Strona 1 z 125 1 2 3 11 51 101 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1248
Like Tree22Lubią to

Wątek: Z mocnym postanowianiem poprawy!!!!

Awatar DoraS
    DoraS jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    2

Arrow Z mocnym postanowianiem poprawy!!!!

Zaczynam od nowa ale teraz na poważnie i z poważnym tytułem a nie :Czy głodówka to dobry pomysł: Głupi nie jest ale chyba nie dla mnie i przepraszam przy tym pare osób.

Jak wcześniej pisałam mam mały problem a może raczej duży problem a mianowicie 18 kilogramów do zrzucenia w pierwszym etapie i ok 5 w następnym. Jest na forum pare osób które serdecznie pozdrawiam i które inspiroją mnie.

Buziaczki dla Niworum Sweet angel1984 Jamelka25 Nastino Dziudzia1983 i mnóstwa innych życzliwych osób na które moge liczyć.
    Jestem DoraS 32latka z 2 kochanych dzieciaczkach( może nie zawsze grzecznych) Jak wspominałam mam plan dosyc poważny bo aż 18kg. Miesiąc temu zaczełam ale zaczełam źle więc jeszcze raz. powodzenia sobie i innym życzę!!
    Ostatnio edytowane przez DoraS ; 24-03-2009 o 22:25

Iris_Iris jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie Odp: Z mocnym postanowianiem poprawy!!!!

Powodzenia DoraS
    Teraz uda Ci się napewno:*

Zdradź proszę jak będzie wyglądało Twoje odchudzanko...Jakaś specjlana dietka?:>

palalpe jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Toruń

DoraS Powodzenia i trzymam kciuki za Twoje odchudzanko!
    Pozdrawiam

Awatar DoraS
    DoraS jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    2

Tak na prawde czekam ma księżke a co na teraz to usunięcie z diety słodyczy ziemniaków soli .. i ćwiczenia dużo ćwiczeń.
    Mam plan musze ustalć sobie plan ćwiczeń. Już na pewno wiem że w czwartek będę chodziła na siłownie we wtorek z dzieciakami na basen.
    A wiec tak
    Poniedziałek ; szybki spacer

Wtorek basen z dzieciakami

Środa aerobik z komputerem

Czwartek siłownia

Piątek steper

Sobota taniec jak to robi Jamelka25

Niedziela wolny

A jak w poniedziałki będzie brzydka pogoda to zamienie spacer na aerobik
    A Wy macie jakieś pomyśły na diete?? Może jakąś polecacie Niworum już mi jakąś poleciła .
    Ostatnio edytowane przez DoraS ; 24-03-2009 o 23:13 Powód: błędy

Awatar dziudzia1983
    dziudzia1983 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    małopolska
    Wpisy na blogu
    5

Witaj Dorcia na nowym wątku!
    To co ja Ci mogę doradzić to taka dieta jak ja stosuję, a mianowicie przez mój niezbyt dobrze działający żołądek powinnam jeść tylko gotowane ew. duszone. Żadnych smażonych rzeczy ciężkostrawnych potraw i fast- foodów. Stwierdziłam też od razu że do końca życia takiego schematu nie dam rady osiągnąć i prędzej czy pózniej rzucę się na smażone jedzenie. Dlatego obmyśliłam plan i przez weekend jem to co chcę na obiad czy zjeść kawałek ciasta, oczywiście starając się nie przekroczyć limitu kalorycznego ale jeżeli przekroczę to nic się nie stanie W tym wszystkim najważniejsze są śniadania (u mnie z reguły jest to ciemny chleb, sałata, pomidor i najczęściej jakiś nabiał np serek wiejski) jeżeli zjesz dobre śniadanie rano to nie będziesz podjadać ani myśleć o słodyczach, oczywiście efekty nie były od razu dopiero po jakimś miesiącu jedzenia pełnowartościowego śniadania, a na drugie śniadanie z reguły jest to jakiś owoc. W tygodniu oczywiście duszone mięsa lub gotowane, zupy, sałatki na kolację nie jem absolutnie chleba i owoców, (tym bardziej że mam cukier podniesiony)owoce jem jeszcze na podwieczorek,na kolację jem tylko np makrela wędzona, sałatka z tuńczyka, jajko na miękko no i wspomniane wyżej sałatki. Staram się jeść pięć razy dziennie, ale uwierz mi ten ostatni posiłek to już sobie odpuszczam nieraz bo nie jestem głodna!
    Tutaj jestem:https://forum.jestemfit.pl/chce-...wytrwam-9.html
    Tutaj byłam: Do zrzucenia co najmniej 20 parę kilo... - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Mój sukces: Z 93kg na 69kg Udało się raz uda się w końcu i drugi!

Awatar LikeMe
    LikeMe jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wieliczka

DoraS powodzenia! Dasz radę! ;]
    dzidziunia1983 - pelen szacunek! ;] Uważam że świetnie się odżywiasz, spożywasz i ryby i jajka, warzywa. Mnie jest ciężko tak się zdyscyplinować i urozmaicić posilki. Powiedz jak się czujesz po takich posilkach? Może też tak spróbuję...?

Iris_Iris jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

DoraS:*
    Jesli o dietę chodzi to ja polecam to co najprostrze czyli ->odstawić słodycze(jesli już będziesz musiała się skusić niech to będzie coś wartościowego np. gorzka czekolada lub "prawdziwa" czekolada z orzechami),jeść jaknajmniej przetworzone produkty(brązowy ryż,makaron ,pieczywo pełnoziarniste) i duuużo warzyw .Starać się nie przekraczać 1400-1500kcal
    A do tego ruch
    Twoj plan sportowy bardzo fajnie się prezentuje Tak trzymać!:

Miłego dnia kochana:*

Awatar Bunia_Koza
    Bunia_Koza jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    London

DoraS, bardzo dobrze, ze jednak nie bedziesz sie katowac glodowkami.

Malo komu sie udaje utrzymac spadek wagi uzyskany podczas glodowek.

Podziwiam, ze tak jestes w stanie wprowadzic ruch 6 razy w tygodniu startujac od zera. Ja nie mam tak silnej woli i cwicze 2 x w tygodniu. Spacerow nie licze;-)

Awatar Alliszja
    Alliszja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Dziękuję za odwiedziny nie jest najgorzej ale zawsze może być lepiej pozdrawiam miłego dzionka

Awatar SweetAngel1984
    SweetAngel1984 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lbn

Witaj śliczna w nowym wątku...bardzo podoba mi sie twoj obecny plan dietki.bede trzymac kciuki noi duuuzo silnej woli zycze.
    milej srody

Strona 1 z 125 1 2 3 11 51 101 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów