Strona 3546 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2546 3046 3446 3496 3536 3544 3545 3546 3547 3548 3556 3596 3646 4046 4546 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 35,451 do 35,460 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar KasiaN4
    KasiaN4 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez mania85 Zobacz posta

Kasia widzę że i ty na dietce wodnej jestes?? od dawna jesteś na tej diecie??

Ja dopiero dzisiaj o niej przeczytam, więc od dzisiaj zaczynam :-)

Awatar kwiatkowa87
    kwiatkowa87 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    2

moze to przez moja tarczyce... mam zle wyniki.... a przy niedoczynnosci jest tak strasznie ciezko schudnac... niech ten maj juz bedzie i ja bede brac jakies tabletki na ta tarczyce to wtedy ruszy ta waga bo normalnie jestem tak zalamana ze szok ;(
    "Dukam sobie dukam może coś wydukam"
    I FAZA PROTAL: 7.05-12.05= 1,7 kg
    II Faza: 13.05-3.08=67 kg wg. testu)

Awatar Gogasz
    Gogasz jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdansk

Sabionka;Dzien doberek Kochani moi!!!

Jeszcze dwa dni i koniec turki...wynik marny bedzie..pewnie nawet nadwyzki po swietach sie nie pozbede nastepna turke, musze koniecznie bezgrzesznie pociagnac...

Wczoraj przeszlam pieszo niezly kawal drogi...od siebie z domu na Strzyży do Centrum Gdańska...te co z Gdanska to niech se pomysla jaki kawalek drogi jest z zajezdni na Wita Stwosza do Gildii i z powrotem...no i jeszcze starowke zaliczylysmy nogi mi za przeproszeniem w dupe weszly Nawet juz wczoraj nie mialam sil krecic rowerkiem.. Szukalam sobie kurtki jakiejs cienkiej...i powiem wam, ze jestem mile zaskoczona, kiedys ze wzgledu na biust, musialam kupowac rozmiar 48...a wczoraj weszlam w 42..prawie ale 44 lepiej lezal..wiec jest si
    [COLOR="MediumTurquoise"][SIZE="3"][B]Szkoda tylko, ze nic nie kupilam...bo jak weszlam na hale, to tylko ten jeden turkusowy plaszczyk zobaczylam i sie zakochalam i nic innego juz nie widzialam...a mieli tylko 42...masakra...w nocy mi sie snil moj ulubiony kolor...

Dziekuje wszystkim mamusiom za dobre slowo, w sprawie buntu wiem, ze z czasem to mija i trzeba to przetrwac...moja jeszcze ma charakterek po mamusi..uparta jest jak osiol, albo baran...normalnie jak cos sobie wymysli to nie ma zmiluj...

Gratuluje wam spadkow, chociaz u was cos sie dzieje..

Witam wszystkich nowych zycze powodzenia w dietce!!!

Tymczasem lece dziecko nakarmic i sama cos zjesc takze zycze milego dzionka!!! do pozniej!!!

Musze przyznac Sabionka , ze niezle zaszalalas z tym spacerem, tylko rozruszaj miesniaki dzisiaj na rowerku, nawet jak na poczatku beda bolaly to po paru obrotach poczujesz sie lepiej i zakwasow nie bedziesz miala. Naprawde dziala. Nastepnym razem pozdrow ode mnie Neptuna. A jakiego konkretnie koloru szukasz?

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasienka0410
    kasienka0410 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leeds

Witam wszystkich
    ja tak tylko na chwileczkę się pochwalić
    pamietacie jak mówiłam, że niedługo mam egzamin na prawo jazdy????????????
    no więc miałam dzisiaj iiii ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!strasznie się cieszę zdałam za pierwszym razem

wpadnę do was później poczytać

belmondowa jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez kasienka0410 Zobacz posta
    Witam wszystkich
    no więc miałam dzisiaj iiii ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!
    BRAWO! serdeczne gratulacje!ja do tej pory pamietam ten stres i ciarki na plecach przed i w trakcie egzaminu!

Zaczynamy ONZ! 9.04.2010!

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez kwiatkowa87 Zobacz posta
    moze to przez moja tarczyce... mam zle wyniki.... a przy niedoczynnosci jest tak strasznie ciezko schudnac... niech ten maj juz bedzie i ja bede brac jakies tabletki na ta tarczyce to wtedy ruszy ta waga bo normalnie jestem tak zalamana ze szok ;(
    Kochanie nie denerwuj sie...wiesz ja schudlam ostatni cale 1,1kg, po swietach odrobilam to plus nawiazka, no i zamiast 86,9kg stoi mi na 88,5kg...wrr na wynik ma wplyw wiele czynnikow..@, ksiezyc, hormony..krety..i musisz pic dosyc duzo..jak sie wiecej ruszasz to i miesni przybywa..mysle, ze z tarczyca, to musisz koniecznie dorwac dobrego lekarza, tez musze sie przebadac, sprawdzic jak tam moje guzy...i tsh..masakra..mamy podobny problem..jesli na turbo bylo ci za wiele bialek przejdz na podstawowa onz, ale jakas inna dietke..ja ostatnio zastanawiam sie nad ryzowa..kocham ryz... zrobic taka turke i zszkokowac orga, a potem siup z powrotem na onz..pomysl..zycze ci powodzenia!!!i nie zalamuj sie!

Cytat Zamieszczone przez Gogasz Zobacz posta
    Musze przyznac Sabionka , ze niezle zaszalalas z tym spacerem, tylko rozruszaj miesniaki dzisiaj na rowerku, nawet jak na poczatku beda bolaly to po paru obrotach poczujesz sie lepiej i zakwasow nie bedziesz miala. Naprawde dziala. Nastepnym razem pozdrow ode mnie Neptuna. A jakiego konkretnie koloru szukasz?
    Powiem ci, ze wlasnie nie mam zadnych zakwasow, ja zaprawiona w bojach codziennie z corcia spaceruje nawet po rowerku nie mam zakwasow tylko dupsko boli wlasnie mala polozylam, mialam teraz isc pokrecic, ale najpierw musze ogaranc w domku, wiec pokrece wieczorem a co do kurtki, to wiesz myslalam o takim plaszczyku raczej co by i do dzinow i do kantow np pasowal, kolor jakis intensywny. Przeszlam sie po galeriach i wszystko takie depresyjne...i jak zobaczylam ten turkusowy ciemny, to chce wlasnie taki! mi dobrze w takich intensywnych kolorkach, bo jestem brunetka w sobote zaatakuje hale na chrobrego, zobaczymy co tam maja

Witam wszystkich
    no więc miałam dzisiaj iiii ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!strasznie się cieszę zdałam za pierwszym razem

Kasiek!!!! Gratki!!! zdolniacha jestes!!! Brawo!!!
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Awatar Gogasz
    Gogasz jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdansk

Sabionka; Powiem ci, ze wlasnie nie mam zadnych zakwasow, ja zaprawiona w bojach codziennie z corcia spaceruje nawet po rowerku nie mam zakwasow tylko dupsko boli wlasnie mala polozylam, mialam teraz isc pokrecic, ale najpierw musze ogaranc w domku, wiec pokrece wieczorem a co do kurtki, to wiesz myslalam o takim plaszczyku raczej co by i do dzinow i do kantow np pasowal, kolor jakis intensywny. Przeszlam sie po galeriach i wszystko takie depresyjne...i jak zobaczylam ten turkusowy ciemny, to chce wlasnie taki! mi dobrze w takich intensywnych kolorkach, bo jestem brunetka w sobote zaatakuje hale na chrobrego, zobaczymy co tam maja

Bede w ciagu kilku dni u mnie w centrum, widzialam pare dni temu kilka rzeczy ktore moglyby ci sie podobac, zrobie fotki i Ci podesle.

Awatar kokusia31
    kokusia31 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mińsk Mazowiecki

Cytat Zamieszczone przez Gogasz Zobacz posta
    Witam ludziska, mam takie glupiutkie pytanie. Zostaly mi jeszcze dwa dni Turbo do zrobienia, nie zgrzeszylam ani razu, ale z niecierpliwoscia czekam na 'grzeszne dni', zdradzcie mi prosze jak 'grzeszycie' (bez podtekstow prosze)? Czy tak calkowicie sobie odpuszczacie w te dni czy jednakjakis zdrowy rozsadek siedzi wam w glowach Ja na pewno zjem porcje pierogow ktora na mnie od tygodnia w zamrazalniku czeka, ale juz mam na sama mysl wyrzuty sumienia POMOCY
    Ja jak grzeszyłam do tej pory to na całego ale efekt potem taki że zaczynałam kolejną turę z ponad kilogramową nadwyżką. Tym razem mam zamiar grzeszyć z głową

Cytat Zamieszczone przez KasiaN4 Zobacz posta
    A ja muszę Wam się przyznać że mi dietki już bokiem wychodzą :-(
    Dotrwałam do 7 dnia kolejnej tury ONZ bez grzeszków a teraz mnie dwa dni rozpusty dopadły.
    Fakt że nie wcinam nic zakazanego ale jakoś nastrój mój skłania mnie do wypicia piwka.
    I tak wczoraj i dziś piwko sobie popijam bo mnie jakoś wszystko dołuje.
    Kasiu masz już tak niewiele że może wystarczy Ci po prostu rozsądne odżywianie i ruch

Cytat Zamieszczone przez Olo_Olo Zobacz posta
    dziewczynki!
    Mało się udzielałam ostatnio bo jakoś tak nie było entuzjazmu u mnie i czasu mało ale od poniedziałku Tura ONZ zaczęta u mnie. Troszkę mi ciężko bo mam straszne ssanie na żarcie i słodkie ale walczę z tym. Poniedziałek był trochę grzeszny ale wtorek już lepiej. Miałam iść wczoraj na aerobik nawet ale niestety organizacją panieńskiego się zajmuje razem ze świadkową i musiałam wczoraj pojechać z nią obgadać wszystko i knajpe zarezerwować. Generalnie już mam mało czasu codziennie bo zaproszenia rozdaję i poprostu inne rzeczy jeszcze są ale jakoś to będzie mam nadzieję!
    Olu powodzenia w przygotowaniach i potem na wieczorku panieńskim

---------- Wiadomość dodana o 12:50 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:49 ----------

Cytat Zamieszczone przez niki1983 Zobacz posta
    I'm back!!!
    Tęskniłyście za mną?Ja raczej nie nadrobię stron,ale wpadłam Was powiadomić,że od jutra wracam na dietkę
    Jakoś mi się te oszukańce przedłużyły hehe od świąt się ciągną...dałam czadu.Ale waga na szczęście jakoś strasznie nie wzrosła...jutro się zważę i lecę z kolejną turą
    Mam nadzieję,że mnie przyjmiecie z powrotem
    Niki witaj ponownie. Jak tam wyniki konkursu? Które miejsce?

Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta
    Wczoraj przeszlam pieszo niezly kawal drogi...od siebie z domu na Strzyży do Centrum Gdańska...te co z Gdanska to niech se pomysla jaki kawalek drogi jest z zajezdni na Wita Stwosza do Gildii i z powrotem...no i jeszcze starowke zaliczylysmy nogi mi za przeproszeniem w dupe weszly Nawet juz wczoraj nie mialam sil krecic rowerkiem.. Szukalam sobie kurtki jakiejs cienkiej...i powiem wam, ze jestem mile zaskoczona, kiedys ze wzgledu na biust, musialam kupowac rozmiar 48...a wczoraj weszlam w 42..prawie ale 44 lepiej lezal..wiec jest si

Szkoda tylko, ze nic nie kupilam...bo jak weszlam na hale, to tylko ten jeden turkusowy plaszczyk zobaczylam i sie zakochalam i nic innego juz nie widzialam...a mieli tylko 42...masakra...w nocy mi sie snil moj ulubiony kolor...
    Sabionko jeszcze kilka takich spacerków i na pewno ten 42 też będzie ładnie leżał

Cytat Zamieszczone przez Nemanja Zobacz posta
    CentymetrOLIMP THERM LINE 2 - na allegro 120 tabletek kosztuje 31,99 zł więc chyba nie ma sensu szukać w aptekach ;p
    Nemanja rzuć linkiem

OD MASZKARONA DO LACHONA

Awatar kokusia31
    Mieszka w
    Mińsk Mazowiecki

Hej dziewczyny i chłopaku

Ja na razie odpuściłam sobie dietkowanie, ale oczywiście nie tak do końca, przeszłam chwilowo na tzw dietkę wodną je się normalnie wszystko na co ma się ochotę, ale trzeba przy tym pić najlepiej do ok 8l wody dziennie, siłą rzeczy nie chce się tyle jeść ja nie wypijam aż tyle ale ok 6l piję, powiem wam że dzisiaj jestem na 3 dniu, a po 2 dniach mam już prawie 1kg mniej, także może w końcu dogonie suwaczek, ta dieta chyba na mnie dobrze działa tym bardziej ze dostałam @, a waga i tak spada. Może teraz będę sie troszkę mniej udzielać na forum ale na pewno codziennie będę was czytac , będę wam zdawać relację jak mi idzie na diecie wodnej

Gratuluję wszystkim spadków wagi!!!!
    Mania powodzenia na nowej dietce

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    kokusia31 Tobie po 3 dniach wpadło 1,5 kg a mi po jednym dniu 1 kg a już dzisiaj nie ma
    No widzisz a ja gubię tą nadwyżkę już ósmy dzień

rysiekasia ale wam zazdroszcze możecie sobie piec chlebek.. ja wynajmuje mieszkanie i nie mam niestety piekarnika tylko moje maleństwo zakupiło mi prodiż a tam sie nie da Śliczny Ci chlebek wyszedł
    Herme zażycz sobie w prezencie ślubnym maszynkę do pieczenia chleba

OD MASZKARONA DO LACHONA

Awatar kokusia31
    Mieszka w
    Mińsk Mazowiecki

kokusia31 ja ci dam pizza beeee... już pogoniłam pizze niestety nawet gdybym przyszalała z jedzeniem to pójdzie mi w bioderka (moja zmora) a krój sukienki jest taki że mi to nie będzie przeszkadzało.. ale nie o to chodzi jak się chce być szczupłym to trzeba patrzec na to co sie je albo ile a ja nie mam pochamowania w pizzy
    Z tą sukienką to miał być taki motywujący kopniak w dupsko

Cytat Zamieszczone przez Koko999 Zobacz posta

Ludzie mam ogromną prośbę. Powyższy link jest linkiem do zdjęcia konkursowego dziewczynki, której jestem przyszywanąciocią i jako ciocia bardzo chciałabym, żeby malutka miała jakieś szanse. Poświęćcie tą chwilkę i zalogujcie się, a potem zagłosujcie. Proszę!
    Głosik oddany. Tylko się przypominaj jeśli można glosować cyklicznie

ja to kiedyś brałam ale mi niestety nic nie pomogło ani grama nie schudłam, ale jak widać każdy organizm jest inny
    Mania a Ty kiedyś pisałaś że łykasz jakieś tabletki. Coś chyba z cla? Podrzuć linka

Cytat Zamieszczone przez KasiaN4 Zobacz posta
    Wiesz co, ja już parę razy skusiłam się na różne tabletki. Łącznie z Meridią która podobno rewelacyjnie działa i chudnie się w oczach. (jest na receptę)
    Kupowałam też specyfiki w sklepach dla sportowców za kupę kasy.

I wiesz Co???
    Strata czasu, pieniędzy i szkoda wątroby. NIC na mnie nie działało.
    Dlatego od paru lat nie skuszę się już na nic.
    Teraz tylko dietki.
    Kasiu dziwię się że ktoś przepisał Ci Meridię bo ona jest do leczenia skrajnej otyłości czyli dla BMI powyżej 32

---------- Wiadomość dodana o 12:52 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:51 ----------

Cytat Zamieszczone przez kwiatkowa87 Zobacz posta
    Kwiatkowa na pewno tarczyca Ci miesza w odchudzaniu. A jak tam sprawa z @? Wyjaśniła się? Bo może jednak należy zrobić teścik

Witam wszystkich

Kasieńko OGROMNIASTE GRATKI

OD MASZKARONA DO LACHONA

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów