Strona 2765 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1765 2265 2665 2715 2755 2763 2764 2765 2766 2767 2775 2815 2865 3265 3765 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 27,641 do 27,650 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar KASIIA84
    KASIIA84 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    RZYM

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez Ilonta Zobacz posta
    Kasiu tak się przestawiłam na haya, że chyba już na ONZ nie wrócę. Sama widziałaś, że nawet Halszunia długo na ONZ nie wytrzymała. Znów bym musiała siedzieć z rozpiską, bo teraz mam całkiem inny podział.
    No masz racje skoro ci na hayu lepiej to może efta ma rację i waga się stabilizuje,a może przemyśl jak komponujesz posiłki i coś skoryguj...ja nie znam haya więc nie moge się wypowiadać za bardzo

Awatar efta1983
    efta1983 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Konin

Cytat Zamieszczone przez MagdaEM Zobacz posta
    Strasznie się ciesze, bo dziś w pracy trafiła się okazja i kupiłam świerzego szczupaka :P obiad będzie pyszny
    ooooo zazdroszcze! jak ja dawno szczupaczka nie jadłam!
    smacznego!

---------- Wiadomość dodana o 13:07 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:03 ----------

Cytat Zamieszczone przez gosiaczek41 Zobacz posta
    dziewczyny, jestem nowa na forum -pomocy- powoli wyglądam jak wieloryb. Kto może nich mi prześle na maila to cudo ; odchudzanie na zawołanie.
    bądź pewna nikt ci nic na maila nie prześle!
    wejdź na tą stronę i sama ściągnij - troche wysiłku kobieto!
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

jak bedziesz miała jakiś problemy pytaj tu chętnie każdy ci pomoże!

Awatar Ilonta
    Ilonta jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    2

Zobaczymy, jeśli w przyszłym tygodniu nic się nie ruszy, będę kombinować. Mam nadzieję, że to tylko organizm się przyzwyczaja do nowej wagi.

Awatar KASIIA84
    Mieszka w
    RZYM

Wogóle to witam
    Gratuluje wszystkim spadków wagia tym co nie spadło nic życzę wytrwałości
    Apropos-gratuluje ci suwaczkawalczymy dalej

Ja dziś jestem HAPPY bo przegoniłam suwaczek o 30dkg
    To dopiero 5-ty dzień więc mam cichą nadzieję że oprócz tego zdąże jeszcze coś tam zrzucić,choć na jutro Peppe zaplanował że razem zrobimy sobie pizze i cholera nie chcę go zawieść bo pewnie będzie świetna zabawa przy tym a pasowało by też spróbować jak wyszła bo pierwszy raz będziemy robić

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Witajcie Kochani moi!!! Dzis ostatni dzien IItury Turbo i jestem zawiedziona na maxa, ta wredna waga nie chce wsakazac nawet ciut mniej niz ostatnio, w sumie spadlo jakies pol kilo, a to nie za duzo wiem, ze waga potrafi stanac, ale nie myslalam, ze tak szybko...Zrobie moze z dwa oszukance w weekend, i sprobuje jeszcze jedna ture od poniedzialku i jak dalej bedzie stala to sie przerzuce na ONZ i wtedy bede miala do was duuuuzo pytan bo turbo to niemal na pamiec znam, a ONZ jest mi obce niestety Na razie trzymam sie tego:
    Cytat Zamieszczone przez hala09 Zobacz posta
    Wiecie dziewczynki do jakiego wniosku doszłam czytając wasze wypowiedzi,że nasz organizm broni się bardzo i nie chce dopuścić do spadku wagi ze względu na duży mróz ,przecież ja nie jem ani grama chleba ani kasz ,ziemniaków ,makaronów prawie ściśle stosuję dietę ,a waga ani dgnie,doszlam do takiego wniosku że nie ma co się denerwować i trzmać wagę a na wiosnę poleci jak z płatka.
    Cytat Zamieszczone przez Ilonta Zobacz posta
    Masz rację. Synoptycy zapowiadają długą zimę, a nasz organizm ma swój instynkt i chce zebrać jak najwięcej tłuszczu, żeby ją przetrwać, więc postoje wagi nie są takie złe, biorąc pod uwagę, że organizm chce przytyć.
    wiec chyba lepiej zeby stala w miejscu niz rosla w druga strone, co nie? na razie sie nie poddaje, ale niech ten Łysol juz sobie idzie w diabli, bo na prawde mam nadzieje, ze to wszsytko przez niego, bo nawet nie grzeszylam az tak bardzo...
    Gratuluje wszystkim spadkow tych duzych i tych malych, kazdy przybliza nas do wyznaczonego celu, czyz nie?
    Apropos tobie 36 Ja marze o 40 no choc 42
    Trzymajcie sie dzielnie Kochani, do boju z tluszczakiem
    Ps. Nie wiecie co sie z Bartoszem dziej, cos ostatnio zamilkl Wikula fajnie, ze znow jestes, nie opuszczaj nas znowu, ok?
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

lemon23 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Hejka... Gratuluje tak ładnych wyników!! Ja od jutra zaczynam dietę.. i mam nadzieje ze na żadne trudności (pokusy) nie natrafię

alex414 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz

efta1983 -dziękuję bardzo za dietę
    Na pewno jej spróbuję, mam nadzieję że się uda tym razem raz na zawsze zrzucić zbędne kg.
    Za 5 m-c wakacje mam nadzieję że chociaż połowa z tego co chcę zrzucić to spadnie

Zaczynam od jutra

Awatar KASIIA84
    Mieszka w
    RZYM

Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta
    Zrobie moze z dwa oszukance w weekend, i sprobuje jeszcze jedna ture od poniedzialku
    Masz rację,zrób sobie dni oszukańczea od poniedziałku walcz dalejnie zniechęcaj się czasem.Cierpliwosci

lemon23 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Szczecin

A mam pytanie.. jak Wasze samopoczucie podczas diety. Nie ukrywajmy wiadomo organizm przyzwyczaił się do czegoś innego. A i jeszcze jedno nie macie zaparć ani tym podobnych ??

gosiaczek41 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Siemianowice Śląskie

Cytat Zamieszczone przez efta1983 Zobacz posta
    ooooo zazdroszcze! jak ja dawno szczupaczka nie jadłam!
    smacznego!

---------- Wiadomość dodana o 13:07 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:03 ----------

bądź pewna nikt ci nic na maila nie prześle!
    wejdź na tą stronę i sama ściągnij - troche wysiłku kobieto!
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

jak bedziesz miała jakiś problemy pytaj tu chętnie każdy ci pomoże!
    jestem Ci bardzo wdzięczna , juz sobie wydrukowałam całość jeszcze raz dziękuję
    Gosia
    Gosiaczek

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów