Strona 41 z 51 PierwszyPierwszy ... 31 39 40 41 42 43 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 503
Like Tree157Lubią to

Wątek: Akcja KWIECIEŃ. Zapraszam:)

Awatar Ithil
    Ithil jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gliwice

Domyślnie Odp: Akcja KWIECIEŃ. Zapraszam:)

a dziś chyba jakieś ciśnienie jest złe, bo ja ok. 16 po prostu odpadłam - zasnęłam nad książką. Mam nadzieję, że jutro pogoda się poprawi, bo chciałabym pojeździć na rowerze miłego wieczoru!

Awatar female_73
    female_73 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Jelenia Góra

Waga 59,5 km
    Minut 120.

Waga kiepska bo @ przyszła ;-(

Powoli zbliżam się do 56 kg ...Bardzo powoli...

barbora51 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Witam,dziekuję Wam serdecznie za wszystkie porady i wsparcie.Po świętach,kiedy waga wskazała + 0,8 kg był mały dołek i bardzo bałam się dzisiejszego ważenia....ale nie odpusciłam, walczyłam do końca i warto było - spadek wagi - 0,3 kg /82,8/...nie jest to może szczyt moich marzeń,ale zawsze coś...
    Gratuluję wszystkim spadków,a którym sie nie udało życzę wytrwałości i wiary...nie ma co się załamywać, tylko walczyć dalej...milego weekendu...

Awatar mrs_jones
    mrs_jones jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gryfice

Niezły był ten tydzień. Po świętach zdążyłam przybrać 1,5 kilo, a potem zrzucić to i jeszcze kolejne 2 kg. :P

Ostatecznie wynik sobotni to 73 kg. I mam nadzieję, ze do końca miesiąca będzie jakaś okrągła liczba.
    Już raz mi się udało: styczeń 2012 - lipiec 2012 - 96 kg -> 65 kg
    Ale poległam...

Awatar KKAROLAA
    KKAROLAA jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    POMORZE

Niestety szału nie ma.Po swietach na plusie..

waga - 69kg

minut - 0

SzkodA gadac!!!
    CEL KONCOWY

Awatar haneczkawro
    haneczkawro jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Byłam przekonana, że się wczoraj zameldowałam, ale chyba nie...
    waga 59 kg
    minutki 60
    kiepściutko, pora zmienić jadłospis.

rappatirap Guest

Cytat Zamieszczone przez sabina26 Zobacz posta
    A ja juz doszlam dlaczego mi waga pokazala na plusie poprostu bylam przed @ i to dlatego dzis sie czuje fatalnie nawet nie cwicze i nie mam diety bo zawsze jak mam te dni tz ten 1 dzien to mnie strasznie boli:/ ze mi sie nic niechce
    Wiem jak to jest... Ja na tydzień prędzej wiem kiedy będę mieć @. Podbrzusze może nie tyle co boli ale pobolewa. Ale 1 dzień przed i potem 2 i 3 dzień @ to jakaś totalna masakra. Raz jak bardzo mi się @ spóźniał to prawie 2 tyg mnie kręgosłup łupał ;/ Wtedy to już objawów ciąży szukałam ;p

---------- Wiadomość dodana o 08:41 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:24 ----------

Nawet się nie przywitałam.... No więc witam w ten niedzielny deszczowy poranek

Dzisiaj otwarłam oczy i pomyślałam "Dziewczyno już jest połowa kwietnia, a Ty stoisz z waga i nic z sobą nie robisz".
    Zerwałam się z łóżka i zrobiłam sobie musli na śniadanko. Jedząc wyznaczyłam sobie postanowienie: "Czy niedziela czy poniedziałek, czy deszcz czy słońce trzeba się ogarnąć". Chcę do przyszłej soboty zgubić przynajmniej jeden pełny kilogram. Ale jestem zawzięta i postaram się zgubić z nawiązką. Przecież za 2 tygodnie już koniec akcji a mój cel jeszcze daleko przede mną, a ja nawet w połowie go jeszcze nie osiągnęłam ;/

Na dziś mam skromne menu:
    ś: musli i kubek kawy z łyżeczką cukru
    II ś: 2 kanapki: pieczywo chrupkie + szynka +pomidor
    o: surówka: pekińska + ogórek + pomidor+ czerwona papryka, pieczona w przyprawach pierś z kurczaka,
    p: jabłko, kiwi, pomarańcza
    k: tuńczyk w sosie własnym, (jajo na twardo z chrzanem)

Może ogólnie kalori nie jest za wiele ale czuję się dziś ociężała i dobrze mi zrobią lżejsze posiłki.

Oby mój dzisiejszy zapał nie okazał się słomiany...

Miłego dnia

Timka28 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Leżajsk
    Wpisy na blogu
    7

czesc dziewdzyny
    moja waga 72 spadek -2
    moja poczatkowa 74
    cel na kwiecien 70

Pisze dokladnie karotko zebys nie miala problemolw z wpsianiem mnie do tabelki..

A minutek tylko 50.. :/ nie moge sie za to zabrac..ale dzis ide na bieganie i brzuski porobie

3majcie sie i milej niedzieli :]

Awatar concordia
    concordia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zielona Góra

cześć laski
    pogoda faktycznie dziś jakaś taka niefajna, a ciśnienie to już w ogóle
    ale... tak jak napisała moja poprzedniczka, nie ważne jaka pogoda, walczymy i tyle na ten temat
    bo wykrętów potrafi każdy szukać, a nie każdy potrafi być sumienny i dazyć do wytyczonych przez siebie celów.
    U mnie wczoraj było w miare grzecznie, waga powoli spada, na razie nic więcej do szczęścia mi nie potrzeba:-)
    TYLE JUŻ SCHUDŁAM!

Awatar marta_marta
    marta_marta jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

a ja wczoraj zaszalałam... ale plus jest taki, że wyjadłam już wszelkie możliwe zapasy... Myślałam, że nie mam w domu już nic kuszącego i niedietetycznego - a tu proszę, jak narkomanka na głodzie... znalazłam i zjadłam... Kładąc się spać pomyślałam - od poniedziałku bierzesz się do roboty... W lipcu ma być 52kg (55 to maks!) - każdy facet na plaży ma się oglądać:P ale jak wstałam dzisiaj rano to stwierdziłam, ze nie czekam do poniedziałku, tylko od razu biorę się do roboty... i oglądając f1 spędziłam godzinę na intensywnych ćwiczeniach na śniadanie jabłko i jakoś energii nabrałam... teraz do nauki... Miłej niedzieli wszystkim życzę!

Strona 41 z 51 PierwszyPierwszy ... 31 39 40 41 42 43 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów