Strona 11 z 51 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 503
Like Tree36Lubią to

Wątek: Kaha-Grubaha w wersji wycietej..part 2

Beata1709 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Oświęcim

Domyślnie Odp: Kaha-Grubaha w wersji wycietej..part 2

Witaj Kasiu, czy dotarł do Ciebie mój mail z pytaniami?. Pozdrawiam serdecznie.
    Ostatnio edytowane przez Beata1709 ; 15-05-2013 o 09:47

Awatar kaha81
    kaha81 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    krakow

doatrl;p juz zdazylam odpisac;0 od razu odpisywalam ale zajelo to jakies pol godzinki

Deli dzis rozmawialam z kolezanka..te zsie swietnie czuje co mnie bardzo cieszy..ona tez jesttaka troche szalona jak ja i napalona byla na operacje bardzo wiec i nastawienei pooepracyjne swietne;d na przyszly tydzien sie z nia umawiam na kije;d poki co ona sama zaczela trenowac na spokojnych spacerkach;d
    Ostatnio edytowane przez kaha81 ; 06-05-2013 o 23:07

delilah28 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    centrum

kurrrrrrrrrrrrczę gdybym sie tak nie bała o moja skórę to też bym się poddała tej operacji
    nawet nie mam co za Was kciuków trzymać, bo i tak ładnie schudniecie

TO MAŁY KROK DLA LUDZKOŚCI, ALE WIELKI DLA JEDNEGO CZŁOWIEKA

baaaardzo grubaśna - Część 1 - Strona 28

Awatar jeera86
    jeera86 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    daleeko

Witam

Wpadlam zyczyc udanego, slonecznego (u mnie nieszety deszczowo ) dietkowego dnia

Cytat Zamieszczone przez kaha81 Zobacz posta
    teoretycznie mozna ten zoladek rozciagnac tylko po co? lepiej miec tak ze zjem mniej i bede pelna;0 zreszta to w psychoce tez sie zmeinia i poprostu nawet oczami nie mam jzu ochoty jesc:d to jest baaaaardzo ekonomoczne;d dzis na sniadanie jajko i pol kajzerki jadlam na dwa podejscia..ale w sumie po jednym moglam wstac i byc 3 godzainy pelna;d mnie najbardziej szkoda sushi..bo uwielbiam a teraz zjadam dwa gora trzy kawalki i koniec ;d
    A mnie interesuje jeszcze jedno, jak juz osiadniesz swoja prawidlowa wage no i nie potrzebne bedzie Ci juz chudniecie to co wtedy? Bo jak bedziesz jadla tyle co teraz to chyba tez bedziesz chudla? Jak to bedzie pozniej wygladac bom bardzo ciekawa
    Jeera 40kg balastu....

20.05.14 - III stopień otyłości
    21.06.14 - II stopień otyłości

Awatar kaha81
    Mieszka w
    krakow

napewno nie wyschne na wior;d chudniecie bedzie jesli bede jadla w malych ilosciach i z dbaniem o mala kalorycznosc tego co jem.. jesli dojde do etapu ze juz mi wystarczy to zaczne jesc inaczej...po operacjach bariatrycznych tez ludzie tyja z tego co wiem z innego forum.. trzeba sie tez ruszac i zmeiniac diete..ja napewno teraz nei jem smazonego i tlustego bo mi nie podchodzi ale za jakis czas jakby mi zasmakowalo to na takich potrawach nie bede gubila...oby nie;d

Deli... ja tez sie zastanawialam co ze skora ale spotkalam lekarza po takiej operacji i on mi poiwedzial ze wszytsko sie wchlonie bo jestem mloda..On wazyl przed operacja ponad 160kg teraz wazy ok 90 i gosc wyglada jak lala.. Pozatym sie trzeba smarowac i cos ruszac wiec skora ma warunki na ladne uealstycznianie i wchlanianie. Powiedz tak szczerze teraz masz tak piekna i jedrna skore na calym ciele ze masz powody zeby sie o nia martwic? Pozatym wiekie spadki sa tylko na poczatku..pozniej sie chudnie w duzo mniejszym tempie..jak na zwyklej diecie.. Nie namawiam na operacje ale Twoj argument mnie nei przekonuje;d;d;d

milego dnia dziewczynki

Awatar jeera86
    jeera86 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    daleeko

No w sumie tak... wiesz nie pomyslalam nawet ze mozna zwiekszyc kalorycznosc potraw hahahah Wiec na to wyglada ze mimo operacji to nie takie hop siup chudniecie, bo musisz uwazac nie ile, ale co jesz. Wiesz ja Cie naprawde podziwiam za wsilek fizyczny... ze ciagle maszerujesz i jestes w ruchu.
    Jeera 40kg balastu....

20.05.14 - III stopień otyłości
    21.06.14 - II stopień otyłości

Awatar kaha81
    Mieszka w
    krakow

po pierwsze mam czas bo nie musze np sie martwic o jedzenie;0 po drugie naprawde mam wiecej energii i sie lepiej czuje wiec mi sie poprostu bardziej chce.. no i jak mi waga pokazuje mniej to jest mega motywacja.
    no teraz w sumie jem co chce ale tez nie kazde swinstwo.. bardziej zwracam uwage zeby bylo zdrowe i nie za kaloryczne.. poprostu takie mi teraz smakuje bardziej..i co najwazniejsze nie ciagnie mnie do slodyczy chociaz wczoraj zjadlam mala paczke lentilek..moglabym sobie je jednak odpuscic;d dobrze ze zgagi nei mialam po nich;d

delilah28 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    centrum

Cytat Zamieszczone przez kaha81 Zobacz posta
    Deli... ja tez sie zastanawialam co ze skora ale spotkalam lekarza po takiej operacji i on mi poiwedzial ze wszytsko sie wchlonie bo jestem mloda..On wazyl przed operacja ponad 160kg teraz wazy ok 90 i gosc wyglada jak lala.. Pozatym sie trzeba smarowac i cos ruszac wiec skora ma warunki na ladne uealstycznianie i wchlanianie. Powiedz tak szczerze teraz masz tak piekna i jedrna skore na calym ciele ze masz powody zeby sie o nia martwic? Pozatym wiekie spadki sa tylko na poczatku..pozniej sie chudnie w duzo mniejszym tempie..jak na zwyklej diecie.. Nie namawiam na operacje ale Twoj argument mnie nei przekonuje;d;d;d
    no ja już młoda nie jestem (35) więc tak ładnie mi się na pewno nie wchłonie. piękna nie jest ale nie wisi do kolan bo jest wypchana tłuszczem dla mnie po takiej operacji to tylko skalpel zostaje, a nie wiem czy to jest refundowane. poza tym to duży zabieg, no i nie chodzi tylko o skórę na brzuchu ale też na udach, ramionach...

TO MAŁY KROK DLA LUDZKOŚCI, ALE WIELKI DLA JEDNEGO CZŁOWIEKA

baaaardzo grubaśna - Część 1 - Strona 28

AnnaMaria1987 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    warszawa
    Wpisy na blogu
    4

Ja Ci Kasia trochę zazdroszczę sama MOCNO myślałam o operacji ale nie spełniałam warunków jedynie prywatnie na co mnie nie stać...

to fakt po operacji też się tyje lubię na TLC oglądać chirurgie otyłości....

Skóra wróci do normy wciagnie sie zobaczysz ćwicz!)

Pozdrawiam wtorkowo z kawusią w dłoni życzę słońca i siły :*

Awatar kaha81
    Mieszka w
    krakow

Deli a ja Ci mowie ze mloda jestes i sie wchlonie jak bedziesz cwiczyc i smarowac a Ty swoje;d tak masz racje teraz jak jest wypchana tluszczykiem to nie wisi wiec po co sie tego tluszczyku pozbywac...skoro tak lubisz;d pislama to jzu kilka razy ze tylko na poczatku jest duzy spadek ( ALE NEI KONIECZNIE SZYBKO U KAZDEGO) wiec taka metoda nie rozni sie niczym od innych drastycznych diet ktore sobie fundujecie... tutaj tylko jest to plusem ze masz blokade w zoladku ze nie zjesz wiecej niz mozesz tak jakby to bylo przy jakims zalamaniu woli przy zwyklej diecie.. nie bede juz nikomu tlumaczyc plusow i minusow tych metod bo to sie mija z celem..kazdy robi jak uwaza za sluszne

dzis wpada kolezanka , obiecalam jej ze zrobie sushi;d bo chciala zawsze sprobowac..wiec do roboty;d

Strona 11 z 51 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów