Chciałam się wykręcić ale nie dało rady:P Mój luby był na mnie zły.następnym razem będę uciekać:P
coooo??? jaka lazania? stanowczo nie! te płaty to przeciez makaron! ryżu nie wolno! chleb zytni ... no może być ,ale lepiej orkiszowy albo otrębowydziewczyny przeciez w diecie jest spis produktów które można jeść,a jeśli gdzieś przeczytałyście ,że ktoś coś je po za listą ...to tylko dlatego że czasem dożucamy sobie coś innego ,ale wiadomo ,że tego nie wolno
to co jesz zależy tylko od ciebie,jak będziesz jadła według diety co do joty ,to twój metabolizm będzie pracował trochę szybciej i szybciej schudniesz ,a jesli bedziesz czasen jeść coś czego nie ma w diecie ,to wiadomo ,że trzeba sie liczyć z konsekfencjami
schudniesz ,ale efekty nie będą te same ... to w jakim tępię i zjakimi efektami schudniesz zalezy tylko od ciebie
---------- Wiadomość dodana o 20:04 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:02 ----------
kornelia84kuczek ale zawsze warto pytać "kto pyta nie błądzi"![]()
Witam po 4 dniowej rozpuście,założenia były ale się zmyły,13 osób żrących przy stole zrobiło swoje,uległamjestem
.Ale jutro nowy dzień i postanowienie poprawy.
PATUNIA87 JA SOBIE MIKSUJE OWOCE W BLENDERZE,musisz wrzucać sukcesywnie potrochu najlepiej wpierw te soczyste puszcza trochę płynu i będzie lżej ,a marchew tez mozna tylko pokrój ją drobno,blender jeśli jest nowej generacji miksuje nawet lód.Ajak produkty sa suche podlej woda.
EjSynekKochamRap,szacunek z tą woda na imprezie,ale moja miała 3 dni
Centymetr,widzę,że poradziłaś sobie z emikonami,nie dość że poznajeny tajniki diety to jeszcze z kompa się podciagamy,fajna zabawa.Dietka którą podałas ciekawa,mozna ja wpleść w nasza jak juz organizm nie bedzie reagował na ONZ
Kornelia84, jak widzisz mi się też nie udało skończyć tury,ale od jutra próbuje dalej.Makarony można jeść w grzeszne dnichleb zytni wieloziarnisty jak najbardziej,zupy też ale warzywne gotowane na kostce rosołowej lub wegecie jest taka bez glutaminianu sodu
Apropos,fotki fajne,wrzuć jeszcze z imprezy,jak zawsze Twoje rady sa nieocenione
---------- Wiadomość dodana o 20:34 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:24 ----------
Witam nowe koleżanki powodzenia w dietkowaniu ,a bywa różnie
Eliza582 brawo waga spada i na poczatku zawsze szybciej a później jak juz jesteśmy zadowolone stop i koniec radości,ale i tak na poprzedniej diecie poszło Ci super,mam nadzieje że ONZ Cie nie zawiedzie.A u tesciowej byłaś dzielna,nie to co ja
Margarytka786, jak się siedzi w domu to gorej z dietą,bo masz dało dobowy dostęp do lodówki, i łatwiej się skusić na co nieco
KOKO ale babka się odchudziła,jednak można, a piszą jaka diete stosowała
Ostatnio edytowane przez rysiekasia ; 22-11-2010 o 21:13
Eeeee, nie zawstydzaj mnie![]()
Pochwale się Wam, że 1. namówiłam siostre na dietke, a że jest u mnie na kilka dni, to ją troszku podprowadze. 2. Dokonałam zabiegu psychologicznego w związku z moimi problemami z utrzymaniem się w diecie bez grzeszenia i nakleiłam sobie w kilku miejscach w mieszkaniu kartki, żeby nie podjadać, że to przecież tylko 9 dni, i obok nich zdjęcia pań w bieliźnie. Nie muszę dodawać, że panie są mega zgrabne. Tak dla zwiększenia motywacjiW sumie to mogłam sobie wydrukować zdj.apropos i te poprzyklejać
---------- Wiadomość dodana o 19:41 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:38 ----------
A no i zapomniała dodać swój głos w sprawie zakwasów, bo widze, że spędza sen z powiek. Mnie zawsze uczono, w wielu miejscach, trenerzy, nauczyciele itd..., że jak sie ma zawkasy to należy ćwiczyć te partie mięśniowe, ale z dużym umiarem, bo w przeciwnym razie jak będziemy czekać aż kwas nam zejdzie z mięśni, to będzie się cierpieć długo dłużej i silniej. Ja zawsze sie do tego stosowałam i znalazło to zawsze u mnie zastosowanie. Tylko, tak jak mówię, bez szaleństw. Tylko " na rozruch"
---------- Wiadomość dodana o 20:11 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:41 ----------
jadłospis na 2 dzień tury:
1. sałatka z buraków ćwikłowych
2. kapusta kiszona z pieczarkami podsmażone na patelni
3. sałatka z marchewki i jabłka
4. rybka wędzona
Co myślicie????
Sałatka z buraczków ćwikłowych:
-buraczki w słoiku
-jabłko
-cebula
-jajko i majonez ( w oryginalnym zamysle, ale tutaj oczywiście odpada jako W)
Składniki mieszamy i wcinamy
Ja sobie login faktycznie powinnam zmienić na "dziecko we mgle"
Wiem, pewnie upierdliwe są te moje pytanie o makaron, ale co myslicie o makaronie ryżowym lub sojowym? Moze któryś z nich? Ale nie tak na wymuszenie, tylko, żeby iść zgodnie z dietą.
Witajcie kochani!!!
Dopiero dzisiaj czuję zmęczenie
a jakie mam zakwasy.Wczoraj miałam
problem z kolanami zwł.podczas schodzenia
ze schodów.A dzisiaj kolana w porządku ale
bolą mnie łydki i kostki.Schodzi coraz niżej
więc mam nadzieję że jutro będzie OK.![]()
Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG
Zabieg psychologiczny strasznie mnie rozbawiłMam nadzieję,że będzie działał
i nie będziesz ulegać pokusom.. Ja mam jedną karteczkę w łazience " Zakręcaj paste do zębów" (bo zawsze o tym zapominam.. )
---------- Wiadomość dodana o 07:54 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:53 ----------
No to będzie "przegląd prasy" i to taki konkretny. Buraczki są dobre na czyszczenie jelitowo kanałowe
---------- Wiadomość dodana o 07:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:54 ----------
No to dobrze, że zakwasy są to znaczy, żę po 1. Naprawdę rewelacyjnie się bawiłaś , a po 2. Wytańczyłaś swoje kościo- mięśnie, że się zbuntowały![]()