ooooo zazdroszcze! jak ja dawno szczupaczka nie jadłam!
smacznego!
---------- Wiadomość dodana o 13:07 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:03 ----------
bądź pewna nikt ci nic na maila nie prześle!
wejdź na tą stronę i sama ściągnij - troche wysiłku kobieto!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jak bedziesz miała jakiś problemy pytaj tu chętnie każdy ci pomoże!
Wogóle to witam
Gratuluje wszystkim spadków wagia tym co nie spadło nic życzę wytrwałości
Apropos-gratuluje ci suwaczkawalczymy dalej
Ja dziś jestem HAPPYbo przegoniłam suwaczek o 30dkg
To dopiero 5-ty dzień więc mam cichą nadzieję że oprócz tego zdąże jeszcze coś tam zrzucić,choć na jutro Peppe zaplanował że razem zrobimy sobie pizze i cholera nie chcę go zawieść bo pewnie będzie świetna zabawa przy tym a pasowało by też spróbować jak wyszła bo pierwszy raz będziemy robić![]()
Witajcie Kochani moi!!! Dzis ostatni dzien IItury Turbo i jestem zawiedziona na maxa, ta wredna waga nie chce wsakazac nawet ciut mniej niz ostatnio, w sumie spadlo jakies pol kilo, a to nie za duzowiem, ze waga potrafi stanac, ale nie myslalam, ze tak szybko...Zrobie moze z dwa oszukance w weekend, i sprobuje jeszcze jedna ture od poniedzialku i jak dalej bedzie stala to sie przerzuce na ONZ
i wtedy bede miala do was duuuuzo pytan
bo turbo to niemal na pamiec znam, a ONZ jest mi obce niestety
Na razie trzymam sie tego:
wiec chyba lepiej zeby stala w miejscu niz rosla w druga strone, co nie?na razie sie nie poddaje, ale niech ten Łysol juz sobie idzie w diabli, bo na prawde mam nadzieje, ze to wszsytko przez niego, bo nawet nie grzeszylam az tak bardzo...
Gratuluje wszystkim spadkow tych duzych i tych malych, kazdy przybliza nas do wyznaczonego celu, czyz nie?
Apropos tobie 36Ja marze o 40 no choc 42
Trzymajcie sie dzielnie Kochani, do boju z tluszczakiem
Ps. Nie wiecie co sie z Bartoszem dziej, cos ostatnio zamilklWikula fajnie, ze znow jestes, nie opuszczaj nas znowu, ok?
Hejka... Gratuluje tak ładnych wyników!! Ja od jutra zaczynam dietę.. i mam nadzieje ze na żadne trudności (pokusy) nie natrafię![]()
efta1983 -dziękuję bardzo za dietę
Na pewno jej spróbuję, mam nadzieję że się uda tym razem raz na zawsze zrzucić zbędne kg.
Za 5 m-c wakacje mam nadzieję że chociaż połowa z tego co chcę zrzucić to spadnie
Zaczynam od jutra![]()
A mam pytanie.. jak Wasze samopoczucie podczas diety. Nie ukrywajmy wiadomo organizm przyzwyczaił się do czegoś innego. A i jeszcze jedno nie macie zaparć ani tym podobnych ??