Strona 43 z 51 PierwszyPierwszy ... 33 41 42 43 44 45 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 503
Like Tree72Lubią to

Wątek: 26kg do szczęścia, jeść by żyć a nie żyć by jeść! MŻ - WR - Część 4

Spinka78 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Elbląg

Domyślnie Odp: 26kg do szczęścia, jeść by żyć a nie żyć by jeść! MŻ - WR - Część 4

Aniu przejrzałam Twój watek i widzę,że dużo ruchu sobie zapewniasz.A mi ciężko się zmobilizować do bieżni,choć wiem,ze muszę. Pocieszam się nieco,że pod koniec lipca wyjeżdżam do pracy w polu w Norwegii na 6-8 tygodni,tam praca fizyczna i ruch po 12 godzin (sadzenie sałaty itp.) w zeszłym roku schudłam w 6 tygodni 7 kilo nie będąc na diecie. a jakie uda miałam szczupłe. Dobrze,ze chociaż te kilka kilo zrzucę mimochodem,potem tylko aby dalej się pilnować, a nie jak zazwyczaj. Od września z wagi 82 wskoczyłam na dzisiejszą i tak któryś już raz. A u Ciebie piękny wynik!

Awatar alessana
    alessana jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Domyślnie Odp: 26kg do szczęścia, jeść by żyć a nie żyć by jeść! MŻ - WR - Część 4

Tu się zgodzę z Paszrotką, rzeczywiście propozycja pracy - marzenie! Ja nadal szukam...

Awatar agatarska
    agatarska jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Polska
    Wpisy na blogu
    5

Zostawiam poranną kawusię
    widzisz dziewczyny nawet polubiły by koszenie trawników jak by mogły nad morzem posiedzieć
    nawet ja bym polubiła
    WIEDŹMOWY CEL OSIĄGNIĘTY - OD VI 2015 STABILIZACJA WAGI - BORN TO BE WILD !!!!
    Link do mojego wątku - TU WALCZĘ Z DEMONAMI .: :. FOTKI MOTYWACYJNE - KLIK

"Between my fears and dreams..."

Triinu Guest

Też zjadłabym taki pyszny obiadek
    I frytkami bym nie pogardziła.

A twój suwaczek wygląda już cudownie!

Awatar kaha81
    kaha81 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    krakow

hej hej plazowiczo..dzis tez nad morzem upal...znow bedziesz sie przypiekac na braz..az musze wyskoczyc na ogrodek podreperowac moja lekka opalenizne zeby nie swiecic w ciemnosciach;d

dietkuj tam ladnie;d

Awatar ranka81
    ranka81 jest nieaktywny Znany na forum

morze... super! Staram się jeździć co roku chociaż na kilka dni. Rok temu była po operacji kręgosłupa (śrubowanie) więc nie było mowy o wyjeździe... w tym roku baaaardzo kiepsko z kasą ale może chociaż na weekend któryś się uda... pozdrów morze ode mnie

AnnaMaria1987 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    warszawa
    Wpisy na blogu
    4

Cytat Zamieszczone przez agusiaczek789 Zobacz posta
    a no to jak zaprosił to nie wypada odmówić
    w takim razie życzę wam gromadki maluszków
    no raczej że nie wypadało:Pa co do gromadki:P starczą mi 2;P
    Cytat Zamieszczone przez tenia55 Zobacz posta
    wagą sie nie martw bo frytki na powietrzu spalisz szybko
    masz racje Teniu przeciez nie będę sobie wszystkiego odmawiać)
    Cytat Zamieszczone przez buttermilk Zobacz posta
    Dziekuje, ze nawet znad morza pilnowalas mojego watku
    Ciesze sie, ze u Ciebie dobrze sie dzieje i panuje dyscyplina wewnetrzna Slonka zycze!
    ahh kochana!!! nie ma za co:*** tęskno było za Tobą aa dyscyplina eh ciężko ją utrzymać... ale da się
    Cytat Zamieszczone przez Paszrotka Zobacz posta
    bo jeśli ja tego nie polubię...
    zawsze nie lubiłam biegac.. biegam od... jakiegoś półtora tygodnia i wiesz co? jestem szczęśliwa że mogę to robić mimo że w trakcie nieraz czuje jakbym miała serce wypluć... to i tak później jestem z siebie dumna!
    Kurcze ja też Ci zazdroszczę tej Twojej pracy
    jest cudowna
    ohh to prawda! ostatnia taka szansa mi sie trafiła jest super!
    Chyba taki czas na te roczniki hehe ;P
    No! czas czas... tym bardziej ze ja z D już 9 lat:P w dniu ślubu będziemy równe 10
    Cytat Zamieszczone przez Spinka78 Zobacz posta
    Aniu przejrzałam Twój watek i widzę,że dużo ruchu sobie zapewniasz.
    nawet polubiłam się ruszać choć pierwsze 3 miesiące to płakałam jak miałam iść na siłkę
    Cytat Zamieszczone przez Spinka78 Zobacz posta
    pod koniec lipca wyjeżdżam do pracy w polu w Norwegii na 6-8 tygodni,tam praca fizyczna i ruch po 12 godzin
    byłąm 4 lata temu w pracy na polu w niemczech i wiem że to ciężki kawałek chleba....
    Cytat Zamieszczone przez alessana Zobacz posta
    rzeczywiście propozycja pracy - marzenie! Ja nadal szukam...
    kochana 3mam kciuki żeby szybko udało Ci się ją znaleźć....
    Cytat Zamieszczone przez agatarska Zobacz posta
    Zostawiam poranną kawusię
    widzisz dziewczyny nawet polubiły by koszenie trawników jak by mogły nad morzem posiedzieć
    Dzięki za kawusie! no ba!) ja tam nie narzekam co trzeba zrobić to trzeba ale.. więcej i tak odpoczywam niz coś robię
    Cytat Zamieszczone przez Triinu Zobacz posta
    Też zjadłabym taki pyszny obiadek
    I frytkami bym nie pogardziła.

