Strona 152 z 219 PierwszyPierwszy ... 52 102 142 150 151 152 153 154 162 202 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,511 do 1,520 z 2181

Wątek: Dieta owocowo-warzywna dr Ewy Dąbrowskiej

agnes34 Guest

Domyślnie Odp: Dieta owocowo-warzywna dr Ewy Dąbrowskiej

Woney..zgadzam się z Tobą całkowicie ta dieta jest głównie dietą oczyszczająca,ale ja nie miałam wyboru.Ciężkie zwyrodnienia stawów 120 kg wagi przy 164cm to koszmar.To kto jak długo będzie stosował dietę to jego wybór,ja przecież nikogo do niczego nie namawiam.Witaminy brałam przy każdej diecie jaką stosowałam,dla wzomcnienia organizmu i biorę je nawet wtedy kiedy się nie odchudzam.Ja czułam się bardzo dobrze na tej diecie,nie miałam żadnych dolegliwości,więc nie widzę problemu.Pod koniec organizm sam zaczął się domagać innego jedzenia i to był dla mnie znak,że muszę dietę zakończyć.Nie wiem dlaczego dziwisz się truskawkom,to nie mój wymysł.Miałam to serwowane w ośrodku dr.Ewy Dąbrowskiej w Mielnie.
    Co do mojej wagi,przybyło mi tylko 5 kg po przejściu na normalne żywienie.
    Wracając do tego,że 3 miesiące to niebezpieczne..a co powiesz na 10 dni głodówki oczyszczającej na samej wodzie i sokach warzywnych..?
    To też nie mój wymysł.Bardzo dobrze mi zrobiła taka głodówka,robiłam ją
    pod kontrolą lekarza i ściśle według jego zaleceń.
    Nikogo nie namawiam do brania ze mnie przykładu i stosowania diety tak jak ja to robiłam,nie taki był mój cel.Każdy wie na ile go stać i jakie są jego możliwości i sam podejmuje decyzję jak się odchudzać.Każda dieta niesie ze sobą jakieś niebezpieczeństwo np.dieta Kwaśniewskiego,którą stosowałam pod kontrolą specjalistów w ośrodku Arkadia.Chcę tylko powiedzieć,że dla mnie dieta dr.Dąbrowskie była wybawieniem.Mój organizm na tym nie ucierpiał,wręcz przeciwnie.Pozdrawiam wszystkich

agnieszka112 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

Smile Odp: Dieta owocowo-warzywna dr Ewy Dąbrowskiej

witam melduję się na wontku co dziennie . Dziś 4 dzień i jest ok Proszę poradzcie cos na te zaparcia bo nie wiem co mam już robić pozdrawiam

ruda17 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

hej! jestem tu nowa i mam zamiar zacząć dietkę od poniedziałku. jestem bardzo nie konsekwentna, dlatego mam nadzieje ze w grupie bedzie mi raźniej. juz przez jakiś czas nie jem mięsa, ograniczyłam węglowodany (chociaż dzisiaj zjadłam czekolade ;| ) aa, i od razu mam pytanie, bo piszecie o zaparciach, czy mozna pić herbatki wspomagające odchudzanie, czy raczej nie jest to wskazane?

malkar jest nieaktywny Nowy na forum

dzieki dziewczyny za wsparcie,
    ja te diete robie juz 3 raz.za pierwszym razem 14 dni (wyleczyłam zapalenie jelita grubego,ktore nie leczylo sie niczym innym,potem,w wakacje 10,teraz zalozylam 14.chodze glodna jak wilk.nigdy nie jadlam takiej ilosci jedzenia.godzine po spalaszowaniu kopy salaty z pomidorem i papryką mam ssanie ogromne w żołądku,nie umiem sobie z tym poradzic.
    teraz drugiego i trzeciego dnia miałam silne zatrucie i oddawalam taki bardzo brazowy mocz.moze organizm czyscil to,czego nie wyczyscil wczesniej i to byla czesc tego mojego kamienia?sama nie wiem
    ogolnie wiem,ze leczy ona rozne inne schorzenia,np.moja przyjaciółka wyleczyła sobie mięśniaki (miala 3 do operacji i krwotoki),moja siostra bóle w stawach,na ktore nie pomagały tabletki.do tego super cera i kilka kilo mniej
    trzymam za Was kciuki.
    ja dzis ósmy dzień.waga prawie 4 kg minus.
    i czuje sie lzejsza.
    ale ten głód...

