Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28
Like Tree1Lubią to

Wątek: Monika i walka o dawną siebie :)

Awatar moniczka2550
    moniczka2550 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Monika i walka o dawną siebie :)

Witajcie!
    Jestem Monika, mam prawie 21 lat, studiuję sobie medycynę, jestem na trzecim roku.
    Sprowadza mnie tutaj cholerna nadwaga, która po części jest efektem jojo, po części efektem mojego nieregularnego trybu życia i niezdrowego odżywiania się a po części również efektem depresji i niedoczynności tarczycy.
    3 lata temu byłam na diecie proteinowej i schudłam na niej z 105kg do 85kg. Niestety wszystko zmarnowałam i przy wzroście 180cm ważę dziś 121kg. Przeraziłam się kiedy to zobaczyłam.
    Teraz wyglądam tak ---> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Tym sposobem dziś rozpoczęłam dietę kapuścianą- na dobry początek, a po 7 dniach planuję dietę niskowęglowodanową.
    Mam nadzieję, że wspólnie będzie się nam łatwiej zmagać ze znienawidzonymi kilogramami
    trzymajcie za mnie kciuki!

Awatar la_libertad
    la_libertad jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Monika i walka o dawną siebie :)

Cześć, Moniko
    Miło spotkać na forum kogoś w tym samym wieku
    Powiedz, gdzie chowasz te kilogramy? Nigdy bym nie powiedziała że tyle ich chowasz!
    Trzymam kciuki, chcieć znaczy móc - uda Ci się

Awatar bibilola
    bibilola jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    366

7 dni na kapuscie??ojjjj....,powodzenia zycze...ja najwyzej 2-3 dni na kapuscie wytrzymuje..ale nie,ze akurat kapusciana diete sobie zapodaje specjalnie,tylko mi tak czasem smakowo wychodzi-nagotuje gar kapusty z warzywami-rodzaj zupy i jem ja 3 dni najwyzej..az mi bokiem zaczyna wychodzic.

121kg przy 180 to sie rozklada jednak inaczej,niz 121kg przy wzroscie 160...
    jakbym miala 180wzrostu z moja waga tobym sie juz wcale odchudzac nie musiala
    jestem po prostu za niska na moja wage.haha

no witam cie serdecznie!!
    i kciuki trzymam rowniez!

Awatar la_libertad
    la_libertad jest nieaktywny Znany na forum

Bibi, ja to samo - w końcu sprawdziłam swoje BMI i wychodzi na to, że jestem za niska

Paszrotka jest nieaktywny Znany na forum

hehe ;P
    Wyglądasz na prawdę dobrze... ja przy moich 85kg mam wrażenie że wyglądam gorzej!!!
    "Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."

ewcia2626 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Toruń

hej Dziewczęta
    Również od jutra robię zupkę kapuścianą ale ile wytrwam kto wie Do Sylwestra marzy mi się rozmiar mniej czyli około 3 kg mniej Jadę prawdopodobnie w góry a mam kurtkę narciarską rozmiar 16 i muszę koniecznie się w nią zmieścić Trzymam za Was kciuki i pozdrawiam

Awatar moniczka2550
    Mieszka w
    Warszawa

Haha, jejku dziękuję macie rację, wzrost mnie trochę ratuje, ale nie zmienia to faktu, że przy takim wzroście i przy takiej wadze wyglądam delikatnie mówiąc potężnie :P
    także zazdroszczę Wam, mniejszym kobietkom!
    @bibilola na kapuście jestem pierwszy raz w życiu, dziś był kapuśniak na śniadanie, obiad i kolację i czuję się ok, motywacja nie spada, ale pewnie jutro albo pojutrze dopadnie mnie kryzys, wtedy będzie gorzej! Tak jak mówisz, po trzech dniach kapucha może zacząć wychodzić bokiem :P
    @la_libertad, ja też się cieszę, że są ludzie w moim wieku! razem zawsze raźniej
    Koleżanka właśnie siedząc koło mnie je rybkę wędzoną, zapach zaleciał mmm... ale twarda będę!

Awatar moniczka2550
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez ewcia2626 Zobacz posta
    hej Dziewczęta
    Również od jutra robię zupkę kapuścianą ale ile wytrwam kto wie Do Sylwestra marzy mi się rozmiar mniej czyli około 3 kg mniej Jadę prawdopodobnie w góry a mam kurtkę narciarską rozmiar 16 i muszę koniecznie się w nią zmieścić Trzymam za Was kciuki i pozdrawiam
    Kapucha podobno daje efekty gwarantowane, więc 3kg masz jak w banku tylko po samym zakończeniu kapuchy trzeba uważać, żeby nas jojo nie dopadło

ewcia2626 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Toruń

Cytat Zamieszczone przez moniczka2550 Zobacz posta
    Kapucha podobno daje efekty gwarantowane, więc 3kg masz jak w banku tylko po samym zakończeniu kapuchy trzeba uważać, żeby nas jojo nie dopadło
    Po kapuścianej zaczynam 1000 kcal Po 1000 nigdy jeszcze nie miałam jojo to najlepsza dieta jaką znam

Awatar bibilola
    bibilola jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    366

dieta 1000kcal jest glodowkowa!
    metabolizm na niej zjezdza szybko na oszczedny i na poczatku moze szybko sie zjedzie ze 3-4 kg a potem pomalu i gdy sie tylko zacznie troche wiecej jesc to sie tyje.
    zrownowazona dieta jest raczej 1500.wtedy jest bardziej mozliwe iz nie bedzie sie chodzilo naokraglo glodnym.1000kcal?moze gdy sie czlowiek czasami chce przyglodzic i dzien postu zrobic.ale codziennie?bron boze!!tylko kuku se mozna metabolicznego zrobic!i jojec gwarantowany.
    ale co tam
    kazdy sie odchudza jak mysli.
    ja jestem zwolenniczka zdrowego odchudzania i bez glodu.a da sie!
    nawet jesli wolniej trwa.ale za to dlugotrwalo.
    bo dieta nie jest stanem na tydzien czy miesiac.aby uzyskac szczupla sylwetke i ja utrzymac trzeba zmienic nawyki zywieniowe na zawsze.to nie jest mit i gadanie o tak,tylko prawda.a cale zycie na 1000kcal??nigdy w zyciu.

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów