Strona 3061 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2061 2561 2961 3011 3051 3059 3060 3061 3062 3063 3071 3111 3161 3561 4061 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 30,601 do 30,610 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

MonaaaK jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Olkusz

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cześć Dziewczyny! Czy możecie wysłąć mi ta dietę na maila. (taneczna@op.pl)
    z góry dzięki.

Awatar apropos
    apropos jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Cytat Zamieszczone przez ninka501 Zobacz posta
    ale już zakupiłam winogrona, mandarynki, pomarańcze tak, że będzie dobrze
    NINKA no i fajnie,jeszcze tylko 3 dni i ważenie!!!
    Jak patrzę na Twój jadłospis to może Ty za mało jesz
    i stąd te zawroty głowy? Co do owocków suszone są
    słodsze jakby Cię tak bardziej wzięło.
    Trzymaj tak dalej!!!

---------- Wiadomość dodana o 00:37 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:33 ----------

Cytat Zamieszczone przez Gitarowa Zobacz posta
    A ja mam dobry humorek od początku tej tury bo ładnie mi idzie, bez żadnych grzeszków i spodziewam się ładnego wyniku na koniec..
    GITAROWA powinnaś dostać miłą niespodziankę
    bo na nią zasłużyłaś.Będę trzymała kciuki za dietę
    i spadek wagi!!!

---------- Wiadomość dodana o 00:45 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:37 ----------

Cytat Zamieszczone przez kasienka0410 Zobacz posta
    witam ponownie wczoraj w nocy doleciałam z pół godzinnym opóźnieniem ale ważne, że w ogóle
    KASIENKA witaj spowrotem!!!!
    Czytaj dużo się działo jak zwykle...
    Widać że wróciłaś z nowym zapałem
    do dietki,to dobrze.Powodzenia!!!

---------- Wiadomość dodana o 00:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:45 ----------

Cytat Zamieszczone przez tysia41 Zobacz posta
    Witam was dziewczynki! U mnie spadek a i owszem 2 kg
    TYSIA GRATULACJE!!!
    baciorów nie będzie,grzeszki małe i to @ jest
    winna a nie Ty.
    Dużo zdrówka dla córci.

---------- Wiadomość dodana o 00:53 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:48 ----------

Cytat Zamieszczone przez MerenRe Zobacz posta
    A to na zaś i jeszcze raz no a teraz włacz pozytywne myslenie i odmów mantrę: JESTEM SILNA, JESTEM PIĘKNA, JESTEM KOBIECA, BĘDĘ SZCZUPŁA, BĘDĘ PIEKNA, BĘDĘ KOBIECA I PONĘTNA DLA SAMEJ SIEBIE - zalecam 3 razy dziennie po 5 min.
    MERENE mądre słowa i przydadzą się
    nie tylko LADY i są za darmo a inni za
    nie płacą

---------- Wiadomość dodana o 01:05 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:53 ----------

Cytat Zamieszczone przez nadia65 Zobacz posta
    Cześć Wszystkim! Co jecie oprócz jajek i serka wiejskiego w dni białkowe ??
    NADIA wkleję Ci link ELIZABETH ona
    tak fajnie to napisała. Pomysłów szukaj
    też w linku w moim podpisie.
    Powodzenia. http://www.dieta.pl/803313-post22815.html

---------- Wiadomość dodana o 01:10 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 01:05 ----------

Na dziś koniec ale muszę się pochwalić
    wypiłam prawie cała butelkę wody czystej
    i jeszcze 2 kawy i z 8 herbatek
    Nie wiem gdzie to zmieściłam ale trochę
    się martwię bo przefiltrowałam za mało.
    Zobaczę może w nocy przyjdzie pampersa
    ubrać? (tylko nie mam)
    Dobranoc....

Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG

Awatar Koko999
    Koko999 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

Hej ludziska!
    Dziś ostatni oszukaniec. Zważyłam się rano i całe szczęście waga nie drgnęła od końca tury w żadnym kierunku.
    Nadal tak jak na suwaczku!
    Od jutra ostro kolejna tura!
    Muszę sobie plan jedzenia rozpisać na najbliższe dni, bo jak tego nie zrobię, to grzechy gwarantowane!
    Też tak macie?

Walczę od 12.2009
    Cel obecny: 85

Moja historia

Awatar kasienka0410
    kasienka0410 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leeds

Dzień dobry wszystkim
    Widać w niedzielny poranek jeszcze śpicie ja niestety nie zrealizuje moich dzisiejszych planów, bo śnieg strasznie pada i nie chce mi się za bardzo ruszać z domku w taką pogodę... zresztą i tak pewnie ciężko by było się dostać gdziekolwiek autobusem i pociągiem...
    zabieram się do nadrabiania przy ulubionej kawce

AgaKyc jest nieaktywny Nowy na forum

U mnie po 2 dniach oszukanczych 2 kg na minusie bardzo sie ciesze bo myslalam ze bedzie na odwrot... jutro zaczne od nowa i obiecalam sobie ze dotrwam do konca, cale 9 dni
    Czy ktoras z was zaczyna od jutra?? Dajcie znac bo bede miala wieksza mobilizacje

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Dzien dobry wszystkim wczoraj zgrzeszylam bylo male piwko i do tego zamiast B zjadlam makaron z pesto, orzeszkami pini, kurczakiem i parmezanem i wiecie co smaczne to bylo i nawet mojej corci smakowalo i nie mam wyrzutow, pewnie da to jakis efekt uboczny na koniec tury w postaci malego spadku, ale dzisiaj stanelam na wage tak kontrolnie i troche powyzej kiloska mi spadlo wiec nie jest zle ale oficjalnie to sie zwaze za dwa dni, bo jutro koncze dietke akurat to mi sie smiesznie zlozylo, bo we wtorek moj M. ma urodziny i planowalam kolacje, torta wlasnej roboty i nawet bede mogla tego sprobowac cosik to onzet slabo na mnie dziala, ale wazne ze spada
    Cytat Zamieszczone przez LadyShadowFlame Zobacz posta
    Sabionka za to że trwasz w diecie mimo ze masz czasem małe grzeszki:P
    Lady za to? to raczej podziwiac mozna te z nas, ktore nie maja zadnych grzeszkow i leca z dietka jak burza ale dzieki
    Cytat Zamieszczone przez Olo_Olo Zobacz posta
    Sabionka widzę że masz podobnie ale najlepsze takie godzenie, tylko może być niebezpiecznie hihi
    Olo, oj zebys wiedziala, ze jest niebezpieczne raz nawet musiam miec szyta glowe jak sie na mnie rzucil, chcial sie ze mna klapnac na lozko, a traf, ze obok szafka stala no i trach....potem to dopiero przepraszal
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez beata5555 Zobacz posta
    Witam.
    Jestem na chwile w domu i zagladam do was, Zosia jeszcze tydzień musi być w szpitalu od wczoraj ma wprowadzone leki na padaczkę , narazie dobrze po nich się czuje ale musi mieć badany poziom leku i siedzimy w szpitalu, ja jakimś cudem utrzymuje wagę a już myślałam że po 2 tyg jedzenia śmieci to z 5 kg mi przybędzie.
    POZDRAWIAM WSZYSTKICH I GRATULUJE SPADKÓW WAGI ORAZ ŻYCZĘ WYTRWAŁOŚCI>
    Beatko! super, ze trzymasz fason, szkoda, ze malutka jeszcze musi byc w szpitalu, zawsze w domku to lepiej dziecko sie czuje, rodzice blisko, i wogole, zdrowia dla niej zycze duzo

Cytat Zamieszczone przez yahu007 Zobacz posta
    dziękuje za powitanie

czytać zaczęłam a raczej próbowałam prawie od początku i po kilkunastu postach dałam sobie spokój,tak jak piszesz same prośby ,
    na pewno będę pytać,w razie jakiś wątpliwości
    Witaj Yahu! mam nadzieje, ze troche u nas zagoscisz zrob sobie koniecznie suwaczek, kliknij na moj lub jakikolwiek i dalej cie poprowadzi, zapamietaj tylko link i pin, to bedziesz mogla aktualizowac sobie super jest uczucie jak mozesz go przesuwac w prawo zycze powodzenia w dietkowaniu

Cytat Zamieszczone przez tysia41 Zobacz posta
    Sabionka jak sie trzymasz? Jestes wytrwała czy są grzeszki? Życzę powodzonka i wytrwałości. Jeszcze tylko 2 dni a pozniej oszukaniec
    Tysia, trzymam sie tak sobie, jednego wieczoru wytrabilam dwa piwka, nastepnego dnia bylo juz grzecznie, ale za o wczoraj wciagnelam makaron z pesto i parmezanem, orzeszkami pini i kurczakiem, pycha to bbyla i jeszcze piwko do tego male, wiec nie oczekuje jakiegos wielkiego wyniku ale mnie i tak ucieszy chocby kilosik widze, ze cie na slodkie ciagnie, mi pomaga np wtedy lyzeczka miodu, albo jak masz W to zjedz sobie suszone sliwki, albo garsc rodzynek po kazdej z tych rzeczy ja sprawy kibelkowe mam zalatwione, wiec i to dobre
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Awatar Olo_Olo
    Olo_Olo jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta
    Olo, oj zebys wiedziala, ze jest niebezpieczne raz nawet musiam miec szyta glowe jak sie na mnie rzucil, chcial sie ze mna klapnac na lozko, a traf, ze obok szafka stala no i trach....potem to dopiero przepraszal
    wow SABIONKA ale u was się tam hardcory odbywają, ale ważne pasja jest między Wami i namiętność co tam rozbita głowa.
    MerenRe nic mi nie napisałaś na maila wysłałam Ci na maila tego co podałaś w sprawie tych utworów na wesele (((

jutro tura ONZ od początku

---------- Wiadomość dodana o 10:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:43 ----------

Cytat Zamieszczone przez Koko999 Zobacz posta
    Od jutra ostro kolejna tura!
    Muszę sobie plan jedzenia rozpisać na najbliższe dni, bo jak tego nie zrobię, to grzechy gwarantowane!
    Też tak macie?
    Kokoja tak miałam jak zaczynałam dietę pierwszy raz w życiu (rozpisałam sobie w excelu nawet), ale potem Apropos mi napisała że pewnie po tygodniu będę wszystko pamięta i tak właśnie było, że mam tą dietę w głowie i po prostu po 2 turach już pamiętam co jeść i wiem co lubię a przy tym łatwiej jest mi zachować regularność posiłków bo jak pracuje 5 dni w tygodniu od 7-15 to każdy dzień taki sam więc niespodzianek nie ma raczej Pozdrawiam i zaczynamy od poniedziałki!

---------- Wiadomość dodana o 11:09 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:48 ----------

MerenRe załącznika nie wstawiłaś Odpisałam Ci co i jak!!!!!!!!!

---------- Wiadomość dodana o 11:14 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:09 ----------

Dziewczyny!
    Mam taki kupowy temat i związane z tym pytanie (przepraszam za tematykę) ale zastanawia mnie czy też tak macie. Bo ja wstaję rano i jeszcze dobrze śniadania nie zjem już lecę z gazetką (zaznaczam że nie piję kawy wtedy nawet) potem po paru godzinkach robię sobie kawkę z mleczkiem no i lecę na drugie kopyto. Zastanawiam się co w tych kichach siedzi, że tak dużo chce wyjść. Bo rozumiem że samo z siebie a potem wiadomo że kawka z mleczkiem też działa ale skąd tyle tego, może jakieś oczyszczanie było by dobre. Jeśli na tyle obrzydziłam wam tym postem wszystko to spuście na to zasłonę milczenia zrozumiem POZDRAWIAM!

Do wesela się zagoi-wszystko!

ninka501 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Busko Zdrój

Witam Kochani w2 ten cudowny poranek, taka uchachana jestem, bo mi waga w dół leci!!!!!!!!!!!we wtorek koniec i się zobaczy końcowy wynik, ale już się cieszę

Apropos, poszłam za Twoją sugestią i rano wsunęłam 2 wiejskie zamiast jednego

Sabionka, to pierwsz tura i -1, przy kolejnej będzie więcej, grzeszysz i nie żałuj, skoro i tak na minusie.Trzymam kciuki

Awatar kasienka0410
    kasienka0410 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leeds

Cytat Zamieszczone przez Koko999 Zobacz posta
    i tak się zważyłam po jedzeniu i wiecie co? - 0,5 kg po 3 dniach!
    Koko gratulacje spadku tak policzyć 0.5 co 3 dni będzie -1.5 w turze

---------- Wiadomość dodana o 11:57 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:57 ----------

Cytat Zamieszczone przez anad_a Zobacz posta
    no i rzecz która mnie dzis ucieszyła najbardziej !!!!
    po białkowych dniach zobaczyłam na wadze upragnioną8 na którą czekałam 2 miesiące
    wiem ze to chwilowe bo w ciągu dnia wzrośnie ale dla mnie wazne że w końcu sie pojawiła
    od paru dni jęczę w domu żeby choć zobaczyć 89,9 a tu niespodzianka 89,7
    Anada super!! na suwaczku widzę trochę inna wagę ale najważniejsze, że widzisz, że waga leci w dół powodzenia z upragnioną 8 jak najprędzej!

---------- Wiadomość dodana o 11:58 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:57 ----------

Cytat Zamieszczone przez Halszka1000 Zobacz posta
    U mnie dzisiaj waga znowu w dól -0,3 kg
    Halszka widać waga leci w dół już nie wiele zostało do upragnionej wagi
    Cytat Zamieszczone przez Halszka1000 Zobacz posta
    Yes, i to okrągłe
    Kurcze!! Halszka spóźnione życzenia urodzinowe!! dopiero doczytałam a jestem daleko za murzynami zdróweczka Ci życzę, owocnych spadków wagi, pociechy z wnuczek i w ogóle wszystkiego naj

---------- Wiadomość dodana o 11:58 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:58 ----------

Cytat Zamieszczone przez paulinka129 Zobacz posta
    dzisiaj półmetek pierwszej tury, a na liczniku już 2kg mniej!!!
    tak, wiem, że to dlatego bo to sam początek i w ogóle, ale motywujące to tak jest, że ho ho
    Paulinka super wynik!! leci waga, leci

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów