moze to przez moja tarczyce... mam zle wyniki.... a przy niedoczynnosci jest tak strasznie ciezko schudnac...niech ten maj juz bedzie i ja bede brac jakies tabletki na ta tarczyce to wtedy ruszy ta waga bo normalnie jestem tak zalamana ze szok ;(
Sabionka;Dzien doberek Kochani moi!!!
Jeszcze dwa dni i koniec turki...wynik marny bedzie..pewnie nawet nadwyzki po swietach sie nie pozbedenastepna turke, musze koniecznie bezgrzesznie pociagnac...
Wczoraj przeszlam pieszo niezly kawal drogi...od siebie z domu na Strzyży do Centrum Gdańska...te co z Gdanska to niech se pomysla jaki kawalek drogi jest z zajezdni na Wita Stwosza do Gildii i z powrotem...no i jeszcze starowke zaliczylysmynogi mi za przeproszeniem w dupe weszly
Nawet juz wczoraj nie mialam sil krecic rowerkiem.. Szukalam sobie kurtki jakiejs cienkiej...i powiem wam, ze jestem mile zaskoczona, kiedys ze wzgledu na biust, musialam kupowac rozmiar 48...a wczoraj weszlam w 42..prawie
ale 44 lepiej lezal..wiec jest si
[COLOR="MediumTurquoise"][SIZE="3"][B]Szkoda tylko, ze nic nie kupilam...bo jak weszlam na hale, to tylko ten jeden turkusowy plaszczyk zobaczylam i sie zakochalam i nic innego juz nie widzialam...a mieli tylko 42...masakra...w nocy mi sie snilmoj ulubiony kolor...
Dziekuje wszystkim mamusiom za dobre slowo, w sprawie buntuwiem, ze z czasem to mija i trzeba to przetrwac...moja jeszcze ma charakterek po mamusi..uparta jest jak osiol, albo baran...normalnie jak cos sobie wymysli to nie ma zmiluj...
Gratuluje wam spadkow, chociaz u was cos sie dzieje..
Witam wszystkich nowychzycze powodzenia w dietce!!!
Tymczasem lece dziecko nakarmic i sama cos zjesctakze zycze milego dzionka!!! do pozniej!!!
Musze przyznac Sabionka , ze niezle zaszalalas z tym spacerem, tylko rozruszaj miesniaki dzisiaj na rowerku, nawet jak na poczatku beda bolaly to po paru obrotach poczujesz sie lepiej i zakwasow nie bedziesz miala. Naprawde dziala. Nastepnym razem pozdrow ode mnie Neptuna. A jakiego konkretnie koloru szukasz?
Kochanie nie denerwuj sie...wiesz ja schudlam ostatni cale 1,1kg, po swietach odrobilam to plus nawiazka, no i zamiast 86,9kg stoi mi na 88,5kg...wrrna wynik ma wplyw wiele czynnikow..@, ksiezyc, hormony..krety..i musisz pic dosyc duzo..jak sie wiecej ruszasz to i miesni przybywa..mysle, ze z tarczyca, to musisz koniecznie dorwac dobrego lekarza, tez musze sie przebadac, sprawdzic jak tam moje guzy...i tsh..masakra..mamy podobny problem..jesli na turbo bylo ci za wiele bialek przejdz na podstawowa onz, ale jakas inna dietke..ja ostatnio zastanawiam sie nad ryzowa..kocham ryz...
zrobic taka turke i zszkokowac orga, a potem siup z powrotem na onz..pomysl..zycze ci powodzenia!!!i nie zalamuj sie!
Powiem ci, ze wlasnie nie mam zadnych zakwasow, ja zaprawiona w bojachcodziennie z corcia spaceruje
nawet po rowerku nie mam zakwasow
tylko dupsko boli
wlasnie mala polozylam, mialam teraz isc pokrecic, ale najpierw musze ogaranc w domku, wiec pokrece wieczorem
a co do kurtki, to wiesz myslalam o takim plaszczyku raczej co by i do dzinow i do kantow np pasowal, kolor jakis intensywny. Przeszlam sie po galeriach i wszystko takie depresyjne...i jak zobaczylam ten turkusowy ciemny, to chce wlasnie taki! mi dobrze w takich intensywnych kolorkach, bo jestem brunetka
w sobote zaatakuje hale na chrobrego, zobaczymy co tam maja
Kasiek!!!! Gratki!!! zdolniacha jestes!!! Brawo!!!
Sabionka; Powiem ci, ze wlasnie nie mam zadnych zakwasow, ja zaprawiona w bojachcodziennie z corcia spaceruje
nawet po rowerku nie mam zakwasow
tylko dupsko boli
wlasnie mala polozylam, mialam teraz isc pokrecic, ale najpierw musze ogaranc w domku, wiec pokrece wieczorem
a co do kurtki, to wiesz myslalam o takim plaszczyku raczej co by i do dzinow i do kantow np pasowal, kolor jakis intensywny. Przeszlam sie po galeriach i wszystko takie depresyjne...i jak zobaczylam ten turkusowy ciemny, to chce wlasnie taki! mi dobrze w takich intensywnych kolorkach, bo jestem brunetka
w sobote zaatakuje hale na chrobrego, zobaczymy co tam maja
Bede w ciagu kilku dni u mnie w centrum, widzialam pare dni temu kilka rzeczy ktore moglyby ci sie podobac, zrobie fotki i Ci podesle.![]()
Ja jak grzeszyłam do tej pory to na całego ale efekt potem taki że zaczynałam kolejną turę z ponad kilogramową nadwyżką. Tym razem mam zamiar grzeszyć z głową
Kasiu masz już tak niewiele że może wystarczy Ci po prostu rozsądne odżywianie i ruch
Olu powodzenia w przygotowaniach i potem na wieczorku panieńskim
---------- Wiadomość dodana o 12:50 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:49 ----------
Niki witaj ponownie. Jak tam wyniki konkursu? Które miejsce?
Sabionko jeszcze kilka takich spacerków i na pewno ten 42 też będzie ładnie leżał
Nemanja rzuć linkiem![]()
Z tą sukienką to miał być taki motywujący kopniak w dupsko
Głosik oddany. Tylko się przypominaj jeśli można glosować cyklicznie
Mania a Ty kiedyś pisałaś że łykasz jakieś tabletki. Coś chyba z cla? Podrzuć linka
Kasiu dziwię się że ktoś przepisał Ci Meridię bo ona jest do leczenia skrajnej otyłości czyli dla BMI powyżej 32
---------- Wiadomość dodana o 12:52 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:51 ----------
Kwiatkowa na pewno tarczyca Ci miesza w odchudzaniu. A jak tam sprawa z @? Wyjaśniła się? Bo może jednak należy zrobić teścik
Kasieńko OGROMNIASTE GRATKI