Cześć Dziewczyny!Czy możecie wysłąć mi ta dietę na maila. (taneczna@op.pl)
z góry dzięki.![]()
Cześć Dziewczyny!Czy możecie wysłąć mi ta dietę na maila. (taneczna@op.pl)
z góry dzięki.![]()
NINKA no i fajnie,jeszcze tylko 3 dni i ważenie!!!
Jak patrzę na Twój jadłospis to może Ty za mało jesz
i stąd te zawroty głowy? Co do owocków suszone są
słodsze jakby Cię tak bardziej wzięło.
Trzymaj tak dalej!!!
---------- Wiadomość dodana o 00:37 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:33 ----------
GITAROWA powinnaś dostać miłą niespodziankę
bo na nią zasłużyłaś.Będę trzymała kciuki za dietę
i spadek wagi!!!
---------- Wiadomość dodana o 00:45 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:37 ----------
KASIENKA witaj spowrotem!!!!
Czytaj dużo się działo jak zwykle...
Widać że wróciłaś z nowym zapałem
do dietki,to dobrze.Powodzenia!!!
---------- Wiadomość dodana o 00:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:45 ----------
TYSIA GRATULACJE!!!
baciorów nie będzie,grzeszki małe i to @ jest
winna a nie Ty.
Dużo zdrówka dla córci.
---------- Wiadomość dodana o 00:53 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:48 ----------
MERENE mądre słowa i przydadzą się
nie tylko LADYi są za darmo a inni za
nie płacą
---------- Wiadomość dodana o 01:05 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:53 ----------
NADIA wkleję Ci link ELIZABETH ona
tak fajnie to napisała.Pomysłów szukaj
też w linku w moim podpisie.
Powodzenia.http://www.dieta.pl/803313-post22815.html
---------- Wiadomość dodana o 01:10 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 01:05 ----------
Na dziś koniec ale muszę się pochwalić
wypiłam prawie cała butelkę wody czystej
i jeszcze 2 kawy i z 8 herbatek
Nie wiem gdzie to zmieściłam ale trochę
się martwię bo przefiltrowałam za mało.
Zobaczę może w nocy przyjdzie pampersa
ubrać? (tylko nie mam)
Dobranoc....
Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG
Hej ludziska!
Dziś ostatni oszukaniec. Zważyłam się rano i całe szczęście waga nie drgnęła od końca tury w żadnym kierunku.![]()
Nadal tak jak na suwaczku!![]()
Od jutra ostro kolejna tura!
Muszę sobie plan jedzenia rozpisać na najbliższe dni, bo jak tego nie zrobię, to grzechy gwarantowane!
Też tak macie?
Dzień dobry wszystkim
Widać w niedzielny poranek jeszcze śpicieja niestety nie zrealizuje moich dzisiejszych planów, bo śnieg strasznie pada i nie chce mi się za bardzo ruszać z domku w taką pogodę... zresztą i tak pewnie ciężko by było się dostać gdziekolwiek autobusem i pociągiem...
zabieram się do nadrabiania przy ulubionej kawce![]()
U mnie po 2 dniach oszukanczych 2 kg na minusie bardzo sie ciesze bo myslalam ze bedzie na odwrot... jutro zaczne od nowa i obiecalam sobie ze dotrwam do konca, cale 9 dni
Czy ktoras z was zaczyna od jutra?? Dajcie znac bo bede miala wieksza mobilizacje![]()
Dzien dobry wszystkimwczoraj zgrzeszylam
bylo male piwko i do tego zamiast B zjadlam makaron z pesto, orzeszkami pini, kurczakiem i parmezanem
i wiecie co smaczne to bylo i nawet mojej corci smakowalo
i nie mam wyrzutow, pewnie da to jakis efekt uboczny na koniec tury w postaci malego spadku, ale dzisiaj stanelam na wage tak kontrolnie i troche powyzej kiloska mi spadlo wiec nie jest zle
ale oficjalnie to sie zwaze za dwa dni, bo jutro koncze dietke
akurat to mi sie smiesznie zlozylo, bo we wtorek moj M. ma urodziny i planowalam kolacje, torta wlasnej roboty
i nawet bede mogla tego sprobowac
cosik to onzet slabo na mnie dziala, ale wazne ze spada
Lady za to? to raczej podziwiac mozna te z nas, ktore nie maja zadnych grzeszkow i leca z dietka jak burzaale dzieki
![]()
Olo, oj zebys wiedziala, ze jest niebezpieczneraz nawet musiam miec szyta glowe
jak sie na mnie rzucil, chcial sie ze mna klapnac na lozko, a traf, ze obok szafka stala no i trach....potem to dopiero przepraszal
![]()
Beatko! super, ze trzymasz fason, szkoda, ze malutka jeszcze musi byc w szpitalu, zawsze w domku to lepiej dziecko sie czuje, rodzice blisko, i wogole, zdrowia dla niej zycze duzo
Witaj Yahu! mam nadzieje, ze troche u nas zagosciszzrob sobie koniecznie suwaczek, kliknij na moj lub jakikolwiek i dalej cie poprowadzi, zapamietaj tylko link i pin, to bedziesz mogla aktualizowac sobie
super jest uczucie jak mozesz go przesuwac w prawo
zycze powodzenia w dietkowaniu
![]()
Tysia, trzymam sie tak sobie, jednego wieczoru wytrabilam dwa piwka, nastepnego dnia bylo juz grzecznie, ale za o wczoraj wciagnelam makaron z pesto i parmezanem, orzeszkami pini i kurczakiem, pycha to bbyla i jeszcze piwko do tego male, wiec nie oczekuje jakiegos wielkiego wynikuale mnie i tak ucieszy chocby kilosik
widze, ze cie na slodkie ciagnie, mi pomaga np wtedy lyzeczka miodu, albo jak masz W to zjedz sobie suszone sliwki, albo garsc rodzynek
po kazdej z tych rzeczy ja sprawy kibelkowe mam zalatwione, wiec i to dobre
![]()
wow SABIONKA ale u was się tam hardcory odbywają, ale ważne pasja jest między Wami i namiętność co tam rozbita głowa.
MerenRe nic mi nie napisałaś na maila wysłałam Ci na maila tego co podałaś w sprawie tych utworów na wesele(((
jutro tura ONZ od początku
---------- Wiadomość dodana o 10:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:43 ----------
Kokoja tak miałam jak zaczynałam dietę pierwszy raz w życiu (rozpisałam sobie w excelu nawet), ale potem Apropos mi napisała że pewnie po tygodniu będę wszystko pamięta i tak właśnie było, że mam tą dietę w głowie i po prostu po 2 turach już pamiętam co jeść i wiem co lubię a przy tym łatwiej jest mi zachować regularność posiłków bo jak pracuje 5 dni w tygodniu od 7-15 to każdy dzień taki sam więc niespodzianek nie ma raczejPozdrawiam i zaczynamy od poniedziałki!
---------- Wiadomość dodana o 11:09 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:48 ----------
MerenRe załącznika nie wstawiłaśOdpisałam Ci co i jak!!!!!!!!!
---------- Wiadomość dodana o 11:14 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:09 ----------
Dziewczyny!
Mam taki kupowy temat i związane z tym pytanie (przepraszam za tematykę) ale zastanawia mnie czy też tak macie. Bo ja wstaję rano i jeszcze dobrze śniadania nie zjem już lecę z gazetką (zaznaczam że nie piję kawy wtedy nawet) potem po paru godzinkach robię sobie kawkę z mleczkiem no i lecę na drugie kopyto. Zastanawiam się co w tych kichach siedzi, że tak dużo chce wyjść. Bo rozumiem że samo z siebie a potem wiadomo że kawka z mleczkiem też działa ale skąd tyle tego, może jakieś oczyszczanie było by dobre. Jeśli na tyle obrzydziłam wam tym postem wszystko to spuście na to zasłonę milczenia zrozumiemPOZDRAWIAM!
Witam Kochani w2 ten cudowny poranek, taka uchachana jestem, bo mi waga w dół leci!!!!!!!!!!!we wtorek koniec i się zobaczy końcowy wynik, ale już się cieszę
Apropos, poszłam za Twoją sugestią i rano wsunęłam 2 wiejskie zamiast jednego
Sabionka, to pierwsz tura i -1, przy kolejnej będzie więcej, grzeszysz i nie żałuj, skoro i tak na minusie.Trzymam kciuki
Koko gratulacje spadkutak policzyć 0.5 co 3 dni będzie -1.5 w turze
---------- Wiadomość dodana o 11:57 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:57 ----------
Anada super!! na suwaczku widzę trochę inna wagę ale najważniejsze, że widzisz, że waga leci w dółpowodzenia z upragnioną 8 jak najprędzej!
---------- Wiadomość dodana o 11:58 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:57 ----------
Halszka widać waga leci w dółjuż nie wiele zostało do upragnionej wagi
Kurcze!! Halszka spóźnione życzenia urodzinowe!! dopiero doczytałam a jestem daleko za murzynamizdróweczka Ci życzę, owocnych spadków wagi, pociechy z wnuczek i w ogóle wszystkiego naj
---------- Wiadomość dodana o 11:58 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:58 ----------
Paulinka super wynik!! leci waga, leci![]()