Strona 3584 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2584 3084 3484 3534 3574 3582 3583 3584 3585 3586 3594 3634 3684 4084 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 35,831 do 35,840 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar truskaffka2
    truskaffka2 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez apropos Zobacz posta
    TRUSKAFFKA GRATULACJE!!!
    wiem jak to cieszy pięknie chudniesz i mam wrażenie
    że tak szybko.Tak trzymaj!!!
    Już dawno chciałam Cię spytać o u siostry?
    Pozdrów ją gorąco![COLOR="Silver"]
    siostra jest teraz na onz, waga niestety dalej stoi ale nie poddaje sie po skonczonej turze przechodzi na diete dziesieciodniowa (nie chodzi tu o turbo) podobno jest skuteczna i nawet wysokie spadki na niej sa,dziekuje w jej imieniu za pozdrowienia
    Cytat Zamieszczone przez beta242 Zobacz posta
    Witam wszystkich dzisiaj 5 dzień 2 tury jakoś daje radę nawet jestem zdziwiona bo narazie pokus żadnych niema morze zasnoł to niech śpi.
    W w sklepie obok słodyczy przechodzę obojętnie (narazie )
    Dzisiaj stanełam rano na wagę i 81.2 wczoraj było 81.4 czyli mały spadek cieszę się,ale do ideału jeszcze daleko i niestety po ubraniach mało widac,na dworze ziąb nie chce się wychodzc ,miejmy nadzieję że ciepełko niedługo zawita.Pozdrawiam serdecznie chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
    gratuluje spadku,maly ale cieszy
    Cytat Zamieszczone przez KASIIA84 Zobacz posta
    Witajcie
    Melduje rozpoczęcie tury z wagą 56,7kg czyli nie tak dużo do suwakamyśle że szybciutko się z tą nadwyżką uporam
    życzę miłego dnia i sukcesów w zrzucaniu kilosków
    to tylko pol kg,szybko pogonisz

Cytat Zamieszczone przez marlenakn83 Zobacz posta
    Hejka wszystkim dzis drugi dzien ONZ jest lepiej niz wczoraj bo na te chwikle nie czuje glodu a jeszcze dwa posilki przedemna . Najgorzej jest u mnie wieczorami wtedy bym mogla pochlanaic wszystko ale sie trzymam. Nie powiem jest ciezko ale musze dac rade zeby byly efekty. Trzymajcie kciuki.
    ja tez mam tak wieczorami..ale nigdy sie na nic jeszcze nie skusilam

ONZ od 17.01.10

Awatar kokusia31
    kokusia31 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mińsk Mazowiecki

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Witajcie. Kurde nie mam na nic czasu ostatnio. I tym samym jakoś nie starcza mi go też dla Was. Dietka sobie leci powoli. Od poniedziałku miałam jakiś zastój. Dzisiaj się ruszyło ale niewiele bo tylko o 0,2kg no ale dobre i to.
    Doczytałam że kilka z Was jest chore więc duużo siły w walce z chorobą życzę. No i wytrwałości na diecie.
    Sabionka dla Twojej malutkiej oczywiście też bo to najgorzej jest jak dziecko choruje bo nie zawsze sobie da wytłumaczyc.

Wogóle to wpadłam się pochwalic i prosic o trzymanie kciuków. Dostałam maila że mogę się zakwalifikować do testowania nowej spacerówki X-landera XGO. jest tylko 4 wózki do rozdania. Odesłałam im już potrzebną wiadomość. Trzymajcie kciuki żeby mi się udało

Jeszcze z nowości to dowiedziałam się od sąsiadki że w szkole niedaleko nas otworzyli we wrześniu przedszkole więc w przyszłym tygodniu idziemy się pytać o miejsca. Miałabym lepiej bo nie musiałabym małej prowadzać 4km tylko 1,5 a jako że ja niezmotoryzowana to każdy kilometr się liczy.

Miłego popołudnia kochani Wam życzę no i oczywiście weekendu też. Mam nadzieję że zrobi się cieplej bo już kurde dość mam takiej pogody

OD MASZKARONA DO LACHONA

Awatar truskaffka2
    truskaffka2 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie

dzis mam przedostatni dzien,czekam na ta niedziele z utesknieniem
    dzisiaj bardzo duzo osob powiedzialo mi,ze schudlam, ze bardzo ladnie wygladam,czuje sie taka..szczesliwa, bo to jeszcze nie konic, przede mna conajmniej 6kg, z moich obliczen wynika,ze na poczatku czerwca juz skoncze ONZ

ONZ od 17.01.10

Awatar Koko999
    Koko999 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

Cytat Zamieszczone przez apropos Zobacz posta
    KOKO GRATULACJE!!!
    uszanuję że nie chcesz pisać o tym co się
    stało i pamiętaj Jestem z Tobą myślami
    oby wszystko dobrze się ułożyło[COLOR="Silver"]
    Dzięki za troskę wszystkim...

Naprawdę chciałabym Wam to wszystko opisać... Ale to dotyczy nie tyle mnie, co mojej przyjaciółki i głupio mi o kimś pisać -mogę napisać tyle, że sytuacja jest dla mnie wręcz ekstremalnie trudna bo nie da się powiedzieć "będzie dobrze", albo pomilczeć wspólnie, a bynajmniej to nie starczy.
    Naprawdę wiele już w moim krótkim, dwudziestoletnim życiu widziałam i myślałam, że nic mnie nie zdziwi... A jednak...
    Jeżeli nic nie zrobię stracę ją, a jeżeli zrobię źle także mogę stracić. A wiem od jej mamy, że jestem jedną z najbliższych jej osób (razem z jedną jeszcze dziewczyną - trzymałyśmy się w 3 zawsze) i musimy jej pomóc... To jest trochę tak, że teraz od tego jak postąpimy zależy czyjeś życie...

Na forum jednak wrócę, bo to mnie trzyma przy normalności, a nie mogę przecież cały czas się zamartwiać. Muszę mieć siłę do tego, by jej pomóc.

Nie wiem jak waga - ważyłam się ostatnio wtedy, kiedy pisałam...
    Ostatnio edytowane przez Koko999 ; 23-04-2010 o 16:15

Walczę od 12.2009
    Cel obecny: 85

Moja historia

Awatar kasienka0410
    kasienka0410 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leeds

Cytat Zamieszczone przez marcel574 Zobacz posta
    Witam wszystkich, nie wiem kasieńko co powiedzieć ale mi też ta tura nie poszła, coś nam razem nie idzie raz zaczynałyśmy ćwiczenia a teraz onz, moja motywacja też miała wzloty i upadki a wczoraj piwko, czipsy, ciastka itd. dziś nie lepiej, chyba nigdy nie dogonię suwaczka znowu czekam do poniedziałku ale już jestem zła na siebie że tak nie mogę się wziąć w garść.
    Ehh to jest nas dwie bo ja tak samo zła na siebie jestem okropnie chciałabym zacząć od początku w poniedziałek tak samo jak ty ale nie wiem czy się uda. mam nadzieję. powodzenia i pozdrawiam

Awatar Gitarowa
    Gitarowa jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez Gogasz Zobacz posta
    Gitarowaja po prostu zamierzam Cie dogonic
    Spokojnie
    Bez problemu Ci się to uda bo mi coraz wolniej spada waga Na razie prawie że stoję w miejscu.. niby dni białkowe i waga powinna lecieć a tu taka niespodzianka że mam jakieś 0,5 kg poniżej suwaczka czyli to tylko jakieś normalne wahania wagi.. raz jest więcej raz mniej ale druga cyfra zawsze taka sama :/

---------- Wiadomość dodana o 16:38 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:22 ----------

Dziewczyny co ja mam zrobić????
    Coś mi ostatnio dieta nie idzie
    Dziś pomyliłam posiłki.. znaczy zaspałam i robiłam sobie kanapki na szybko no i zamiast zrobić WB to zrobiłam samo W !
    Według schematu powinnam dziś zjeść 3B i 1WB a zjem 3B i 1W
    No i teraz pytanie co z tym fantem zrobić.. Czy jutro mam robić znów 3B i 1W czy ominąć już ten dzień (bo to będzie 3 dzień z tymi samymi posiłkami) i po prostu jechać dalej tylko przeskoczyć do dnia 7 (i liczyć na łagodne skutki tej zmiany) ?????
    poradźcie!!! ;(

Ja bym zrobiła 7 dzień bo 3 dni wg tego samego schematu to spowoduje że mój organizm się przyzwyczai do schematu 3B i 1W i nici z manipulacji metabolizmem...
    Z drugiej strony na dniach białkowych chudnie się najwięcej (jeśli idzie się wg schematu) więc jeśli ominę jeden dzień to może skutkować słabym wynikiem...
    Co robić??

DO SUKCESU NIE MA ŻADNEJ WINDY - TRZEBA IŚĆ PO SCHODACH...

Awatar kokusia31
    kokusia31 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mińsk Mazowiecki

Cytat Zamieszczone przez truskaffka2 Zobacz posta
    dzis mam przedostatni dzien,czekam na ta niedziele z utesknieniem
    dzisiaj bardzo duzo osob powiedzialo mi,ze schudlam, ze bardzo ladnie wygladam,czuje sie taka..szczesliwa, bo to jeszcze nie konic, przede mna conajmniej 6kg, z moich obliczen wynika,ze na poczatku czerwca juz skoncze ONZ
    Truskaffka no nie dziwię się że wiele osób Ci mówi że schudłaś. Masz już taką ładną liczbę kg za sobą że chyba tylko ślepy by nie zauważył

Cytat Zamieszczone przez Koko999 Zobacz posta
    Dzięki za troskę wszystkim...

Naprawdę chciałabym Wam to wszystko opisać... Ale to dotyczy nie tyle mnie, co mojej przyjaciółki i głupio mi o kimś pisać -mogę napisać tyle, że sytuacja jest dla mnie wręcz ekstremalnie trudna bo nie da się powiedzieć "będzie dobrze", albo pomilczeć wspólnie, a bynajmniej to nie starczy.
    Naprawdę wiele już w moim krótkim, dwudziestoletnim życiu widziałam i myślałam, że nic mnie nie zdziwi... A jednak...
    Jeżeli nic nie zrobię stracę ją, a jeżeli zrobię źle także mogę stracić. A wiem od jej mamy, że jestem jedną z najbliższych jej osób (razem z jedną jeszcze dziewczyną - trzymałyśmy się w 3 zawsze) i musimy jej pomóc... To jest trochę tak, że teraz od tego jak postąpimy zależy czyjeś życie...

Na forum jednak wrócę, bo to mnie trzyma przy normalności, a nie mogę przecież cały czas się zamartwiać. Muszę mieć siłę do tego, by jej pomóc.

Nie wiem jak waga - ważyłam się ostatnio wtedy, kiedy pisałam...
    Koko trzymam kciuki żebyście razem z koleżanką znalazły sposób jak pomóc waszej kumpeli. Wierzę w to że Wam się uda

---------- Wiadomość dodana o 17:49 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:41 ----------

Cytat Zamieszczone przez Gitarowa Zobacz posta
    Spokojnie
    Bez problemu Ci się to uda bo mi coraz wolniej spada waga Na razie prawie że stoję w miejscu.. niby dni białkowe i waga powinna lecieć a tu taka niespodzianka że mam jakieś 0,5 kg poniżej suwaczka czyli to tylko jakieś normalne wahania wagi.. raz jest więcej raz mniej ale druga cyfra zawsze taka sama :/

---------- Wiadomość dodana o 16:38 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:22 ----------

Dziewczyny co ja mam zrobić????
    Dziś pomyliłam posiłki.. znaczy zaspałam i robiłam sobie kanapki na szybko no i zamiast zrobić WB to zrobiłam samo W !
    No i teraz pytanie co z tym fantem zrobić.. Czy jutro mam robić znów 3B i 1W czy ominąć już ten dzień (bo to będzie 3 dzień z tymi samymi posiłkami) i po prostu jechać dalej tylko przeskoczyć do dnia 7 (i liczyć na łagodne skutki tej zmiany) ?????
    poradźcie!!! ;(

Ja bym zrobiła 7 dzień bo 3 dni wg tego samego schematu to spowoduje że mój organizm się przyzwyczai do schematu 3B i 1W i nici z manipulacji metabolizmem...
    Z drugiej strony na dniach białkowych chudnie się najwięcej (jeśli idzie się wg schematu) więc jeśli ominę jeden dzień to może skutkować słabym wynikiem...
    Co robić??
    Gitarko mi jak się zdarzy pomylić to lecę potem tak jakby się nic nie stało. Wiadomo przecież że to nie jest religia i nie trzeba się tak sztywno trzymać. Nie wierzę żeby pomyłka jednego dnia miała aż tak straszny wpływ na wynik końcowy. W końcu nie opychasz się batonami tylko jesz nadal dietetycznie a tym że z deka pomyliłaś rozkład

OD MASZKARONA DO LACHONA

Awatar Koko999
    Koko999 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

Cytat Zamieszczone przez Gitarowa Zobacz posta
    Dziewczyny co ja mam zrobić????[/COLOR]
    poradźcie!!! ;(

Co robić??[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Chciałabym mieć taki dylemat jak Ty... Wiem jak to jest, bo też dietuję z Wami, ale sytuacja w której się znalazłam sprawiła, że poprzestawiały mi się priorytety, a przynajmniej ich układ jest wyraźniejszy... Pomyłki się zdarzają, mylą się dni, posiłki, ale tak na prawdę to nie jest tak ważne. Bo to, czego nie uda nam się zrzucić teraz, zrzucimy później. Są różne ważniejsze rzeczy i życzę Wam, byście nic nie przegapiły skupiając się np. tylko na diecie. Gitarowa - nie piszę tego dlatego, że mam jakieś ale do Ciebie, ale taka mnie refleksja wzięła po przeczytaniu akurat Twojego postu... Rozumiem, że się martwisz, tydzień temu też bym się tym martwiła, ale teraz dla mnie taki problem wywołuje uśmiech na twarzy - też chciałabym taki mieć... Pamiętajcie, że to, że spadło mniej niż się chciało to błahostki. Chciałabym teraz tylko tym się przejmować. Dlatego życzę Wam, żebyście w takich momentach pomyślały, że to nie koniec świata, że wyjść jest mnóstwo i każde jest dobre. Można zrobić cokolwiek... Wiadomo, że taką decyzją nie skrzywdzi się nikogo... Najwyżej zleci mniej, ale przecież jutro też jest dzień.

Walczę od 12.2009
    Cel obecny: 85

Moja historia

Awatar centymetr
    centymetr jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Wpisy na blogu
    2

Duże kobiety to lepsze kochanki

Kobiety z nadwagą prowadzą intensywniejsze życie erotyczne niż szczupłe - ogłosili amerykańscy naukowcy, łamiąc w ten sposób stereotypy o seksualności kobiet. Mało tego - partnerki z krągłościami wydają się mężczyznom równie atrakcyjne, jak te o nienagannej sylwetce.

właśnie przed chwilką weszłam na swój profil i znalazłam coś takiego pod tematem SEX HEHEHEH I WIECIE CO ...jeśli to prawda to zdałam sobię sprawę ,że moje libido spadnie razem z wagą BO CZYM SZCZUPLEJSZA TYM MNIEJ CHĘTNA

Awatar centymetr
    centymetr jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez Koko999 Zobacz posta

Chciałabym mieć taki dylemat jak Ty... Wiem jak to jest, bo też dietuję z Wami, ale sytuacja w której się znalazłam sprawiła, że poprzestawiały mi się priorytety, a przynajmniej ich układ jest wyraźniejszy... Pomyłki się zdarzają, mylą się dni, posiłki, ale tak na prawdę to nie jest tak ważne. Bo to, czego nie uda nam się zrzucić teraz, zrzucimy później. Są różne ważniejsze rzeczy i życzę Wam, byście nic nie przegapiły skupiając się np. tylko na diecie. Gitarowa - nie piszę tego dlatego, że mam jakieś ale do Ciebie, ale taka mnie refleksja wzięła po przeczytaniu akurat Twojego postu... Rozumiem, że się martwisz, tydzień temu też bym się tym martwiła, ale teraz dla mnie taki problem wywołuje uśmiech na twarzy - też chciałabym taki mieć... Pamiętajcie, że to, że spadło mniej niż się chciało to błahostki. Chciałabym teraz tylko tym się przejmować. Dlatego życzę Wam, żebyście w takich momentach pomyślały, że to nie koniec świata, że wyjść jest mnóstwo i każde jest dobre. Można zrobić cokolwiek... Wiadomo, że taką decyzją nie skrzywdzi się nikogo... Najwyżej zleci mniej, ale przecież jutro też jest dzień.
    WIDZĘ ,ŻE SIĘ COŚ ZŁEGO DZIEJE Z TOBĄ LUB U CIEBIE NIE PYTAM O CO CHODZI BO JEŚLI BYŚ CHCIAŁA O TYM MÓWIĆ TO NAPEWNO BYŚ JUŻ NAPISAŁA ,ALE CHOCIARZ CIĘ POCIESZE POPATRZ NA POST KTÓRY NAPISAŁAŚ,PRZECZYTAJ GO JESZCZE RAZ.... WIESZ JUŻ CO CHCE POWIEDZIEĆ? CHODZI O TO ŻE NAPISAŁAŚ BYŚMY NIE ZAPOMNIAŁY ŻE TO BŁAHOSTKI I ŻE JUTRO TEŻ PRZECIEŻ JEST DZIEŃ ,ŻE DALEJ MOŻNA ŻYĆ.... WIĘC WEŹ Z TEGO PRZYKŁAD KOCHANIE JUTRO TEŻ JEST DZIEŃ I ŻYĆ TRZEBA DALEJ WIĘC GŁOWA DO GÓRY WSZYSTKO SIĘ UŁOŻY NIE WIEM JAKIE MASZ PROBLEMY ,ALE WIEM JEDNO... KAŻDY PROBLEM PO CZASIE ZNIKA ,ZAWSZE JEST JAKIEŚ ROZWIĄZANIE I WYJŚCIE OBRONNĄ RĘKĄ Z NIEPRZYJEMNEJ SYTUACJI TRZYMAJ SIĘ KOCHANA I MAM NADZIEJE ŻE NIE DŁUGO ZOBACZYMY UŚMIESZEK NA TWOJEJ BUZI

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów