To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Gratuluję pomału zbliżasz się do wagi suwakowej i miłej niedzieli życzę :)
Witaj Buttoi ta Twoja waga to zolzaja moja rozumiem bo sie wcale ostatnio nie staram
nie wiem co ze soba zrobic musze jakos sie ogarnac buzi
![]()
Nowy domek-muszę byc na otwarciuniech ci się chudnie tu butti
![]()
O! nowy domek!Dziekuje za otwarcie!
Mam nadzieje ze rzeczywiscie bedzie mi sie tu dobrze wiodlo
Na razie jestem zla jak osa. Moj stroj kapielowy sie "zdezintegrowal", doslownie, ja wiem, ze byl badziewny i chyba jakies 15 euro tylko kosztowal, ale zeby sie doslownie rozsypac??? dobrze, ze nie stalo sie to na basenie, a na suszarce w domuAle nie z tego powodu jestem zla. Od paru dni usiluje kupic nowy i d..pa! Zima, OK, ale jakis wybor w sklepach powinien byc, ludzie caly rok chodza na basen, GRUBE BABY TEZ!
Obeszlam wszystkie sklepy u mnie oraz kolo pracy, same male rozmiary, no to jutro czeka mnie wycieczka do Dublina...
buttermilkowe wzloty i upadki - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl tu bylam:http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=60019
It's not why you're running, it's where you're going. It's not what you're dreaming, but what you're going to do.
It's not where you're born, it's where you belong. It's not how weak but what will make you strong.
pin prix odwiedźnie rozpadają się długo
ja raz kupiłam w Tchibo i sitko mi się zrobiło po jednym turnusie w bąbelkach
dobrego wieczrku Butti
rozśmieszyłaś mnie z tymi GRUBYMI BABAMI
![]()
Ale ja musze nabyc stacjonarnie, bo jutro mam aqua!!! Ale moze to dobry pomysl na przyszlosc, ciekawe czy do mnie wysylaja no i czy mozna odeslac "w razie co"??
No coz... prawda taka zem grubaNie wiem skad te panie z moich zajec maja takie fajne stroje, chyba zaczne pytac
![]()
buttermilkowe wzloty i upadki - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl tu bylam:http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=60019
It's not why you're running, it's where you're going. It's not what you're dreaming, but what you're going to do.
It's not where you're born, it's where you belong. It's not how weak but what will make you strong.
pewno że popytaja odsyłać można
mam jeden model do skakania w wodzie wypróbowany, poszukam CI linka zaraz
![]()