Strona 8 z 32 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 18 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 317
Like Tree223Lubią to

Wątek: Dieta Dr Pape

Maria1968 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Stuttgart

Domyślnie Odp: Dieta Dr Pape

Witaj Aniu, czytaj sobie ile chcesz.Polechtalas moje ego dosc skutecznie.Dzieki.
    Oj zbieram sie do tego pisania ale ciezko mi idzie. Skonczyl sie okres przejsciowy w pracy i nie ma zmiluj. Przerwy odliczone co do minuty i szansy na zajrzenia do kompa nie uswiadczysz. I tu musze sie Wam przyznac, ze ja dosyc zacofana jestem bo komorki porzadnej nie posiadam, znaczy sie posiadam ale w szufladzie spokojnie sobie spoczywa. Moja stara Nokia z tastatura z lat dziewiecdziesiatych calkiem dobrze mi sluzy i bardzo ja lubie. Wstyd mi bardzo bo w koncu do seniorow jeszcze calkiem nie naleze ale jakos do naciskanie przyzwyczailam sie i to przesuwanie po ekranie mi jakos nie wychodzi wcale.Smieja sie ze mnie ludzie i mlode i stare bo ani zdjec wyslac ani innych lotsepow nie umiem. Normalnie zacofana jestem.
    A teraz sedno, czyli moje odchudzanie - ciag dalszy nastapi, ano nastapi tylko kiedy.Waga wredna dla mnie nawet nie drgnie ale coz to ma tam drgac kiedy to sama elektronika jest i do tego chinska pewnie a Chinczyki z natury to chude sa.Czekam wiec cierpliwie jak Pan Bog na dobra dusze a w duchu mi krzyczy "Idz na fitnes, idz cwiczyc! I racje ma.
    Opowiem Wam co dzisiaj zjadlam, dziewczyny , moze ocenicie :
    Sniadanie jak zwykle z chlebka sie skladalo trzy kromeczki z pomidorem, ogorkiem do tego jeden banan, mandarynka i jabluszko malutkie (wszystko jak doktor przykazal)
    Obiad byl z makaronu, miesa, cukinii i parmezanu takie resztki z co znalazlam w lodowce ale nawet dobre bylo.Zjadlam jeszcze ogorka polowke, glupio to troche wygladalo jak tego ogorka obrabialam ale nie mialam czasu go pokroic bo KasiaO zaprosila mnie naswoj watek i musialam czytac ( a nie kroic)
    No i kolacja, jeden kotlet, niestety wieprzowy ale bez panierki zadnej, ino w jajku oblekany. Do tego buraczki, cala miska bo nikt u nas nie lubi to zjadlam sama.
    To na dzisiaj juz wszystko bedzie, herbatki sie napije jeszcze potem chociaz mnie ta butelka Whiski co dostalam na swieta mocno korci. Czy Wy wiecie, ze Whiski strasznie duzo kalorii ma ? Dlatego nie pije tylko na nia patrze.
    Musze jeszcze zarowki kupic dzisiaj i to caly cyrk jest bo unas tylko energooszczedne sa a ja ladna lampe mam i nie chce, zeby mi taki za przeproszeniem k...tasik z niej wystawal. Kiedys w Austrii bylam i sobie zapas zwyklych zarowek zrobilam ale skonczyly. No to ide bo mi sklepy zamkna. Milego wieczoru.
    Ostatnio edytowane przez Maria1968 ; 25-01-2016 o 19:18
    tigia lubi to.
    Odchudzanie zaczyna sie w glowie a nie w kuchni.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg
    https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...a-dr-pape.html

Awatar mufinka0
    mufinka0 jest nieaktywny Sławny na forum

Na zmianę komórki to czas najwyższy . Ja też myślałam, że te dotykowe są do niczego, ale przyzwyczaiłam się i już nie oddam

Cytat Zamieszczone przez Maria1968 Zobacz posta
    Czekam wiec cierpliwie jak Pan Bog na dobra dusze a w duchu mi krzyczy "Idz na fitnes, idz cwiczyc! I racje ma.
    Ja postanowiłam się przełamać i w końcu pójść na fitness. Zapisałam się w pracy na kartę fit profit i jak ją dostanę to muszę zacząć korzystać z różnych klubów, basenów itp. Przyznaje się, że wolę ćwiczyć sama w domu, ale muszę być przebojowa i ruszyć w miasto
    Musze jeszcze zarowki kupic dzisiaj i to caly cyrk jest bo unas tylko energooszczedne sa a ja ladna lampe mam i nie chce, zeby mi taki za przeproszeniem k...tasik z niej wystawal.
    Ładne są niektóre ledy, ale energooszczędne też mogą mieć kształt kuli. W Polsce zwykłych żarówek też już nie ma, albo ja nie widziałam .

Mieszka w
    Stuttgart

I zarowek kupilam energooszczedna w ksztalcie kuli 2,99 € w Aldi. wyglada niezle,moze sie przekonam. Mufinko a Ty nie uwzasz, ze ledy zimne swiatlo daja albo ja do tylu jak z tymi komorkami jestem. Mam jedna taka w lazience przy lustrze, co rano boje sie wlasnej facjaty.
    Tak patrze na moj wpis i " Whiski " mnie do smiechu doprowadza. Nie dosc, ze cofnieta to jeszcze pisac nie umie.
    Tak na marginesie to nie wiedzialam, ze w Pl tez juz nie ma zarowek.
    Ide juz na ten fitnes ale od nowego miesiaca, znaczy od pierwszego lutego bo u nas tylko za miesiac placic mozna, a niech Wam bedzie. I bede chodzic dwa lata bo tylko tyle sie oplaca.Mentalnie juz przygotowalam sie nawet technicznie bo dres kupilam taki modniejszy chyba bo ten stary moj to jeszcze czasy studenckie pamietal i wscieklo - rozowy byl.
    mufinka0 lubi to.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg

Awatar mufinka0
    mufinka0 jest nieaktywny Sławny na forum

Mufinko a Ty nie uwzasz, ze ledy zimne swiatlo daja albo ja do tylu jak z tymi komorkami jestem. Mam jedna taka w lazience przy lustrze, co rano boje sie wlasnej facjaty.
    Są różne, teraz siedzę przy stole, który oświetlają 3 żółciutkie ledy w kształcie kuli .
    Nie są to tanie żarówki, ale podobno na długo i oszczędność duża. Trzeba kupować ciepłe, a nie zimne i będą ładne.
    Mentalnie juz przygotowalam sie nawet technicznie bo dres kupilam taki modniejszy chyba bo ten stary moj to jeszcze czasy studenckie pamietal i wscieklo - rozowy byl.
    Teraz sportowych ciuchów jest dużo, można się odstroić

Dietetyk_Kamila jest nieaktywny Znany na forum

Mario, zapoznałam się z tym wątkiem i bardzo Ci kibicuję! Jeśli miałabyś jakieś pytania lub wątpliwości odnośnie odżywiania chętnie pomogę

margo63 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Southampton
    Wpisy na blogu
    1

Czesc Mario

Czy moge dolaczyc? Czytalam twoj watek i bardzo mi sie podoba, chce Ci podopingowac za to ze zdecydowalas sie na cwiczenia. Dobry kierunek uwierz mi , sama dieta to tylko pol sukcesu.
    Pozdrawiam

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Wpadłam powiedzieć Dzień dobry
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Awatar tigia
    tigia jest nieaktywny Znany na forum

Dziewczyny, jak ja Wam zazdraszczam tej możliwości wyjścia na fitness! Ja w czasie studiów byłam uzależniona od tych zajęć, bo te grupowe ćwiczenia motywowały najbardziej do ruszenia dupska. W domu zawsze mogła się znaleźć wymówka do rezygnacji z treningu, a w grupie zawsze raźniej. Po studiach uczęszczałam na zajęcia fitness w moim rodzinnym mieście, mimo, że nie było tu żadnego profesjonalnego klubu (zajęcia były organizowane w szkolnych salach gimnastycznych), a teraz, po urodzeniu dwójki dzieci (młodszy syn - 2 latka i 3 m-ce, starszy już prawie 6 lat) nie mam szans na regularne zajęcia na mieście, pozostały ćwiczenia w domu. I przyznam szczerze, że właśnie to forum daje mi kopa do działania Gdyby nie wsparcie innych, jakże podobnych do mnie babeczek, pewnie już dawno dopadło by mnie zniechęcenie (bo jak wiadomo, na efekty trzeba trochę poczekać, ale one przyjdą, tylko trzeba dać swojemu ciału szanse i czas). Ja wiem, że malo się tu udzielam i nie mam założonego własnego wątku, ale czytam Wasze "pamiętniki" i wierzcie, nie raz się uśmiecham pod nosem, ponieważ widzę w Was siebie samą Fajnie, że jesteście! :-)

Mieszka w
    Stuttgart

Czesc dziewczyny,
    teraz ledwie 7.00 godzina u mnie a ja juz obiad ugotowalam i do pracy sie spiesze. Postanowilam napisac do Was z rana i w pracy wkleic. Wczoraj pisałam i jakas sila zzarla mojego posta a potem już czasu braklo. Wieczorem bylam u corki w odwiedzinach i już mi się jakos nie chciało.
    Dzien dietowo slaby w pracy wg planu ale wieczorem cos mnie na szynke dojrzewajaca napadlo, i serek się przytrafil i pare oliwek. No może trochę głupie to było bo zawsze jak wieczorem slone jem to rano mi wode zatrzyma. Na wage tylko popatrzyłam z rana i ominelam lukiem co by sobie humoru nie zepsuc. I dobrze.
    Po tej slonej – idiotycznej kolacji bardzo zle spalam, pic mi się chciało a o 6 już calkiem wyspana bylam, wiec napilam się wody z cytryna i uwaga….pare cwiczen takiej niby jogi mi do glowy przyszlo. Sila sugestii ale już więcej wpływ co niektórych koleżanek chyba tu zdrowo podzialal. Poczulam się dużo lepiej. Ciemno jeszcze było ale nie calkiem bo ja w samym centrum mieszkam to mi nawet do glowy nie przyszlo, ze ktoś mnie obserwuje : mój pies. Siedziala sobie tak cichutko w pozycji kota i tylko oczy się jej swiecily. Dziwne, ze nie zareagowala bo zawsze kiedy ktoś skacze albo macha to traktuje to jak zaproszenie do psiej zabawy. Kiedy skonczylam wstala i udala się na swoje leze. Ciekawe tylko czy pomyslala to co glosno powiedział mój uprzejmy kilka minut później „ Tobie już calkiem odbilo czy co ?” A może, ale to chyba mile odbicie jest i mało szkodliwe. Nie znam się na jodze, w sumie szkoda, te ćwiczenia to gdzies pewnie w Tv widziałam, jakies powitanie dnia czy cos takiego.
    No i tak sobie pomyslam, ze musze Wam to opisac a w pracy czasu mało, przerwa krotka a do wieczora pewnie zapomnę.
    Margo 63 – witaj na moim watku, ciesze się, ze podoba ci się moje podejście do zycia. Może pare slow o sobie ? Widze, ze fajnie schudlas no i tez „zagraniczna” jesteś.
    Kamila – dzięki za wsparcie, skoro już dietetyk do mnie zawital to chetniebym się dowiedziała Twojego zdania o moim sposobie zywienia.
    No i pozno się zrobilo, a ja jeszcze jakies barwy na facjacie zrobić musze, bo przecież klientów straszyć nie będę. Chociaz może ja teraz wewnętrznym pięknem emanuje ?
    Ide z psem i do roboty.
    Ostatnio edytowane przez Maria1968 ; 27-01-2016 o 10:09
    tigia lubi to.
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg

Mieszka w
    Stuttgart

Aniu, dopiero przeczytalam Twoj post, ciesze sie, ze to nasze pisanie Ci pomaga.Mam jednak pewne przemyslenia ale potrzebuje czasu, zeby to ladnie napisac. Milego dnia
    20.09.2015 - 78,1 kg
    24.01.2015 - 68,5 kg

Strona 8 z 32 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 18 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów