hej słoneczko
dostałam ślinotokuoj mogłabym tam mieszkać.
pieknie schudłaś,
nadejdą chude dni
życze miłego dnia![]()
maju, ciesz się, że musisz kupić o rozmiar mniejsze, a nie o rozmiar większe!
takie zakupy to sama przyjemność
na szczęście ja nie jestem z tych rybo- i krabożernych
a... najważniejsza... GRATULUJĘ SPADECZKU!
z palcem w...nosiezrzucisz szybko te 4 kg!
Cześć Laseczki!
WróciłamGeneralnie wyjazd bardzo udany. Odpoczęłam
Nawet pojeździłam na nartach
Ostatniego dnia pogoda dopisała, śniegu spadło sporo. Aż miło było szusować po białym puchu
W trakcie wyjazdu były lepsze i gorsze dni diety, ale bilans ogólny na minusieTakże jestem zadowolona!
W środe ważenie, będzie dobrze!
W ramach motywacji kupiłam sobie sukienkęnajpierw pomyślałam, że ubiorę ją na sylwestra, ale do tego czasu nie uda mi się wystarczająco schudnąć, więc może będzie na karnawał.
I prezentuję moją kreację-motywację:
Miłego dnia dziewczynki!
Ostatnio edytowane przez maja17 ; 22-11-2010 o 10:05
Hej Chudziny!
Dzisiaj waga się zatrzymała, a było zupełnie dietetycznie! i Gdzie tu szukać przyczyny? Ja już chcę 7 z przodu widzieć!
Obiecałam sobie, że jak zobaczę kosę to zacznę ćwiczyć, ale na samą myśl już mi się nie chceOczywiście, to że mi się nie chce ćwiczyć wcale nie oznacza, że nie będę tego robić. Bo BĘDĘ!!!
Ale nie wyprzedzajmy faktów, 7 dopiero za 2 kg będzie. Nie ma co się martwić na zapas tymi ćwiczeniami![]()
Jejku, żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce! A tu jeszcze 4 h w pracy, chyba padnę z tej monotonii w robocie i melancholii za oknem. Pogoda szaro-bura, nie nastraja pozytywnie!
Muszę sobie dzisiaj cos przyjemnego zafundować w ramach poprawy humoru. Domowe SPA, to jest to co mnie uratuje. Najpierw gorąca kąpiel, potem domowa mikrodermabrazja (polecam, buźka po tym jest jak pupcia niemowlęcia) i mikstury antycelulitowe na pupę. Będzie dobrze
Miłego dnia!