A twój suwaczek wygląda już cudownie!
    ahh raz nie zawsze zawsze nie wciąż))) dzięki suwak na prawdę mnie motywuje
    Cytat Zamieszczone przez kaha81 Zobacz posta
    hej hej plazowiczo..dzis tez nad morzem upal...znow bedziesz sie przypiekac na braz
    ahh żebyś wiedziała cudowna dziś pogoda!! nie to co wczoraj!
    Cytat Zamieszczone przez ranka81 Zobacz posta
    Staram się jeździć co roku chociaż na kilka dni. Rok temu była po operacji kręgosłupa (śrubowanie) więc nie było mowy o wyjeździe... w tym roku baaaardzo kiepsko z kasą ale może chociaż na weekend któryś się uda... pozdrów morze ode mnie
    Kochana morze pozdrowione mam nadzieje że na weekend uda się Tobie pojechać...może w sierpniu w 2 połowie jakbyś chciała może udałoby mi sie coś taniej załatwić Tobie nocleg

AnnaMaria1987 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    warszawa
    Wpisy na blogu
    4

Hejka słoneczka!)

Wczoraj... czułam się źle po tym jedzeniu... zjadłam później dopiero jedną bułkę z dynią i na wieczór trochę truskawek... masakra... odzwyczaiłam się od takich tłuściutkich rzeczy!

Ci młodzi są cały czas wczoraj znowu grilla robili - ale ja się na nic nie skusiłam... choć tak pachniało... ale juz o tej godzinie podziękowałam
    D jest rozkoszny dziś rano się cieszył na tą malutką Alicje... słodka jest w ogóle nie płacze - a wiecie jaką oni mają na nią metodę? prawie w ogóle jej na rękach nie noszą... i dzięki temu jest taka spokojna!!

Dziś na śniadanie zjadłam 2 kromki grahama... z sałatą serem szynką pomidorem i ogórkiem
    2 śniadanie będa truskawy
    dalszego menu jeszcze nie mam w planach
    jade pozałatwiać do gminy to co musze... uzupełnić ośrodkową apteczkę bo jutro mam sanepid... mam nadzieje że przejdzie bez większych problemów!

wstałam dzisiaj o 10.... słońce w zenicie.. mówię DUPA JUŻ NIE POBIEGAM leń wewnętrzny znowu dał o sobie znać... zrobiłam śniadanie zamiotłam... odwiedziłam wasze wątki.. i obudziła się we mnie waleczna Ania wskoczyłam w stanik sportowy adidaski i dół od stroju i poszłam biegać zrobiłam standardowe 30min - 4km ale czuje sie tak jakbym zrobiła z 10!
    słońce praży godzina 12... upał jak diabli! spota straszna ale dałam rade i jestem szczęśliwa że pokonałam znowu lenia!
    kolejne 4km bez kolki! wiem już że pół godziny przed bieganiem nie powinno się pic ani w trakcie pierwsze picie dopiero po 7km! a tak płukamy usta!

D się przechlał... 3 dni z rzędu dawał ostro z chłopakami... dziś jęczy i stęka.. o alko nie chce słyszeć

czy u was też jest taki jubel z tymi śmieciami? JA PINDOLE MYŚLAŁAM ŻE TU KOTA DOSTANE!
    Na cały ośrodek mamy 5 kubłów 120l - wywożone z częstotliwością 2 razy w miesiącu ... + klatka na plastik - z racji że tu nie przypilnuje się ludzi mamy niesortowane... złożyłam korektę deklaracji zeby w czerwcu zabrali 2 pojemniki wczoraj patrze jadą.. ale co? nic! tylko do sąsiada a do nas nie... mówię no ładnie! dzwonie do szefa... a on że nie wie czemu blabla.. mówie dobra jutro ich pojadę....
    poszliśmy na plaże patrze? jedzie śmieciara! dawaj do facetów i mówię że co to za porządki mamy 2 lipiec a ja za czerwiec śmieci nie mam wywiezionych że panowie ominęli mój ośrodek i co to za porządki... myśli myśli.. dobra zaraz pojedziemy - cofnęli się i zabrali NA SZCZĘŚCIE)

W Ogóle laseczki kupiłam wczoraj na allegro maszynę do popcornu! bez tłuszczu... szklanka ma tylko 30kcal a przegryzka na plaże dobra i zdrowa! nawet do filmu zamiast chipsów paluszków i innego badziewia dałam niecałe 65zł

mykam do gminy do apteki... buziaki dla was kochane u mnie skwar... a wczoraj była taka burza grad i ulewa że szok!
    tenia55 lubi to.

Awatar alessana
    alessana jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Ja się chyba nie nadaję do biegania... Po dwóch minutach sapię jak dzika świnia... No ale Ty miałaś wcześniej porządne przygotowanie na bieżni, więc nie ma się co dziwić, że tak śmigasz!

Awatar PaniGosia
    PaniGosia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Morasko

Maszynkę do popcornu miałam dla mnie to lepsze niz wafle ryżowe w lidlu była ostatnio chciałam kupic bo moja miała ze 15 lat i mi nawaliła ale stwierdziłam ze potem zbierać popcorn z podlogi ja bedę musiała ;D

Strona 43 z 51 PierwszyPierwszy ... 33 41 42 43 44 45 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów