Strona 2715 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1715 2215 2615 2665 2705 2713 2714 2715 2716 2717 2725 2765 2815 3215 3715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 27,141 do 27,150 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar Marcelka92
    Marcelka92 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    Czesc kochani Dogoniłam suwaczek teraz musze go przegonić
    Jee swietnie gratuluje teraz czekamy na nowe spadki

lenax27 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Stalowa Wola

słuchajcie, jestem tu nowa i zalogowałam się bo potrzebuję pomocy!!!! zaczęłam moje odchudzanie z ONZ w październiku 2009. Po I-ej turze schudłam 4,5kg więc postanowiłam dietę kontynuowac do osiągnięcia wagi sprzed dwóch ciąż)) No i właśnie tu pojawia się problem-pomimo przestrzegania wszystkich zasad, waga nie chce drgnąć w dół ani kilograma. Co robię nie tak? piję naprawdę duzo wody, staram się trzymać dietę codziennie wieczorem jeżdże 40min. na rowerku stacjonarnym, do tego ćwiczę jeszcze jakieś 10-15 min, i naprawdę nie oszukuję podjadając jakieś słodycze.......a waga ani drgnie.......gdzie tkwi błąd bo juz sama nie wiem, może ktoś mi podpowie......

Awatar kasienka0410
    kasienka0410 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leeds

Cytat Zamieszczone przez _atunia_ Zobacz posta
    tylko się nie śmiej, ustawiłam w telefonie alarmy na cały tydzień, co 3 godziny telefon się drze to wiem, że jest pora karmienia, inaczej to bym zapomniała
    Atunia dobry pomysl z tym alarmem przynajmniej nie zapomnisz i bedziesz przestrzegac 6 posilkow

---------- Wiadomość dodana o 15:32 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:28 ----------

Cytat Zamieszczone przez g_osiek Zobacz posta
    Poza tym pękła mi szyba w mieszkaniu,
    no i kolejny nieplanowany wydatek,
    kiedy ja uzbieram na telewizor,
    Gosiek szyba pekla??? no to naprawde nieplanowany wydatek... napraw szybko abys cieplutko miala w domku

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

LadyShadowFlame - kochanie to co piszesz nie jest odbierane jako atak tylko czasem człowiek ciulowo sobie tłumaczy a jak sie pisze nie słychac tonu głosu nie widac wyrazu twarzy i tak czasem jest ze sie to "pisane" różnie odbiera a zreszta ludzie czesto biora cos do siebie trzeba niestety uważać Ty coś mówiac do kogoś nie masz nic złego na myśli a ta druga osoba coś sobie dziwnego wyobrazi i kłótnia gotowa ale Ty myśle to wiesz

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar misia_tom
    misia_tom jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

oj kobitki jak ja was lubie czytac wydajecie sie takie sympatyczne i to czytanie jakos stracznie mnie nakreca i motywuje!! dzisiaj jestem 4 dzien na ONZ (z trudem, ale udalo mi sie dodac w podpisie licznik wady i wstawic zdjecie jako avatar hihi) i czuje sie dobrze zjadlam dobry obiadek: kurczak obtoczony w zmiazdzonych orzechach wloskich z patelni grilowej byl mmmm paluszki lizac orzeszki sie fajnie przypiekly, a juz niedlugo jako W zjem chlebek z otrebami z jablkiem, a na kolacje przewiduje salatke z tunczyka, jajka i orzeszkow solonych z majonezem fit. przyznam sie, ze wczoraj po 3 dniach moja ciekawosc nie wytrzymala i wpakowalam sie na wage iiii jupi jupi 1kg mniej!!!! jezeli to sie utrzyma do konca tury, bede bardzo szczesliwa. macie mroz okropny, ale tak ladnie i rześko na dworze, bylam z pieskiem na spacerku w lesie.

Awatar kasienka0410
    kasienka0410 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leeds

Cytat Zamieszczone przez Gitarowa Zobacz posta
    i 86,5 !!! Uwielbiam tą dietę
    Gitarowa super wynik gratuluje spadku no i czekamy na ostateczny wynik

---------- Wiadomość dodana o 15:47 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:42 ----------

Cytat Zamieszczone przez Marcelka92 Zobacz posta
    od tanca naprawde mozna schudnac, wiem co mowie bo jak chodzilam na tance jak jescze mieszkalam w polsce, to zawsze bylam chuda.. a teraz brak ruchu i klapa tzn juz nie bo teraz CWICZE i mam ta wspaniala dietke
    Supeeer, masz twoja upragnina 5 z przoodu GRATULUJE i ciesze sie razem z taba
    Marcelka normalnie jakbym siebie czytala ja tak samo chodzilam na tance jak mieszkalam w Polsce i chodzilam jakies..7 lat chyba co prawda najszczuplejsza nigdy nie bylam ale kondycja byla pozniej po wyjezdzie dokladnie klapa... nawet myslalam zeby sie tutaj na cos zapisac ale jakos nie mialam do tego motywacji a teraz jest dietka i cwiczenia wiec jest spoko
    no w koncu sie doczekalam 5 dziekuje! i tobie rowniez zycze owocnych wynikow na koniec tury

---------- Wiadomość dodana o 15:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:47 ----------

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    Czesc kochani
    Dogoniłam suwaczek teraz musze go przegonić
    Herme super wiadomosc powodzenia w przeganianiu

Awatar g_osiek
    g_osiek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez mmartini Zobacz posta
    wiesz ...myslalam ze jak na tym forum jest takie zgranie miedzy kobietkami to i ze mi ktos pomoze ,poza tym jestem niepelnosprawna i pisze za mnie czasem kolezanka , wlasnie dlatego cie poprosilam .
    Nie mnie prosiłaś!!!!!! A Sabionke!!!!!
    Ciągle ktoś prosi o dietkę na maila, jak jesteś w stanie sama luib twoja koleżanka sprawdzić maila to proszę poszukaj sobie dietek do ściągnięcia na tym forum

Cytat Zamieszczone przez kasienka0410 Zobacz posta
    Gosiek szyba pekla??? no to naprawde nieplanowany wydatek... napraw szybko abys cieplutko miala w domku
    Szyba pękła od wewnątrz, więc mam ciepło, ale przestraszyłam się bardzo,
    Wymienię ją jak zrobi się ciepło bo szkoda żeby kolejna poszła, nie wiem czy uwzględnią to jako reklamacje;/

Idę delektować się grzanym winkiem

Herme gratulacje teraz przegoń suwaczek
    Ostatnio edytowane przez g_osiek ; 24-01-2010 o 16:07

Awatar Bromba40
    Bromba40 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Cambridge

Smile Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Hej dziewczyny!!!
    Wy zawsze tyle namachacie,ze ja nie daje rady przeczytac wszystkiego,poza tym jak sie loguje,to nie wrzuca mnie na strone mojego wpisu i nie pamietam gdzie skonczylam czytac
    Ja nie mam sie czym pochwalic........niestety
    Skonczylam wczoraj TURBO i ........................waga stoi jak zakleta...
    Nie wiem czemu,ale wydaje mi sie,ze ta dieta chyba nie jest dla mnie,bo jest tam za duzo posilkow,nie mam czasu i jak pilnowac jedzenia ci 2-2,5godziny......czesto omijalam jakies posilki,wiec bywalo,ze jadlam ich zamaist 6 to tylko 4...
    Dlatego od jutra przechodze spowrotem na ONZ,to bedzie druga tura,przy poprzedniej schudlam 2,5kilo i dobrze
    Poza tym nie mam czasu na cwiczenia no chyba ze zwloke sie o 6 rano z wyra.............a to nie latwe
    Dzis dzien luzu,ale to nie znaczy,ze jem co popadnie.........rano platki na mleku(tego mi brakowalo)......potem pieczone piers z kurczaka z salatka warzywna i na kolacje owoce i jogurt
    Nie wiem ile to kalorii,ale polacze dzis troche weglowodany z bialakami,bo mi tego brak,a od jutra znow ostra dietka!!!!!!
    Z wami mi sie uda,bo jak widze ile schudlyscie to az mi sie chce walczyc
    Milej niedzielki!!!!

Co nas nie zlamie,to nas wzmocni

Awatar Marcelka92
    Marcelka92 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez kasienka0410 Zobacz posta
    Marcelka normalnie jakbym siebie czytala ja tak samo chodzilam na tance jak mieszkalam w Polsce i chodzilam jakies..7 lat chyba co prawda najszczuplejsza nigdy nie bylam ale kondycja byla pozniej po wyjezdzie dokladnie klapa... nawet myslalam zeby sie tutaj na cos zapisac ale jakos nie mialam do tego motywacji a teraz jest dietka i cwiczenia wiec jest spoko no w koncu sie doczekalam 5 dziekuje! i tobie rowniez zycze owocnych wynikow na koniec tury
    No ja tez przez 7 lat chodzilam na tance a tu tez chcialam sie zapiac ale tak samo jak ty nie mialam motywacji, jednak inny kraj inne otoczenie robi swoje

Dobrze ze teraz juz 'zaczelysmy sie ruszac' spowrotem

Awatar sama_niewiem
    sama_niewiem jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wyszków
    Wpisy na blogu
    8

witam wszstkich!!!!
    gratuluję zrzuconych kilosków i silnej woli!!
    Ja po styczniowej turbo zrzuciłam 2 kilo ale przez ten mróz i pączki wróciły
    poczekam z następną turą aż się ociepli a teraz aby przetrwać... aby do wiosny
    pozdrawiam i obiecuję więcej aktywności jak się ociepli
    trzymajcie się
    Asia

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów