Kousek niestety telefonu nie odbiera
Wpisz się u niej-może wejdzie dziś i odczyta?
Kousek niestety telefonu nie odbiera
Wpisz się u niej-może wejdzie dziś i odczyta?
Ciesze sie, ze juz jestes w domkuSzczesliwa i cala w skowronkach... zab wyleczysz i bedziesz mogla korzystac z miesiaca wolnosci
Zazdroszcze Wam tej mozliwosci spotkania sie! Szczesciary![]()
Ale sie ciesze Qqleczko ze mialas takie mile powitanie!
Fajnie byc w domku, co?
Bylas u dentysty? mam nadzieje ze nie wymeczyl Cie za bardzo <tuli>
buttermilkowe wzloty i upadki - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl tu bylam:http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=60019
It's not why you're running, it's where you're going. It's not what you're dreaming, but what you're going to do.
It's not where you're born, it's where you belong. It's not how weak but what will make you strong.
Zostawiłam Kouseczkowi priva i czekam na odpowiedź.A zaraz jeszcze do Jupimorka napiszę
Pozdrawiam
No i nie mam na nic czasu a żeby było śmieszniej dopadły mnie jakieś sensacje żołądkowe. W niedzielę po południu się zaczęło. Nie poszłam do dentysty, bo co jak po paru minutach będę musiała do wc i tak kilka razy ?! Dzisiaj wieczorem już troszkę lepiej ale ucisk w żołądku czy jelitach dalej jest![]()
Jutro idę wybierać laptopaKochany zasponsoruje teraz a część kasy oddam Mu jak wrócę ze Szwabii następnym razem
![]()
A w czwartek jadę się spotkać z Mirabelką i KouskiemJuż się nie mogę doczekać
![]()
Przegląd szafy zrobiony, niewiele mi zostało ale dostałam w poniedziałek od przyjaciółki 5 par portek (dziś zaniosłam do skrócenia), druga kumpelka zakupiła mi w grzeboku fajną kurtkę (25 zł jedyne). Ja muszę jeszcze parę bluzek z długim rękawem i staniki kupić.
24 jedziemy z Kochanym na 4 dni do Bukowiny Tatrzańskiej, poszaleję na hydromasażach![]()
A waga spadła na 71,8 przez tą biegunkę![]()
O trzeciej w nocy na forum???
Korzystasz z czasu w domu jak nalezy
Pomijajac biegunke same cudne informacje
Ale zab koniecznie wylecz, zeby nie popsul Wam wspolnych chwil w Bukowinie..
Już wstałam, bo o 8 obiecałam Mamie wyprowadzić psa, wczoraj też z nim byłam to chociaż tyle ruchu mam, bo na basen nie mogę a na orbiego się nie chce
Rejazzku do dentysty muszę, bo gorzej będzie jak mi ząb pobyt w Niemczech popsuje ale poczekam aż mi troszkę ten brzuch odpuści...
No to wiadomo, ze trzeba przeczekac... tez bym nie poszla do dentysty majac taki stres co to nie wiadomo, w ktorym momencie trzeba biec do wcTak napisalam tylko, bo jesli Ciebie mocno bolalo i spuchlo i okaze sie, ze to leczenie kanalowe, to trzeba po dwoch tygodniach znowu isc do dentysty i sie martwilam, czy sie wyrobisz....
A poki co korzystaj
Zazdroszcze spacerow z psem, chocby i z musu o 8 rano po krotkiej nocy...
...ale to zawsze jednak wierny i chetny kompan do spacerowania
---------- Wiadomość dodana o 15:08 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:00 ----------
Qqleczko, ja przepraszam, ze o prace bede pytac...ale kiedy bedziesz juz wiedziala, dokad jedziesz? Znowu tak w ostatniej chwili? Mnie ciekawosc zzera, no wieeeesz
![]()
Ten wątek został automatycznie zamknięty i jest kontynuowany tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]