Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: zajadanie problemow....zwolnienia...

Karolinka01 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Domyślnie zajadanie problemow....zwolnienia...

Czy u Was w pracy są , były albo szykuja się zwolnienia?

u nas niestety ....zwolnienia, likwidacja etatow ...a mowią ze kryzysu nie ma .... jak tu zyc z kredytami, bez pracy ... ja własnie i kilka innych osob dostalismy takie wypowiedzenia z przyczyn nie lezacych po stronie pracownika (likwidacja etatów)

czy macie podobne problemy?

jak sobie radzicie?

Czy zajadacie problemy, czy wrecz przeciwnie - problemy kurcza zoladek i nie jecie prawie nic....a moze problemy w domu i w pracy nie maja tu nic do do diety?
    jak sobie radzicie z tym?
    Ostatnio edytowane przez Karolinka01 ; 31-10-2011 o 10:46

Awatar kousek
    kousek jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Wpisy na blogu
    5

Domyślnie Odp: zajadanie problemow....zwolnienia...

cześć, chociaż pewnie nie jestem mile widziana na Twoim wątku to powiem tylko, że przykro mi z Twojego powodu, ale mimo wszystko będę trzymać kciuki abyś nie musiała zajadać, abyś szybko znalazła coś nowego i była szczęśliwa....
    Pozdrawiam.

Awatar Kaska82
    Kaska82 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Opole

Mnie zwolnili po 2tyg pracy. Sytuacja jak u Ciebie-redukcja etatów, sporo ludzi zwolnili zresztą znowu to robią. Właściwie od prawie 2lat jestem bez pracy, w tym czasie pracowałam 2.5mca. Ciężko jest coś znaleźć a staram się nie być wybredna. Stres z tym wszystkim związany zdecydowanie zajadam.
    Start 2.01.2013r

gg 475034, moje blogi: itakschudne.blogspot.com oraz kolorowyzakatek.blogspot.com - zapraszam!

Awatar kajka38
    kajka38 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

inwestować w siebie, chodzić na szkolenia, konferencje - wszystko co w ręce wpadnie
    pisać CV i rozsyłać i trzymać poziom zawodowy i fason, bez użalania się , że nie możecie pracy znaleźć przynajmniej na rozmowach kwalifikacyjnych

założyć sobie profile zawodowe na goldenline, profeo, linked in, be known - budować sieć kontaktów i relacje

jeśli nie ma pracy w zawodzie przekwalifikować się - dobry przedstawiciel handlowy zawsze znajdzie prace - szkolenia kierunkowe są - rynek jest nimi zalany

ostatecznie można zostać nianią

czasy są takie, że trzeba walczyć o siebie - bezwzględnie i z determinacją
    jestem tu: Kaja na MM - Część 4 - Strona 18
    Zrzucone na MM:

Karolinka01 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

a to cenne uwagi, na niektorych mam załozone konta ale nie wszytkie znałam portale - wielkie dzieki - musze sie zapisac.

---------- Wiadomość dodana o 14:21 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:18 ----------

Cytat Zamieszczone przez Kaska82 Zobacz posta
    Sytuacja jak u Ciebie-redukcja etatów, sporo ludzi zwolnili zresztą znowu to robią. Właściwie od prawie 2lat jestem bez pracy, w tym czasie pracowałam 2.5mca. Ciężko jest coś znaleźć a staram się nie być wybredna. Stres z tym wszystkim związany zdecydowanie zajadam.
    jedna dziewczyna od nas z pracy zaczeła rozgladac się za pracą i chodzic na spotkania .... to az dreszcze przechodza jakie stawki sa i jakie wymagania....
    praca na stoisku z bizuteria 12H dziennie - 7 dni w tygodniu - 1000pln ...az się wierzyc nie chce....
    praca w mulitkinie 5,6 zł brutto za h

kenzo01 jest nieaktywny Znany na forum

polećie gdzie zamieścic ogłoszenia o prace, gdzie szukac pracy ...

Uprawnienia umieszczania postów