[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
hahahahahkomu smutno,niech wejdzie na link i humorek sobie poprawi
dobre heheh
Witam dziewczynki wpadłam na chwilkę bo nie mama czasu ,ale chcę wam powiedzieć że na dziecie hajowo-punktowej przez tydzień schudłam 0,60 kg i moja waga wynosi 78,30 kg czyli mniej jak na suwaczku ,no nareszćie prawie po dwu miesiącach przegnalam go,uf,było cięzko,ale go nie zmieniam poczekam co pokarze następny tydzień ,pozdrawiam wszystkich i życzę duzo siły w walce ze smalcem.
Kochaniutkie jesteście Wszystkie
ale tak mnie sagan boli chyba zaraz na pół pęknie
ide spać
jak to dobrze, że nie ma mrozu, mój piesio śpi u siebie a ja mogę wreszcie wyciągnąć nogi
dobranoc
aaaaaa
Małysz w kiosku kupuje gazetę;
- 2 złote - mówi sprzedawczyni,
- nie mam, mam dwa srebrne![]()
A ja jeszcze wrócę do tych tortów. Jak pooglądalm te wszystkie strony z torami to doszłam do wniosku, że zacofana jestem. Ten tort Atuni ze swinkami boski. Nie miałam pojecia że mozna takie cuda z tej masy cukrowej robić. No... plastelinką ją nazwałam, jemioła ze mnie. W szoku jestem takim że gdyby nie to że słaba jestem w tej turze to jutro bym juz cos popróbowała , tym bardziej że jutro kolega małżonek ma imieniny .
Biuścik jakiś naprzykład
Kasiia84 jak już poczuje sie troche pewniej na dietce to na pewno coś wypróbuje. Pewnie zaczne od lali![]()
niki1983 Nawet tak nie pisz, że słabajesteś silna i dasz rade!!! a grzeszki się zdarzają przecież... ja już dwie tury przez te grzeszki niewiele zleciałam, ale mimo wszystko w dół... i się nie poddaje, od jutra następna tura i musi być lepiej
---------- Wiadomość dodana o 22:28 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:24 ----------
megabit28 ta colę to Ci można wybaczyć... bo jestem pełna podziwu , ze wytrzymałaś i nic nie zjadłaś![]()