76Lubią to
-
Odp: buttermilkowe wzloty i upadki - Część 7
To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Odp: buttermilkowe wzloty i upadki - Część 6
To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Gratuluję pomału zbliżasz się do wagi suwakowej i miłej niedzieli życzę :)
-
Witaj Buttoi ta Twoja waga to zolza ja moja rozumiem bo sie wcale ostatnio nie staram nie wiem co ze soba zrobic musze jakos sie ogarnac buzi
-
Nowy domek-muszę byc na otwarciu niech ci się chudnie tu butti
-
oo i ja witam witam w nowym domku
Kawka na dobry nowy początek MUSI być
I tutaj same spaaadziorrryyy
-
O! nowy domek! Dziekuje za otwarcie!
Mam nadzieje ze rzeczywiscie bedzie mi sie tu dobrze wiodlo
Na razie jestem zla jak osa. Moj stroj kapielowy sie "zdezintegrowal", doslownie, ja wiem, ze byl badziewny i chyba jakies 15 euro tylko kosztowal, ale zeby sie doslownie rozsypac??? dobrze, ze nie stalo sie to na basenie, a na suszarce w domu Ale nie z tego powodu jestem zla. Od paru dni usiluje kupic nowy i d..pa! Zima, OK, ale jakis wybor w sklepach powinien byc, ludzie caly rok chodza na basen, GRUBE BABY TEZ!
Obeszlam wszystkie sklepy u mnie oraz kolo pracy, same male rozmiary, no to jutro czeka mnie wycieczka do Dublina...
-
pin prix odwiedź nie rozpadają się długo ja raz kupiłam w Tchibo i sitko mi się zrobiło po jednym turnusie w bąbelkach dobrego wieczrku Butti rozśmieszyłaś mnie z tymi GRUBYMI BABAMI
-
Ale ja musze nabyc stacjonarnie, bo jutro mam aqua!!! Ale moze to dobry pomysl na przyszlosc, ciekawe czy do mnie wysylaja no i czy mozna odeslac "w razie co"??
No coz... prawda taka zem gruba Nie wiem skad te panie z moich zajec maja takie fajne stroje, chyba zaczne pytac
-
pewno że popytaj a odsyłać można mam jeden model do skakania w wodzie wypróbowany, poszukam CI linka zaraz
Uprawnienia umieszczania postów