witajcie kochane!!!
wczoraj zakupilam ta dietke! i od dzis zaczelam. jestem zrozpaczona. ciaza, podjadanie i zostalo 10 kg!!! i nic nie pomaga! wiec sie strasznie zawscieklam. tymbardziej, ze jak czytam to forum to naprawde widac efekty!!! wasze odchudzanie dziala!!! wiec i ja ma cicha nadzieje, ze wkrotce bede mogla sie przed Wami pochwalic. obym wytrwala.
Wiecie dziewczynki do jakiego wniosku doszłam czytając wasze wypowiedzi,że nasz organizm broni się bardzo i nie chce dopuścić do spadku wagi ze względu na duży mróz ,przecież ja nie jem ani grama chleba ani kasz ,ziemniaków ,makaronów prawie ściśle stosuję dietę ,a waga ani dgnie,doszlam do takiego wniosku że nie ma co się denerwować i trzmać wagę a na wiosnę poleci jak z płatka.
Apropos dzieki wielkie za lanieta moja nadwyzka sie az tak bardzo nie przejmuje bo @ wtargnela wiec mam nadzieje ze wraz z jej odejsciem nadwyzka tez sobie pojdzie
co do zupek to poprostu myslalam ze mozna przytyc od tych takich zupek instant typu Vifon z makaronem, no ale widze ze sie myle. dzieki za rade!!
---------- Wiadomość dodana o 15:58 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:54 ----------
Herme pamietaj! zawsze lepsze cos niz nicjeszcze dogonisz suwaczek i nawet przegonisz
juz tak niewiele ci zostalo do upragnionego celu!! walcz dalej i sie nie poddawaj
---------- Wiadomość dodana o 16:00 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:58 ----------
Sabionka super!!wspaniale wyniki!! szczegolnie ta talia
oby tak dalej!!!
Lady widze ze dietka lemoniadowa daje duze efektyteraz sie nad nia zastanawiam ale dopeiro tak w lecie sie przeczyszcze
gratuluje Ci samozaparcia i wytrwalosci!!
---------- Wiadomość dodana o 16:04 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:02 ----------
Wikula super wyniki!! oby tak dalejno i powodzenia w gonienu suwaka
---------- Wiadomość dodana o 16:05 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:04 ----------
posty nadrobione, ide cos zrobic do jedzonka
Ilonta oczywiscie za mozesz pojedynczo. dziekuje za mile powitanie drogie panie!!!
jak czytam Wasze posty jak sie wspieracie to az chce sie odchudzac!!!!!!!!!!!!!
na pewno bede pytala i wiem ze bede potrzebowala Waszego wsparcia:-)))))
a mam pytanko: czy moge pic kawusie rozpuszczalna z mlekiem??? ciezko bez tego ruszyc rano.