Strona 2745 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1745 2245 2645 2695 2735 2743 2744 2745 2746 2747 2755 2795 2845 3245 3745 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 27,441 do 27,450 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Lady_V jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

hej
    Fajnie, ze dzis duzo piszecie, bo mnie zasypalo i siedze w domu caly dzien... W sumie mam co robic, ale zamiec sniezna nie poprawia humoru... A tak przynajmniej mam co poczytac Fajnie, ze jestescie

P.S. Witam serdecznie wszystkich nowych dietujących

I tura TURBO - 1,3 kg, II tura TURBO + 0,1 kg
    1. tydzien odchudzania po TURBO - 1,4 kg // 2. tydzien - 0,6 kg // 3. tydzien - 0,5 kg

Awatar _atunia_
    _atunia_ jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza

heloł
    dopiero doczytałam Wasze wpisy, miałam wcześniej wpaść na forum i coś skrobnąć, ale dziś dzień szalony, latałam na wysokości lamperii i pot się lał
    przez te mrozy zasypiam o 11 wstaje o 4-5 i lecę dokładać do pieca bo migiem się chałupa wyziębia..od kilku dni oczy na zapałkach

witam wszystkich nowych i ambitnych, życząc powodzenia!!!

wszystkim starym gratuluję spadków wagi, centymetrów i samozaparcia!

Halszko, pisałaś, że b.ważne są węgle w postaci warzyw, toć ja grzeszyłam wcinając głównie owoce!
    faktycznie po warzywach (brokuł, groszek i fasolka) częściej biegam do wucetki - ciemna masa jestem i nie skojarzyłam
    ______

w sobotę uskuteczniam jeden dzień grzeszny, ale po gaciach czuję, że ta tura będzie bez spadku...już 4 tura - ale to zleciało
    zmierzę się dopiero w 9 dniu, a mogłam na początku myślałam, że waga będzie wskaźnikiem skuteczności onz

---------- Wiadomość dodana o 16:38 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:36 ----------

Cytat Zamieszczone przez iwonkaiwonka Zobacz posta
    Ilonta oczywiscie za mozesz pojedynczo. dziekuje za mile powitanie drogie panie!!!
    jak czytam Wasze posty jak sie wspieracie to az chce sie odchudzac!!!!!!!!!!!!!
    na pewno bede pytala i wiem ze bede potrzebowala Waszego wsparcia:-)))))
    a mam pytanko: czy moge pic kawusie rozpuszczalna z mlekiem??? ciezko bez tego ruszyc rano.
    kawusię owszem ale z mlekiem chudym 0,5% w rozsądnych proporcjach

właśnie, czy lepsza jest np Nescafe czy Ricore (z cykorią)?

powrót skruszonego pulpeta
    znów Ducan od 7 lipca 73,4 kg

Awatar Ola2631
    Ola2631 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

A propos kawy dzisiaj słyszałam w radio, że gorszego syfu niż kawa rozpuszczalna nie ma!! Producenci używają do jej produkcji najgorszych ziaren kawy, a sam proces produkcyjny jest w założeniu toksyczno - trująca. Sama pijam taką kawę i szczerze się zastanawiam nad zakupieniem zaparzacza włoskiego parowo - ciśnieniowego.

I etap 93 = > 80 - walczę!!!
    II etap 80 => 70 - motylem będę....

Lady_V jest nieaktywny Znany na forum

Ja korzystam ze zwyklego dzbanka do zaparzania kawy - z filtrem, cos mniej-wiecej takiego:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

I polecam, bo nie jest to droga rzecz, a dobra kawa z takiego dzbanka smakuje znacznie lepiej niz rozpuszczalna. Nie trzeba wydawac kilkuset zlotych na ekspres

I tura TURBO - 1,3 kg, II tura TURBO + 0,1 kg
    1. tydzien odchudzania po TURBO - 1,4 kg // 2. tydzien - 0,6 kg // 3. tydzien - 0,5 kg

Awatar Koko999
    Koko999 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

Cytat Zamieszczone przez Ola2631 Zobacz posta
    A propos kawy dzisiaj słyszałam w radio, że gorszego syfu niż kawa rozpuszczalna nie ma!! Producenci używają do jej produkcji najgorszych ziaren kawy, a sam proces produkcyjny jest w założeniu toksyczno - trująca. Sama pijam taką kawę i szczerze się zastanawiam nad zakupieniem zaparzacza włoskiego parowo - ciśnieniowego.
    Ja sobie ostatnio zainwestowałam w zaparzaczkę do kawy, taka dzbankowata z sitkiem, że pod tym sitkiem fusy zostają. Fajna sprawa! Tym bardziej że te teraz sesja - przydaje się... Rozpuszczalnej kawy nie lubię, ale nie lubię też fusów i takie rozwiązanie mi bardzo odpowiada. Skomplikowane nie jest. Robię kawę i przyciskam fusy sitkiem do dna

---------- Wiadomość dodana o 17:12 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:10 ----------

Cytat Zamieszczone przez Lady_V Zobacz posta
    Ja korzystam ze zwyklego dzbanka do zaparzania kawy - z filtrem, cos mniej-wiecej takiego:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

I polecam, bo nie jest to droga rzecz, a dobra kawa z takiego dzbanka smakuje znacznie lepiej niz rozpuszczalna. Nie trzeba wydawac kilkuset zlotych na ekspres
    O właśnie coś podobnego mam

Walczę od 12.2009
    Cel obecny: 85

Moja historia

Awatar Halszka1000
    Halszka1000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Thumbs up Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez Ola2631 Zobacz posta
    Może to jest prawdą z tą kawą.Tylko dlaczego po operacji woreczka żółciowego lekarz powiedział mi żeby nie pić kawy sypanej tylko rozpuszczalną. Taka przez zaparzacz jest chyba jednak zdrowsza.

Taki zaparzacz kosztuje na allegro 36zł.KAWIARKA "ITELEXPRESS" 600 ml

Na tej aukcji zachęcamy do zakupu zaparzacza do kawy. Na pozostałych aukcjach znajdziesz wiele ciekawych zaparzaczy o różnych pojemnościach oraz mnóstwo akcesorii związanych z kawą i herbatą!

Prudukt: nowy, oryginalnie zapakowany
    Producent: ITALEXPRESS
    Wykonanie: ALUMINIUM
    Pojemnośc: 600 ml - 12 filiżanek
    Wysokośc: 26 cm
    Gwarancja: 2 lata na podstawie dołączonego paragonu lub faktury VAT.

W THIGER-market kupisz markowe produkty w bardzo dobrej cenie! Oferujemy największą i najciekawszą ofertę wśród sprzedawców akcesoriów, przyborów i naczyń kuchennych!
    Ostatnio edytowane przez Halszka1000 ; 27-01-2010 o 17:19

Awatar kasienka0410
    kasienka0410 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leeds

dziewczyny przestraszylyscie mnie z ta kawa! ja uwielbiam kawe nescafe classic 3 w 1 taka juz z mleczkiem i cukrem w saszetkach. co prawda z 1 saszetki robie 2 kawy bo inaczej jest nie dobra i nie pije jej czesto (2-3 na tydzien) i teraz az sie zastanawiam czy calkowicie ja wykluczyc...

olucha666 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Leicester

Cytat Zamieszczone przez kasienka0410 Zobacz posta
    dziewczyny przestraszylyscie mnie z ta kawa! ja uwielbiam kawe nescafe classic 3 w 1 taka juz z mleczkiem i cukrem w saszetkach. co prawda z 1 saszetki robie 2 kawy bo inaczej jest nie dobra i nie pije jej czesto (2-3 na tydzien) i teraz az sie zastanawiam czy calkowicie ja wykluczyc...
    Ja tez kupuje ta kawe - przewaznie do pracy bo nie trace przerwy na robienie jej... tylko wsypuje zalewam i mam :-)
    Aczkolwiek na czas diety wykluczylam ja calkowicie ze wzgledu na to,z e taka jedna saszetka ma okolo 70 kalorii.... a przy diecie pije jedynie wode ( co i tak wypicie ok 1,5 do 2 litrow wody jest dla mnie wyczynem bo ja nie pije zbyt duzo na codzien) czasem jeszcze napije sie herbaty ze slodzikiem zeby nie przekraczac tych zalecanych 10 calorii.... w sumie sukru od kilku miesiecy juz w ogole nie uzywam.....

Kochane.... dzis mam 4 dzien ONZ. Nie jest najorzej... Najtrudniejsze dla mnie byly 2 pierwsze dni.... teraz jest mi coraz latwiej - chyba sie przyzwyczajam... staram sie nie grzeszyc.... pije duzo wody, spaceruje 2 razy dziennie dosc szybkim tempem ( przy okazji zaprowadzania i odbierania corki ze szkoly - zawsze w szybkim tempie bo sie nigdy nie wyrabiam a nie moge sie spoznic hehe) i w ogole staram sie stosowac do wszystkiego.... jem najpozniej o 18....
    Dzis sie zwazylam.... i troszke mi smutno bo schudlam dopiero 0,2 kg... no ale tlumacze sobie, ze moze dlatego, ze wczoraj skonczyl mi sie okres... sama nie wiem....
    Kurcze.... jak robie jedzonko dzieciom to taka mam ochote zjesc to co Oni.... platki z mlekiem, ktore uwielbiam albo przepyszna kanapeczke z szyneczka i pomidorkiem czy cos.. hmmmm ale dzielnie sie trzymam i nie jem tego bo zalezy mi, zeby do marca ( do wyjazdu do Polski) zobaczyc ta upragnioná 5 z przodu....

Czytam Was codziennie i ciesze sie z kazdego nawet malego sukcesu u kazdej z Was... dzieki temu mam motywacje.

Pozdrawiam Was chudzinki !

kulka8 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Ewka_marchewka Zobacz posta
    wczoraj 1 dzień A6W żyje mam sie dobrze dziś 2 dzień może być cięzko przez @ ale nie poddam się !!!! KULKA licze na wsparcie wrazie mego załamania nastroju
    Ja Cię wspierać nie będę tylko złoje dupsko jak nie będziesz ćwiczyć!!!! ;PP

Awatar emanuella
    emanuella jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez _atunia_ Zobacz posta
    kawusię owszem ale z mlekiem chudym 0,5% w rozsądnych proporcjach
    haha ja w tej kwestii grzesze strasznie bo pije 2 kawy dziennie z mlekiem skondensowanym light(4%) ale popełniam ten grzech z pełna premedytacja i nie zrezygnuje chocby nie wiwm cokawa to moja "przyjemnosc" która zastepuje słodycze...a mleko 0 lub 0,5% jest dla mnie jak woda:/

---------- Wiadomość dodana o 17:56 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:53 ----------

Cytat Zamieszczone przez olucha666 Zobacz posta
    Ja tez kupuje ta kawe - przewaznie do pracy bo nie trace przerwy na robienie jej... tylko wsypuje zalewam i mam :-)
    Aczkolwiek na czas diety wykluczylam ja calkowicie ze wzgledu na to,z e taka jedna saszetka ma okolo 70 kalorii.... a przy diecie pije jedynie wode ( co i tak wypicie ok 1,5 do 2 litrow wody jest dla mnie wyczynem bo ja nie pije zbyt duzo na codzien) czasem jeszcze napije sie herbaty ze slodzikiem zeby nie przekraczac tych zalecanych 10 calorii.... w sumie sukru od kilku miesiecy juz w ogole nie uzywam.....

Kochane.... dzis mam 4 dzien ONZ. Nie jest najorzej... Najtrudniejsze dla mnie byly 2 pierwsze dni.... teraz jest mi coraz latwiej - chyba sie przyzwyczajam... staram sie nie grzeszyc.... pije duzo wody, spaceruje 2 razy dziennie dosc szybkim tempem ( przy okazji zaprowadzania i odbierania corki ze szkoly - zawsze w szybkim tempie bo sie nigdy nie wyrabiam a nie moge sie spoznic hehe) i w ogole staram sie stosowac do wszystkiego.... jem najpozniej o 18....
    Dzis sie zwazylam.... i troszke mi smutno bo schudlam dopiero 0,2 kg... no ale tlumacze sobie, ze moze dlatego, ze wczoraj skonczyl mi sie okres... sama nie wiem....
    Kurcze.... jak robie jedzonko dzieciom to taka mam ochote zjesc to co Oni.... platki z mlekiem, ktore uwielbiam albo przepyszna kanapeczke z szyneczka i pomidorkiem czy cos.. hmmmm ale dzielnie sie trzymam i nie jem tego bo zalezy mi, zeby do marca ( do wyjazdu do Polski) zobaczyc ta upragnioná 5 z przodu....

Czytam Was codziennie i ciesze sie z kazdego nawet malego sukcesu u kazdej z Was... dzieki temu mam motywacje.

Pozdrawiam Was chudzinki !
    ja tez tesknie za mlekiem i wszelkimi jego przetworami mylałam ze bedzie mi brakowac słodyczy, chipsów i innych fast foodów a tym czasem kanapka z serem czy płatki z mlekiem to dla mnie rarytas

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów