal
Brzoskwinia w syropie 42,60 kcal
Szynka 20,80 kcal
Nie mam siły pisać więcej bo padam na twarz, juto się zamelduję![]()
Eewka, jeśli chodzi o zadania to ja dostosuję się do większościJeżeli wybierzecie skoki , trudno najwyżej będę skakała na parterze
Helka, ilość wody można obliczyć jak się zna beztłuszczową masę ciała - wyliczyła mi to dietetyczka, ale myślę, że 2 litry to absolutne minimum.
Eewka:
waga 84,1 kg - niestety nie udało mi się zrzucić tygodniowego porzucenia diety
wymiary bez zmian
Dostałam niezłą nauczkę i przez chwilowe załamanie straciłam 2 tygodnie diety, a do końca kwietnia coraz mniej czasu.Mój cel coraz bardziej się oddala![]()
Ostatnio edytowane przez beastad1 ; 10-02-2013 o 08:22
Ja dziewczyny dziś znów na wagę stanełam ( Jak jestem w domu to mam taką możliwość ) i ważę już 94,1! wczoraj moja waga wynosiła 94,6 więc schudłam 0,5kg w ciągu dnia
ALe ostro trenuję i trzymam dietę
) W końcu dieta ruszyła z kopyta
! Dziś na śniadanie sałatka ( pekińska, 1/2 pomidora i 1 ogórek konserwowy) + kromka chleba ciemnego z szyneczka z kurczaka
)
WitamU mnie dzionek ok ale przyznaje się bez bicia zawaliłam brzuszki. Nie jestem w stanie dziś ich zrobić. Tak mnie mięśnie brzucha bolą że się porządnie wyprostować nie mogę ;/
Dietkowo ok.Ale z płynami znów śrenio ;/ Jutro się bardziej postaram.
Dziś 10 min na orbim za mną ! I jutro postaram się znów.
I przede wszystkim jutro powinno mi się z pracą wyjaśnić. Naprawde chciałabym się tam dostać.
A co do tabelek dziewczynki![]()
Brak mi wymiarków :
amelki,
dorinki
kulkaolbrzymka
Wrona
Mochaa
i Helcia. Wagę dałaś a wymiarki na ten tydzień?
Czy coś przeoczyłam staram się solidnie to robić ale zdaża i mi się coś ominąć.
![]()
Czekam na wymiarki![]()
Hej, waga 84.3 a wymiary.....hmmmm jakie byly takie sa.....nie wiem co jest grane, ale coz, cwiczenia sie klaniaja
Witam!!! ktoś tu ładnie nagrzeszył!!!
Widzę, że zjedzenie tego kebaba było niezłą dla Ciebie nauczką
Daruje Ci karę jeśli przez tydzień (do nastepnej niedzieli) będziesz grzecznie na diecie, a jeśli coś przeskrobiesz to kara będzie podwójna. Już ja sie o to postaram![]()
Mój domek: 50kg do celu - Merry na diecie!!!
Początek:10.IV.2023- 120,2 kg
Cel : bałwanki 88 - osiągnięty 31.VIII.23 Cel: 83
Witam ślicznotki!!!
I co zdecydowałyście jeśli chodzi o przyszły tydzień z zadaniem????
Moja waga wczoraj pokazała +0,3kg i nie wiem dlaczego. Zobacze jutro co sie dzieje, już sie boję!!!
Wczoraj nie było brzuszków, a dzisiaj zaraz zrobię!!
Mój domek: 50kg do celu - Merry na diecie!!!
Początek:10.IV.2023- 120,2 kg
Cel : bałwanki 88 - osiągnięty 31.VIII.23 Cel: 83
moje menu dzisiaj:
Chleb orkiszowy 60 g
Ser Gouda 16 g
Szynka Babci 20 g
Mleko 2% 80 g
Brzoskwinia w syropie 100 g
Mleko krowie UHT 0,5% 100 g
ŻUREK 300 g
Krówka mleczna 15 g
Chrzan tarty
Dietkowo ok, dzisiaj przy niedzieli tylko żurek bo do 16 byłam w pracy, potem po panele podłogowe i nie miałam czasu
Waga pokazała 68,2 kg
Wymiary:
Talia: 79 cm
Biodra 107 cm