Strona 2744 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1744 2244 2644 2694 2734 2742 2743 2744 2745 2746 2754 2794 2844 3244 3744 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 27,431 do 27,440 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar hala09
    hala09 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zamość

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez anad_a Zobacz posta
    BEATA początek diety faktycznie dający kopa
    nie zazdroszczę
    ja zdecydowałam się z dnia na dzień , myslałam często żeby coś z sobą zrobić ale zawsze na myśleniu się kończyło...i tak czas leciał i leciał ...a ja tyłam i tyłam nie zdając sobie z tego sprawy , waga zatrzymała sie w mojej głowie gdzieś na 87 kg i pewnego dnia listopadowego poszłam kupić kotu tabletki do weterynarza a że był zajęty, miał pacjenta czekałam na korytarzu i z nudów stanęłam na wagę , jak zobaczyłam wynik to w szoku byłam i zaczęłam szperac w internecie i w następny dzień zrobiłam zakupy i zaczęłam dietke ....i tak leci mi do dzis i mam nadzieję że jeszcze poleci

---------- Wiadomość dodana o 00:18 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:15 ----------

HALA nie daj się
    winko grzane wypij
    i wygrzej się pod cieplutką kołderką
    zdrówka życzę
    Witam wszystkich ,nie bardzo ale troszkę mnie wzięło choróbsko i zgodnie z poleceniem jestem przy winie grzanym i czytam wasze" drapania",ale się będę broniła i dietę w miarę będę realizować.

iwonkaiwonka Guest

Smile Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

witajcie kochane!!!
    wczoraj zakupilam ta dietke! i od dzis zaczelam. jestem zrozpaczona. ciaza, podjadanie i zostalo 10 kg!!! i nic nie pomaga! wiec sie strasznie zawscieklam. tymbardziej, ze jak czytam to forum to naprawde widac efekty!!! wasze odchudzanie dziala!!! wiec i ja ma cicha nadzieje, ze wkrotce bede mogla sie przed Wami pochwalic. obym wytrwala.

Awatar Halszka1000
    Halszka1000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Thumbs up Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez iwonkaiwonka Zobacz posta
    witajcie kochane!!!
    wczoraj zakupilam ta dietke! i od dzis zaczelam. jestem zrozpaczona. ciaza, podjadanie i zostalo 10 kg!!! i nic nie pomaga! wiec sie strasznie zawscieklam. tymbardziej, ze jak czytam to forum to naprawde widac efekty!!! wasze odchudzanie dziala!!! wiec i ja ma cicha nadzieje, ze wkrotce bede mogla sie przed Wami pochwalic. obym wytrwala.
    Witaj wśród nas.
    Jak ktoś bardzo chce to schudnie na tej diecie.
    Trochę samozaparcia i osiągniesz swoją wagę.
    Życzę Ci powodzenia .

Awatar Ilonta
    Ilonta jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    2

Iwonkaiwonka witaj na naszym forum!! Na pewno dasz radę pogonić kiloski. Pamiętaj, że możesz nas pytać o wszystko i nie bój się tego. Czy mogę pisać pojedyncze Iwonka?? Powodzenia!!

Awatar hala09
    hala09 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zamość

Wiecie dziewczynki do jakiego wniosku doszłam czytając wasze wypowiedzi,że nasz organizm broni się bardzo i nie chce dopuścić do spadku wagi ze względu na duży mróz ,przecież ja nie jem ani grama chleba ani kasz ,ziemniaków ,makaronów prawie ściśle stosuję dietę ,a waga ani dgnie,doszlam do takiego wniosku że nie ma co się denerwować i trzmać wagę a na wiosnę poleci jak z płatka.

Awatar kasienka0410
    kasienka0410 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leeds

Witam wszystkich w ten zimny dzien
    dzisiaj 2 dzien 3 tury no i jak narazie bez grzeszkow i daje rade
    motywacja do dietki wrocila chociaz nadal @ rzadzi no i ten ksiezyc... ale jestem dobrej mysli
    ponadrabiam troche postow bo sie rozpisalyscie od wczoraj

Awatar Ilonta
    Ilonta jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez hala09 Zobacz posta
    Wiecie dziewczynki do jakiego wniosku doszłam czytając wasze wypowiedzi,że nasz organizm broni się bardzo i nie chce dopuścić do spadku wagi ze względu na duży mróz ,przecież ja nie jem ani grama chleba ani kasz ,ziemniaków ,makaronów prawie ściśle stosuję dietę ,a waga ani dgnie,doszlam do takiego wniosku że nie ma co się denerwować i trzmać wagę a na wiosnę poleci jak z płatka.
    Masz rację. Synoptycy zapowiadają długą zimę, a nasz organizm ma swój instynkt i chce zebrać jak najwięcej tłuszczu, żeby ją przetrwać, więc postoje wagi nie są takie złe, biorąc pod uwagę, że organizm chce przytyć.

Awatar kasienka0410
    Mieszka w
    Leeds

Cytat Zamieszczone przez apropos Zobacz posta
    KASIENKA chcesz to masz
    ale trochę jesteś usprawiedliwiona.Nadwyżką się
    nie przejmuj żebyś Ty wiedziała ile ja nabrałam
    Przyznam się jak ją zrzucę.Ale zauważyłam że im
    wiekszą mam nadwyżkę,to szybciej potem waga
    spada.ORG głupieje
    pisałam wczoraj że jestem uczulona
    na "te" zupki,bo w tamtą zimę jadłam żeby się
    podgrzać różne zupki,kupki itp i PRZYTYŁAM
    Apropos dzieki wielkie za lanie ta moja nadwyzka sie az tak bardzo nie przejmuje bo @ wtargnela wiec mam nadzieje ze wraz z jej odejsciem nadwyzka tez sobie pojdzie
    co do zupek to poprostu myslalam ze mozna przytyc od tych takich zupek instant typu Vifon z makaronem, no ale widze ze sie myle. dzieki za rade!!

---------- Wiadomość dodana o 15:58 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:54 ----------

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    Ja dzisiaj na wadze 0,30 mniej do suwaczka brakuje mi 0,4
    Herme pamietaj! zawsze lepsze cos niz nic jeszcze dogonisz suwaczek i nawet przegonisz juz tak niewiele ci zostalo do upragnionego celu!! walcz dalej i sie nie poddawaj

---------- Wiadomość dodana o 16:00 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:58 ----------

Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta
    Wiec tak od poczatku dietkowania tj od 9 stycznia ubylo mnie:
    w biuscie o -3cm (super, bo moja miseczka I mi przeszkadzala )
    pod biustem o -4cm
    talia o -9 cm
    na wysokosci pepka o -7cm
    w biodrach o -4cm
    udo o -3cm
    Jestem z tego powodu bardzo happy !!!!
    Sabionka super!! wspaniale wyniki!! szczegolnie ta talia oby tak dalej!!!

Awatar kasienka0410
    Mieszka w
    Leeds

Cytat Zamieszczone przez LadyShadowFlame Zobacz posta
    Aha nie pochwaliłam się
    od wczoraj schudłam 0,9 kg hehehe
    Lady widze ze dietka lemoniadowa daje duze efekty teraz sie nad nia zastanawiam ale dopeiro tak w lecie sie przeczyszcze gratuluje Ci samozaparcia i wytrwalosci!!

---------- Wiadomość dodana o 16:04 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:02 ----------

Cytat Zamieszczone przez wikula Zobacz posta
    Pochwalę się, że mam nową wagę i teraz ważę się codziennie, dokładnie i po 2 dniach mam 1,4kg mniej, oby tak dalej...choć różnica między starą wagą a nową wypadła na moją niekorzyść (stara pokazywała mniej) i ciągle gonię suwaczek...
    Wikula super wyniki!! oby tak dalej no i powodzenia w gonienu suwaka

---------- Wiadomość dodana o 16:05 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:04 ----------

posty nadrobione, ide cos zrobic do jedzonka

iwonkaiwonka Guest

Cytat Zamieszczone przez Ilonta Zobacz posta
    Iwonkaiwonka witaj na naszym forum!! Na pewno dasz radę pogonić kiloski. Pamiętaj, że możesz nas pytać o wszystko i nie bój się tego. Czy mogę pisać pojedyncze Iwonka?? Powodzenia!!
    Ilonta oczywiscie za mozesz pojedynczo. dziekuje za mile powitanie drogie panie!!!
    jak czytam Wasze posty jak sie wspieracie to az chce sie odchudzac!!!!!!!!!!!!!
    na pewno bede pytala i wiem ze bede potrzebowala Waszego wsparcia:-)))))
    a mam pytanko: czy moge pic kawusie rozpuszczalna z mlekiem??? ciezko bez tego ruszyc rano.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów