Strona 1 z 210 1 2 3 11 51 101 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2100
Like Tree2Lubią to

Wątek: Schudnij - wygraj zdrowie!

Awatar Banocka
    Banocka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lublin
    Wpisy na blogu
    25

Arrow Schudnij - wygraj zdrowie!

Kochane dziewczyny...byłam tu kilka miesięcy temu i próbowałam kolejny raz schudnąć...wówczas moja waga wyjściowa wynosiła 118 kg...co prawda schudłam w ciągu 2 tygodni 5 kg...ale potem nadeszło załamanie i szlag trafił moje odchudzanko..waga wróciła dodając mi jeszcze jeden kilogram gratis..(119kg)..ta waga mnie przeraziła...byłam załamana..przyszła wiosna a ja nawet nie mam przyzwoitego ciucha na siebie..ani w szafie ani w sklepie...musiałam coś z tym zrobić. We wcześniejszych postach wspominałam wam o takiej akcji prowadzonej w Lublinie przez p.Konrada Gacę "CHUDNIESZ-WYGRYWASZ ZDROWIE"...w tedy miałam pojechać na spotkanie i dowiedzieć się wszystkiego..o co w tym programie chodzi...jakie diety ..jakie ćwiczenia i jakie koszty się ponosi...Powiem wam szczerze że miałam chęci żeby tam zajrzeć..czas też był...tylko odwagi mi brakowało...Jednak gdy moja waga wskazała 119...powiedziałam sobie:"Albo ten Gaca mi pomoże...albo już do końca życia będę otyłą ospała kobietą"
    Spotkanie było podzielone na kilka części...pierwsze było takie ogólne z omówieniem zasad programu i wstępnym ważeniem zainteresowanych..w drugiej części osoby które schudły opowiadały swoje historie..a trzecia część to było dogłębne omówienie diety i treningu..(ja nie będę opisywała tu na forum tego wszystkiego ponieważ mogłabym coś przekręcić...a nie chcę nikogo wprowadzać w błąd.
    Ja jestem już na drugim tygodniu diety i na ogólnym ważeniu(po tygodniu)wyszło na to że schudłam 7.2kg...jak na tydzień jedzenia karczku na smalcu z pomidorem i picia wody co pół godziny i ćwiczenia na rowerku poziomym przez 50 min 3xw tygodniu to chyba dobry wynik...i co najważniejsze nie chodziłam ani przez chwilę głodna...jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej o akcji możecie wejść na stronkę na której są opisane szczegóły oraz są zdjęcia osób które przeszły niesamowitą metamorfozę dzięki stosowania się do zaleceń p. Konrada Gacy..a jeżeli ktoś ma ochotę dowiedzieć się jak wyglądała dieta i ćwiczenia na pierwszy tydzień...niech śledzi uważnie mój wątek..będę sukcesywnie podawać menu na kolejne tygodnie odchudzania
    A tu podaję link do strony:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Ostatnio edytowane przez Banocka ; 16-02-2011 o 12:29

Awatar gosiamarysia
    gosiamarysia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Chełm

Domyślnie Odp: Schudnij - wygraj zdrowie!

Witaj Banocka !!!

Ja słyszałam o Konradzie Gaca, jego program odchudzania jest świetny. No i to widać już po Twoim wyniku Ja niestety nie mogę skorzystać z tej metody, bo pracuję na 3 zmiany i do Lublina mam 70km, byłby problem z dojazdem i z moją dyspozycyjnością... W Zamościu też podobno organizuje te spotkania, do Zamościa mam wprawdzie bliżej, bo 30km, ale brak czasu to jest to co nie pozwala mi odchudzać się z Gacą.
    Ale za Ciebie trzymam kciuki, jak narazie jest rewelacyjnie
    Będę wpadać, pozdrawiam cieplutko

Awatar Rozniczka
    Rozniczka jest nieaktywny Znany na forum

hej,hej

Z chęcią dowiem się czegoś więcej...karczku nie lubię,smalec..średnio,pomidorów nie jadam Ale jeśli są inne przepisy to ja z chęcią się piszę,biegnę teraz na stronkę poczytać o tym cudotwórcy,który odchudza
    Tu się męczę:
    Cel nr I : -36kg na poczatek - Strona 82 - Grupy Wsparcia Dieta.pl

TYLE CHCĘ ZRZUCIĆ DO ŚWIĄT

Awatar aniluap90
    aniluap90 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Wink Odp: Schudnij - wygraj zdrowie!

Witaj kochana, ja jestem na diecie Dukana, więc na razie nie próbuję innych diet Ale mam nadzieję, że uda Ci się zgubić zbędne kilogramy na diecie, której jesteś, trzymam kciuki

Z 97kg na 57kg, musi się udać! - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Jeszcze w tym roku założę seksowną, krótką sukienkę i będę w niej wyglądać oszałamiająco!

Awatar Rozniczka
    Rozniczka jest nieaktywny Znany na forum

Weszłam,coś tam poczytałam,zdjęć przed i po nie dopatrzyłam,a to dlatego,że byłam zdemotywowana,że tylko w tych miastach to się odbywa buuuu
    do Lublina mam 250km,a do Zamości jakieś 300 Także odpada...chyba,że ten cudotwórca zgodzi się na rozszerzenie w niedługim czasie swojej działalności na resztę Polski
    Pozdrawiam
    Tu się męczę:
    Cel nr I : -36kg na poczatek - Strona 82 - Grupy Wsparcia Dieta.pl

TYLE CHCĘ ZRZUCIĆ DO ŚWIĄT

Awatar Banocka
    Mieszka w
    Lublin
    Wpisy na blogu
    25

Jeżeli chodzi o dietkę to jest rygorystyczna i niestety karczek musi być, wiem jednak ze można go czymś zastąpić jednak nie wiem czym bo to już ustala sam K.Gaca.Jadłospis na pierwszy tydzień wygląda następująco;

*PIERWSZY POSIŁEK godz.7.00 75g karczku smażonego na smalcu i średni pomidor
    *DRUGI POSIŁEK godz. 11.oo 75g karczku smażonego na smalcu i średni pomidor
    *TRZECI POSIŁEK godz.15.00 75g karczku smażonego na smalcu i średni pomidor
    *CZWARTY POSIŁEK godz.19,00 75g karczku smażonego na smalcu i średni pomidor

do tego zażywamy witaminki: VITAMIN KING(można go kupić przez internet lub w klubach fitness) 2xdziennie rano i wieczorem oraz COLON C-naturalny błonnik2xdziennie (dostępny w aptece)
    Ważne jest też to że co pół godziny musimy wypić 200ml płynów(niepełna szklanka), mogą to być woda, cola light, herbaty zielona, czerwona, czarna, kawa. z tym że bilans wody musi być na plus 2l ( tylko czysta woda mineralna daje bilans dodatni..reszta wymienionych płynów daje bilans ujemny...nie wiem jak to wam wytłumaczyć żebyście zrozumieli o co chodzi...może w ten sposób:jeżeli w ciągu dnia wypijecie .5l kawy...to żeby bilans wody był na +2l musicie wypić 2,5l wody mineralnej
    Bardzo ważne jest to żeby wypić szklankę wody przed snem
    Istotne jest też to ze w tej diecie konieczna jest całkowita rezygnacja z soli, cukru i cytryny...tak więc karczek możemy przyprawiać tylko ziołami...napoje dosładzać słodzikami..
    W drugim dniu diety należy rozpocząć trening...50 min na rowerku poziomym.Trener ustala wcześniej puls przy jakim mam ćwiczyć...jest on jakoś wyliczany,ale od czego zależy to nie mam pojęcia..mój przedział pulsu w którym najlepiej organizm będzie spalał tłuszcz to 114-142...powiem wam ze ćwiczenia nie są jakoś strasznie wyczerpujące..fakt człowiek się poci...ale o zadyszce nie ma mowy.Potem ćwiczy się w 5 dzień diety.
    Ja do Lublina mam ok.60km i pracuję na 2 zmiany..plus to że mam dziecko w wieku przedszkolnym(przedszkole czynne do 16) i też wydawało mi się to nie możliwe jednak jakoś udało mi się dojeżdżać na ćwiczenia i spotkania...czynne jest od 8.00 do 23.00 więc zawsze mogę się tam jakoś dopasować...a jeżeli chodzi o kasę to powiem wam szczerze że więcej wydalam na nieskuteczne tabletki cud..diety odchudzające i inne specyfiki
    Pierwszy etap przeszłam dość trudno...nie mogłam dopasować tego trybu jedzenia co 4 i picia co pół godziny...a do tego brak soli i tłuste mięso na smalcu..katastrofa...na wymioty mnie zbierało..już nie mogłam doczekać się następnego etapu żeby zobaczyć co nowego do zjedzenia będzie w menu w menu..

---------- Wiadomość dodana o 22:18 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:00 ----------

Cytat Zamieszczone przez Rozniczka Zobacz posta
    Weszłam,coś tam poczytałam,zdjęć przed i po nie dopatrzyłam,a to dlatego,że byłam zdemotywowana,że tylko w tych miastach to się odbywa buuuu
    do Lublina mam 250km,a do Zamości jakieś 300 Także odpada...chyba,że ten cudotwórca zgodzi się na rozszerzenie w niedługim czasie swojej działalności na resztę Polski
    Pozdrawiam
    galeria ze zdjeciami jest tu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] chcesz zobaczyć więcej metamorfoz kliknij kolejne nazwiska w ramce po lewej stronie..są tam ludzie z Lublina i z Zamościa ...miłego ogladania

---------- Wiadomość dodana 02-06-2010 o 11:22 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 01-06-2010 o 22:18 ----------

Dziś byłam na treningu..było trochę nerwowo ponieważ do Lublina pojechałam busem...wcześniej musiałam odprowadzić dziecko do przedszkola a potem szybko biec na przystanek by zdążyć na czas..w Lublinie szybko do klubu (dodam ze było pod górkę), potem godzinka na rowerku..międzyczasie musiałam zdjąć moje nowiutkie buciki do ćwiczeń(jeszcze się biedne nie rozchodziły i nie ułożyły do nogi),ponieważ podczas pedałowania czułam jak mi cierpną palce u nóg gdy zdejmowałam buty, mój program na rowerku się zresetował...dziwne bo nigdy wcześniej tak mi się nie zdarzyło..Ustawiłam ponownie program i dalej kręcę..a czas leci...i leci nieubłaganie...W głowie mam tylko jedna myśl:"obym tylko zdążyła na powrotnego busa"...
    Jak się okazało zdążyłam...troszkę musiałam szybciej nogami przebierać ale zdążyłam
    W nagrodę i troszkę w zadośćuczynienie tego poranku na szybkich obrotach poszłam sobie na kilka minut na solarium, bo tu prawie lato w pełni a ja jak duch bieluch wyglądam

Awatar Banocka
    Mieszka w
    Lublin
    Wpisy na blogu
    25

Drugi tydzień dietki:

*PIERWSZY POSIŁEK: jajecznica z 2 jaj na smalcu
    *DRUGI POSIŁEK:75g łopatki na smalcu i marchewka (12cm)
    *TRZECI POSIŁEK:75g łopatki na smalcu papryka świeża cebulka
    *CZWARTY POSIŁEK: 75g łopatki na smalcu (papryka, pomidor, ogórek lub rzodkiewka do wyboru}
    Zasady takie same jak tydzień wcześniej....zero soli ,zero cukru, zero cytryny...do tego napoje co 45minut(woda mineralna, cola light, herbata czerwona, zielona, czarna, kawa)
    do suplementacji dochodzą:
    MOLKA- koktajl o różnych smakach do wyboru (po treningu)
    MINERAL SPORT-witaminy rozpuszczane w wodzie
    i oczywiście COLON C i WITAMIN KING jak tydzień wcześniej
    Trening to 3 razy w tygodniu rowerek poziomy seria po 60 minut.

W poniedziałek wielki dzień...WAŻENIE!!...coś czuję że nie będzie się czym pochwalić..waga praktycznie stoi w miejscu..może to wina tego że mam okres i organizm zatrzymuje wodę...oby tak było..bo jestem zdemotywowana..wiem że nie schudnę tyle co w zeszłym tygodniu..ale liczyłam na choćby 2 kg mniej..ale nie użalam się nad sobą więcej..jutro będę znała wynik

Awatar gosiamarysia
    gosiamarysia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Chełm

Na pewno będzie mniej kilogramków!!! Z Gacą napewno schudniesz, więc głowa do góry!!! Pozdrawiam

Awatar Banocka
    Mieszka w
    Lublin
    Wpisy na blogu
    25

Tydzień 3 zaczęty...wyniki marne bo tylko 30 dkg ..ale to przez moja głupotę..(nie wytrzymałam i osoliłam pomidora przez co sól zatrzymała wodę w organizmie)
    Wtym tygodniu juz chudsze mięsko ..tylko ta monotonia posiłków...koszmar...z reszta zobaczcie sami:
    Posiłek 1: 75g piersi z kurczaka na smalcu ogórek
    Posiłek 2: 75g piersi z kurczaka na smalcu ogórek
    Posiłek 3: 75g piersi z kurczaka na smalcu pomidor
    Posiłek 4: 75g piersi z kurczaka na smalcu
    Picie wody takie samo jak w zeszłych tygodniach...do suplementacji dochodzi tylko MEAL DRINK na wodzie (białko) i SLIM FORMUŁA po dwie tabletki na pół godziny przed śniadaniem i głównym daniem...MOLKA w tym tygodniu odpada...a szkoda dobra była ta czekoladowa ..ale witaminki do wody są nadal podawane po treningu...no i oczywiście VITAMIN KING oraz COLON C 2 razy dziennie rano i wieczorem
    W treningu też zmiany...zaczyna się od 4 serii po 15 brzuszków..potem 10 min na orbitreku a potem 60 minut na rowerku poziomym...przyznam szczerze ze pierwszy raz na krzesełku do brzuszków był straszny :> myślałam że nie zejdę z niego o własnych siłach...co najlepsze mięśnie brzucha mnie nie bolały za to mięśnie ud płonęły mi żywym ogniem.ale dziś byłam już drugi raz i nawet znośnie było..
    Na 3 tydzień przewidziane jest 3-4 treningi
    PS>>pocieszające jest to że powoli zaczynam tracić nadmiar związanej wody z organizmu mam nadzieję że ten tydzień będzie owocny i upuszczę troszkę wagi

Awatar moniami
    moniami jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Brzmi ciekawie, choć to jedzenie niezbyt zachęcające, zero warzyw tylko pomidor, zero owoców, ciężko by było, ale trzymam kciuki, pierwszy tydzień rewelacyjni i pewnie dalej tez będzie super. Ja dopiero zaczynam i szukam diety dla siebie, niestety do Lublina za daleko ale trzymam kciuki za Ciebie

Strona 1 z 210 1 2 3 11 51 101 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów