mam nadzieje, że moje nastawienie się szybko zmieni.
dzisiaj postawiłam na trening z gwiazdami: zrobiłam część z olką i beatą, a zamiast trzeciej części zrobiłam abs z melB
mam nadzieje, że moje nastawienie się szybko zmieni.
dzisiaj postawiłam na trening z gwiazdami: zrobiłam część z olką i beatą, a zamiast trzeciej części zrobiłam abs z melB
Fly ne zalamuj sie i nie poddawaj! Ja mam podobnie, tyle ze osttanio jakos ciezko mi sie zabrac za trening, ale kiedy juz zaczne jest super. Podchodze do niego jak do obowiazku, a w czasie jego trwania to juz czysta przyjemnoscDlatego w momencie mega lenia i milona wymowek, po prostu sobie mowie, ze przeciez jak pocwicze, to bedzie mi o niebo lepiej i jakos idzie do przodu. Mysle ze urozmaicenie tez jest bardzo wazne, bo ja wlasnie jak jestem znudzona tymi wszystkimi programami, to koncze na kanapie przed tv zamiast poszukac czegos nowego. Walcz kochana i tak jak powiedziala Beata, poogladaj stare zdjecia i popatrz w lustro, a wtedy na pewno od razu wyladujesz na macie
Alessana i jak tam Ci idzie na tym orbitreku? Widac efekty?
Ten wątek został automatycznie zamknięty i jest kontynuowany tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]