Ala,co taka cisza nastała.Normalnie pojadę do Ciebie i Ci nastukam,bo skoro nic nie piszesz,to znowu masz gości.Nie siadaj na laurach,masz jeszcze troche do zrzucenia.
Dziewczyny ledwo żyje- koniec rozliczeń podatkowych- masakra!! Dietę trzymam ale cały czas siedzę!!!!
Trzymajcie się cieplutko do najbliższych wolnych dni .Pa
---------- Wiadomość dodana 27-04-2012 o 06:41 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 26-04-2012 o 13:45 ----------
Witam
Dzisiaj znowu troszkę w dół...jeszcze kilka godzin i ....JESTEM WASZA![]()
Od 27,12,2013 walczę z jojo .Zaczęłam od 143,50.Teraz 1 etap .................................................. ...........
Tutaj mnie znajdziesz : Tylko dla osób powyżej 100
HejWidzę,że waga ruszyła... powiem tak- poza wczasami, świętami, gośćmi nie grzeszę
Mnie jedzenia z kartki wystarcza .
Od 27,12,2013 walczę z jojo .Zaczęłam od 143,50.Teraz 1 etap .................................................. ...........
Posłuchaj- nie ma szans,żebys upiekła, na stół postawiła i nie skosztowała... Narób opór sałatek, serków- twarogów z rzodkiewką i innych takich dietetycznych ,postaw na stół i nie komentuj- zero słodkiego. Z wędlin wybierz drobiowe, wędzone ryby- jakos przetrwasz... u mnie nawet nie zauważyli,że nie ma słodyczyByła tylko sałatka owocowa,że świeżych owoców( nie z puszki- to sam cukier!!!
Owocki - mandarynki, brzoskwinie, ananasy, kiwi, winogrona pokrojone w grubą kostkę i wymieszane z zalewą z ananasa, schłodzone - na Komunii u mnie szło lepiej niż ciastoAlimcia robisz ze świeżych owoców, pewnie dużo lepiej, ale zawsze mniej kalorycznie niż ciasteczko
Ja tu widzę efekty piękne na suwaczkach. Gratuluję
Pozdrowionka![]()