Strona 3598 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2598 3098 3498 3548 3588 3596 3597 3598 3599 3600 3608 3648 3698 4098 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 35,971 do 35,980 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar sama_niewiem
    sama_niewiem jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wyszków
    Wpisy na blogu
    8

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta

Wczoraj zaczelam kolejna turke onz..jak ten czas leci.. wystartowalam po jednym dniu oszukiwania z waga 86,9 kg takze nadwyzka niewielka Dzis z kolei na wadze bylo juz 86,3kg takze mimo zblizajacej sie duzymi krokami @ i pelni, jednak cos mi tam spada, mam nadzieje, ze uda mi sie pochwalic chociaz jakims marnym wynikiem cos kiepsko mi to idzie ostanimi czasy

Jakos nie potrafie juz bezgrzesznie przejsc turki..wczoraj byly 3 ciasteczka LU GO..dzis kawalek kajzerki z miodkiem(dekielek jak to mowie, czyli to co zostaje po scieciu bulki, gdy robie kanapke dla Ali ) ech..ciagnie mnie strasznie do tego slodkiego..to przez ta @ co niedlugo zawita..

Mam nadzieje, ze jak juz sie pojawi i jak Łysy zacznie malec od jutra to bedzie mi latwiej w gubieniu kiloskow i utrzymaniu dietki..

Tymczasem uciekam do malej, musz eobiad jakis jej zapodac, polozyc spac a potem na 15 do pediatry idziemy, bo strasznie kaszlec zaczela..oby to nie oskrzela...
    SABIONKA kurcze ja też zaczynam grzeszyć podczas trwania dietki codziennie wieczorem kieliszeczek nalewki a w poniedziałek koleżanka w pracy miała imieniny i stwierdziłam, że 4 kawałki ciasta z kremem baaaardzo słodkiego to będzie posiłek B no i zeżarłam
    paradoksalnie po tych kilku miesiącach zauważyłam, że przy @ i Łysym waga spada u mnie najlepiej - jak to możliwe???
    właśnie wczoraj zakończyłam 3 turę ONZ i przy wszystkich przeciwnościach losu i grzeszkach ma 2 kiloski mniej
    jeszcze tylko pół kilograma i dogonię suwaczek
    no cóż okres poświąteczny stanowczo za długo u mnie twał

---------- Wiadomość dodana o 20:54 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:49 ----------

Cytat Zamieszczone przez Olo_Olo Zobacz posta
    Kochane laseczki!
    Troszkę dawno pisałam i nie odwiedzałam Was, a to dlatego, że poprostu czas mi ucieka ślub za prawie 3 tygodnie i zamieszania pełno.
    W sobotę miałam panieński, było super!!!! Dostałam gorset seksi do noszenia bardzo praktyczny hehe!
    Postaram się w najbliższym czasie poczytać Was żeby na bieżąco być. W poniedziałek miałam przymiarkę i Pani mi w biuściku jeszcze zwężała ale nie schudłam waga się tak waha 64-65 no, ale nie stosuje ONZ regularnie tylko tak mieszanie troszkę dlatego.
    Buziaki Pozdrawiam starą i nową gwardię

---------- Wiadomość dodana o 10:42 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:38 ----------

SAbionka ja żre słodycze jak świnia im cieplej to mam większe ssanie więc Cię rozumiem a pokus dużo w koło mam słabość do monte i kinder bueno

---------- Wiadomość dodana o 10:49 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:42 ----------

Dziewczyny postanowiłam że wstawię swoją fotkę dla przyjaciół ze ślubu czyli w sukni i fryzurce także napewno mnie zobaczycie i będziecie mogły ewentualnie ocenić hehe
    OLO OLO trzymaj się na peno będziesz super wyglądała, sylwetka marzenie pozdrawiam

Awatar sama_niewiem
    sama_niewiem jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wyszków
    Wpisy na blogu
    8

Cytat Zamieszczone przez klaudia77 Zobacz posta
    Po pierwszej turze ONZ mam -2.4 kg
    KLAUDIA bardzo dobrze świetny wynik

klaudia77 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry

Podejrzewam że duzo wody zeszło ale jednak wynik cieszy Teraz chyba będzie trochę gorzej bo dołączam do klubu walczących z niedoczynnościa tarczycy tak więc pewnie kg tez będą gorzej szły.. No ale nic powoli damy radę

liska19 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Glasgow

Wink Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez apropos Zobacz posta
    LISKA przecież napisałam Ci wczoraj gdzie
    znajdziesz dietę. Strona 96.
    Porad możesz też szukać w linkach w moim
    podpisie.Powodzenia
    Wiem,wiem miałam problem z otworzeniem tych plików,aleee......Znalazłam odpowiedni program i juz mam Wasze cudo na moim komputerku teraz chwilka na zapoznanie sie z nia i do dzieła Planuje zacząć od soboty bo w piatek szykuje sie mała imprezka Jeszcze raz dziękuje za pomoc!!!!

rysiekasia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rumia
    Wpisy na blogu
    13

Witam wszystkich rozpoczynających dietkę,miło bedzie nas wiecej.
    PAS NEOPRENOWY MAM OD 2 DNI założyłam go dziś do odkurzania mieszkania,wpierw posmarowałam się kremikiem,potem zrobiłam 50 brzuszków(jak na emerytkę miałam dość) po godzinie zdiełam pas i w jego miejscu byłam mokrusieńka jakbym wyszła spod prysznica.Mam nadzieje że zakładanie go codziennie pomoże.Nadzieja matką ......
    Ostatnio edytowane przez rysiekasia ; 28-04-2010 o 21:47

Awatar shizuka
    shizuka jest nieaktywny Znany na forum

Muszę zacząć od kupna wagi, bo szczerze mówiąc - nie posiadam. Ale widzę w lustrze siebie i te fałdy na brzuchu i mnie coś trafia. Chcę jechać nad morze w lecie, a nie chcę wyglądać jak wieloryb. :/

rysiekasia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rumia
    Wpisy na blogu
    13

GITAROWA, też popieram inne dziewczyny,i uważam że jesteś debeściara;piszesz dużo i mądrze TAK TRZYMAJ.
    ROSE 3000, WITAM TAK DAWNO Cię NIE BYŁO
    Gogasz ja też tego nie rozumie czemu tak grzeszymy,bo ja też się super czyje jak trzymam się diety.To jakieś chochliki nas przesladują i nie dają spokoju nim nie zgrzeszymy

Awatar apropos
    apropos jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Witajcie kochani!!!
    Trzeci dzień zaliczony, @ przyjechała,
    Łysy całą gębą świeci mi w okno,
    kupilam fajną bluzkę i mamy WIOSNĘ!!!!!!

---------- Wiadomość dodana o 01:05 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:45 ----------

No i pełna dobrego humoru
    żegnam się i idę lulu...

Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG

renia_33 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Myszków

cześć wszystkim,nie było mnie parę dni na forum bo robię remonty w domu i ostatnio miałam rozłączony komputer,no ale teraz już jestem i gratuluję wszystkim spadeczków
    Cytat Zamieszczone przez sama_niewiem Zobacz posta
    SABIONKA kurcze ja też zaczynam grzeszyć podczas trwania dietki codziennie wieczorem kieliszeczek nalewki a w poniedziałek koleżanka w pracy miała imieniny i stwierdziłam, że 4 kawałki ciasta z kremem baaaardzo słodkiego to będzie posiłek B no i zeżarłam
    paradoksalnie po tych kilku miesiącach zauważyłam, że przy @ i Łysym waga spada u mnie najlepiej - jak to możliwe???
    właśnie wczoraj zakończyłam 3 turę ONZ i przy wszystkich przeciwnościach losu i grzeszkach ma 2 kiloski mniej
    jeszcze tylko pół kilograma i dogonię suwaczek
    no cóż okres poświąteczny stanowczo za długo u mnie twał

---------- Wiadomość dodana o 20:54 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:49 ----------

OLO OLO trzymaj się na peno będziesz super wyglądała, sylwetka marzenie pozdrawiam
    co do grzeszenia to też ostatnio troszkę nie wychodzi mi to dietkowanie,moja mała miała we wtorek urodzinki no i musiałam jej zrobić torcikano i zeżarłam kawałeka naleweczkę też sobie popijam kieliszeczek na wieczór ale moim zdaniem to poprawia mi trawienie,a mam taką pyszną co sobie sama robiłam w zeszłym roku z aroni
    no i muszę powiedzieć że w tej turce mimo @ i księżyca waga mi spadła,nie za wiele ale rano miałam 67,3kg

Awatar Ilonta
    Ilonta jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    2

Witam Was Kochani!!
    Dawno nie pisałam, ale czytam, co naskrobiecie.
    Zacznę od wagi, bo to forum odchudzające Moja waga waha się między 57,5 a 58 kg. Nie przejmuję się, że nie chudnę, bo moja figura już mi się podoba, a wiem, że i tak jeszcze schudnę. Przy okazji waga się utrwali

Dziś prawdopodobnie zamówię suknię- zupełni inną, niż wcześniej mierzyłam. Pani z salonu oświadczyła, że widzi mnie w innym kroju i musiałam przyznać jej rację

W pracy wielkie zmiany. Mam co raz więcej obowiązków, co jest dla mnie bardzo stresujące, ale z drugiej strony mogę się wykazać.

U mnie tyle. Trzymajcie się Chudzinki!! Buziaki!!

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów