Zycze znalezienia odpowiedniej, dopasowanej do Ciebie dietyMilego dnia!
Zycze znalezienia odpowiedniej, dopasowanej do Ciebie dietyMilego dnia!
No to i ja wpadam z wizytą
A ja żadnej diety nie stosujejestem na MŻ
to chyba najlepsze rozwiązanie bo po dietach zazwyczaj jojo wraca
bo ja np nie wyobrażam sobie życia bez czekolady itp wiem że i tak bym do niej wróciłą i tak więc ją jem to na pewno spowolni moje odchudzanie ale w sumie wisi mi to bo wolę wolniej ale na stałe niż szybko a na chwilę
![]()
Dzien Doberek.
Za oknem cudowny sloneczny dzien,a ja glowy nie moge podniesc z poduszki tak mnie strasznie boli.Miewam czasem takie migrenowe ataki.Musze sie zebrac i wziasc prysznic i wyjsc na spacer bo tylko swierze powietrze mnie ratuje.
Meta ja od samego poczatku nie stosuje zadnej diety opieram sie na zdrowym zywieniu uwazam na produkty ktore jem i powiem szczerze ze stalo sie to juz moja rutyna.
Kochane zycze Wam cudownego dnia.
zazdroszczę pogody bo u nas szarówka
ech, ja też przejdę na MŻ, ale najpierw bym chciała porządnie zredukować w ramach dbałości o motywację, pamiętam że po poprzedniej diecie udawało mi się jeść podobnie bez większego wysiłku, może to dlatego że już mogłam, a nie musiałam![]()
Dzien dobryNigdy nie mialam migreny, ale podobno to bardzo bolesne, wiec wspolczuje. U nas dzis szaro i buro, nic sie nie chce, no ale trzeba dzialac. Milego dnia!
U nas znow pieknie ale tu juz tylko coraz cieplej bedzie.
Trzeba sie troche poruszac i wybrac na jakis spacerek ...moze w gory.
Musze sie zebrac i wkoncu rozpakowac wszystkie kartony i znalec miejsce na wrzystkie rzeczy.
No ale to jutro dzis idziemy na dlugi rodzinny spacer potem objadek na swierzym powietrzu i odrazu lepiej sie bedzie sprzatac.
Zazdroszcze pogodyJa juz z utesknieniem czekam na wiosne. Milego dnia
![]()
hej hejżadnego gubienia się w tych górach ani porządkach
co tam słychać w szerokim świecie?
Halo halo, jak tam idzie?Pozdrawiam weekendowo
![]()