ruda17 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

ojej, nie piszcie o głodzie, bo ja jeszcze nie zaczełam a juz się boje

malkar jest nieaktywny Nowy na forum

Ruda17,
    nie ma sie czego bac.ja pisze o swoich odczuciach.Twoje pewnie beda zupełnie inne.tu sie wymienia opinie na temat diety OW.ciekawe,jaka bedzie Twoja

---------- Wiadomość dodana 09-01-2011 o 12:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 08-01-2011 o 22:50 ----------

Agnieszka112,
    widocznie masz zaburzone trawienie.ja przez 8 dni mialam zaparcie,dopiero na 9 sie unormowało.widocznie nie czas.
    a można ugotowac kwaszona kapustę z kminkiem.
    dziala na bank.
    ja troche ponad 4 kilo mniej
    dla mnie chudniecie to efekt uboczny,ale to miłe jest.wszystko wisi na mnie
    Ostatnio edytowane przez malkar ; 09-01-2011 o 13:33

woney jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Chorzów
    Wpisy na blogu
    14

Agnes34, nie chciałam Cię atakować wybacz, jeśli tak się poczułaś. Jeśli na Ciebie dieta działa i jest Ci z nią dobrze, to dobrze Pozdrawiam.

Agnieszka112 - wypróbuj codziennie rano pić szklankę przegotowanej, ciepłej wody z wyciśniętym sokiem z połowy cytryny. Dodatkowo oczyszcza i wspaniale pomaga na zaparcia. Polecam też surowe marchewki, 3-4 duże sztuki wieczorem. Na mnie też świetnie działało. Powodzenia.

Pozdrawiam wszystkie dzielnie dietujące forumowiczki Trzymajcie się mocno, efekty są na prawdę warte tych wyrzeczeń
    Kasia
    Bywa, użalam się nad sobą, a tymczasem wiatr unosi mnie w przestworza...

A ja znowu się odchudzam... - Grupy Wsparcia Dieta.pl

agnieszka112 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

witam serdecznie i dziękuje za porady odnośnie zaparć mam z nimi poważny kłopot ale myślę że dzięki tej kuracji uda mi się zlikwidować
    Dziś mój 6 dzień na diecie i po paz pierwszy nie myślałam o kawie to mój mały sukces , czuję się super tylko kg nie lecą pewnie przez zaparcia , ale poczekam cierpliwie Pozdrawiam piszcie co u was jak postępy

---------- Wiadomość dodana o 15:15 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:10 ----------

mam małą prozbę jak macie czas to napiszcie kilka fajnych przepisów bo prawdę mówiąc pomysłów brak buziaczki zmykam wpadne wieczorkiem papa

Awatar indii
    indii jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Dzisiaj mój pierwszy dzień. Miałam zacząć wczoraj, ale mi nie wyszło dojadałam jeszcze resztki jedzenia, żeby nie wyrzucać. Nie lubię marnotrawstwa po prostu go nie cierpię.
    Dzisiaj zjadłam jak na razie jabłko i marchewkę, do tego zielona herbata i woda i sok marchwiowy. Z tymi przepisami to dobry pomysł, bo też nie mam jak na razie pomysłu, choć robię dietę 3 raz, ale zawsze wydawała mi się monotonna.
    Chcę teraz zrobić ją 2 tyg. Jak mi wyjdzie i wszystko będzie ok, może zdecyduję się na 4 tyg w lutym. Liczę również na spadek wagi 5kg. Chcę schudnąć, jednak nie jest to jedyny powód, dla jakiego decyduję się na tą dietę. Chodzi mi o oczyszczenie organizmu, chcę znowu poczuć się lekko, bo czuję się strasznie ociężała i wzdęta, czuję że jem za tłusto i za dużo...
    Postaram się tu zaglądać i dzielić się postępami, oraz czerpać inspirację.
    Pozdrawiam!
    Tutaj jestem: Zdecydowałam się, zaczynam walkę z kilogramami !! - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Pierwszy suwaczek: Rok 2011. Drugi suwaczek: Obecna walka: Sierpień 2013r.

Awatar gobusza
    gobusza jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdynia

Cool Odp: Dieta owocowo-warzywna dr Ewy Dąbrowskiej

Witajcie dziewczyny,
    zajrzałam sobie na forum co słychać. I widzę, że zainteresowanie wątkiem i samą dietą nie spada. Bardzo aktywnie.
    Widziałam pytanie o zaparcia. Codziennie jeść kiszonki i pić sok z kiszonek. Rewelacja. Do tego jabłka jedzone regularnie pomagają bardzo.
    A przepisów kochane jest cała moc w wątku. Pełno. Sama wiele zamieściłam.
    Życzę powodzenia i trzymam za wszystkich kciuki