Kochane dziewczyny...byłam tu kilka miesięcy temu i próbowałam kolejny raz schudnąć...wówczas moja waga wyjściowa wynosiła 118 kg...co prawda schudłam w ciągu 2 tygodni 5 kg...ale potem nadeszło załamanie i szlag trafił moje odchudzanko..waga wróciła dodając mi jeszcze jeden kilogram gratis..(119kg)..ta waga mnie przeraziła...byłam załamana..przyszła wiosna a ja nawet nie mam przyzwoitego ciucha na siebie..ani w szafie ani w sklepie...musiałam coś z tym zrobić. We wcześniejszych postach wspominałam wam o takiej akcji prowadzonej w Lublinie przez p.Konrada Gacę "CHUDNIESZ-WYGRYWASZ ZDROWIE"...w tedy miałam pojechać na spotkanie i dowiedzieć się wszystkiego..o co w tym programie chodzi...jakie diety ..jakie ćwiczenia i jakie koszty się ponosi...Powiem wam szczerze że miałam chęci żeby tam zajrzeć..czas też był...tylko odwagi mi brakowało...Jednak gdy moja waga wskazała 119...powiedziałam sobie:"Albo ten Gaca mi pomoże...albo już do końca życia będę otyłą ospała kobietą"
Spotkanie było podzielone na kilka części...pierwsze było takie ogólne z omówieniem zasad programu i wstępnym ważeniem zainteresowanych..w drugiej części osoby które schudły opowiadały swoje historie..a trzecia część to było dogłębne omówienie diety i treningu..(ja nie będę opisywała tu na forum tego wszystkiego ponieważ mogłabym coś przekręcić...a nie chcę nikogo wprowadzać w błąd.
Ja jestem już na drugim tygodniu diety i na ogólnym ważeniu(po tygodniu)wyszło na to że schudłam 7.2kg...jak na tydzień jedzenia karczku na smalcu z pomidorem i picia wody co pół godziny i ćwiczenia na rowerku poziomym przez 50 min 3xw tygodniu to chyba dobry wynik...i co najważniejsze nie chodziłam ani przez chwilę głodna...jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej o akcji możecie wejść na stronkę na której są opisane szczegóły oraz są zdjęcia osób które przeszły niesamowitą metamorfozę dzięki stosowania się do zaleceń p. Konrada Gacy..a jeżeli ktoś ma ochotę dowiedzieć się jak wyglądała dieta i ćwiczenia na pierwszy tydzień...niech śledzi uważnie mój wątek..będę sukcesywnie podawać menu na kolejne tygodnie odchudzania
A tu podaję link do strony:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]