Strona 2819 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1819 2319 2719 2769 2809 2817 2818 2819 2820 2821 2829 2869 2919 3319 3819 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 28,181 do 28,190 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar Brzoskwinkaa
    Brzoskwinkaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez Olo_Olo Zobacz posta
    Dziewczyny!
    Wczoraj na półce z herbatami u siebie w domu odkryłam herbatę koper włoski, nie pamiętam po co ją kupiłam, więc w necie poszukałam coś na je temat. Okazało się, że w odchudzaniu ziołowym pełni znamienitą funkcje jest do tego nie droga a przyrządza się ją ta:
    litr wody zagotowujemy, wrzucamy 4 torebki kopru włoskiego, gotujemy 10 min następnie odkładamy na 15 min. i wyciągamy torebki. Pijemy 4 razy dziennie w jakich porach to wam napiszęjak będe w domu bo nie pamietam teraz. Dodatkowo ta hebata wpływa na jeszcze inne sprawy, ale o tym też później bo teraz nie pamiętam. Dla nas najważniejszy jest odchudzanie hehe. Ponoć ludzie odchudzają się tylko tym koprem i działa. Pozdr!
    nio hebraty z kopru włoskiego są dobre na trawienie i ew zatwardzenia
    właśnie dlatego nie tylko dorośli je piją, ale niemowlętom też się podaje

Awatar Ilonta
    Ilonta jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez KASIIA84 Zobacz posta
    Ja jutro chcę zacząć kolejną turęPrzyłączysz się.....będzie ci razniej
    Miałam zacząć w sobote ale tak sobie obliczyłam że jak zaczne jutro to skończy się w sobote a w niedziele zrobie jeden oszukańczy akurat w walentynki wypada

Nie opłaca mi się Kasiu, bo we wtorek wyjeżdżam w delegację, więc będę musiała jeść to, co wszyscy. A Walentynki raczej olejemy, bo mam drugą zmianę, jak zwykle, kiedy chcę spędzić wieczór z Misiem.

ola_04 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    olsztyn

Witajcie dziewuszki w ten piękny słoneczny na Warmii i Mazurach poranek, a propo czy któraś z was pochodzi z warmińsko-mazurskiego????

Cytat Zamieszczone przez apropos Zobacz posta
    Dziś rano zanim jeszcze zaczęłam się obżerać weszłam na wagę.Bilans tej (15 tury) -2,9kg
    GRATULACJE -PIĘKNY WYNIK TEZ BYM TAK CHCIAŁA

Awatar Ilonta
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    2

Gratuluję Herme!!

Ja jakoś nie mogę przełamać bariery 60kg. Wrrrrrrrrr, a muszę się z tym pospieszyć, bo do 55 jeszcze daleko.

ola_04 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    olsztyn

ja dziś mam 4 dzień i jakos sie tak źle czuje jest mi słabo, robi mi sie gorąco w głowie mam kręciołka moze mój organizm już nie wytrzymuje tej diety na tych owocach i twarozku? Przewaznie tylko to jem + jajka bo pracuje od 10 do 18 i nie moge sobie ugotowac kuraka jakiegos

Awatar Ilonta
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez ola_04 Zobacz posta
    ja dziś mam 4 dzień i jakos sie tak źle czuje jest mi słabo, robi mi sie gorąco w głowie mam kręciołka moze mój organizm już nie wytrzymuje tej diety na tych owocach i twarozku? Przewaznie tylko to jem + jajka bo pracuje od 10 do 18 i nie moge sobie ugotowac kuraka jakiegos
    Spróbuj dodać do diety trochę wędliny lub rybę, jeśli nie masz czasu gotować. Ja robiłam bardzo szybką sałatkę z tuńczyka, wystarczy dodać korniszona pokrojonego w kosteczkę i odrobinę majonezu, będzie to nadal danie białkowe, a robi się bardzo szybko.

Awatar Olo_Olo
    Olo_Olo jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

A tu link o tym że nie można łączyć pomidora z ogórkiem:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Dziewczyny ja jestem dziś 4 dzień na ONZ podstawa pierwszy raz w życiu. Nie czuję spadku wagi - zważę się dopiero po I turze. Ruszam się tak jak zawsze. Napiszcie czy też się tak czułyście?
    Zaznaczam, że nie mam problemu ani "gazetami" ani nie popełniłam żadnych grzeszków oraz że jak jest białkowy posiłek to jem tylko białka a jak jest węglowodanowy to węglowodany tylko. Dobrze się ogolnie czuję i nie mam obaw tylko bym chciała wiedzieć czy też tak macie. Chyba żeby schudnąć zdrowo i na stałe to trzeba z pół roku sie tą dietką pokatować, ale tak sobie myślę że skoro nie jest najgorzej z nią to może warto?!
    Ostatnio edytowane przez Olo_Olo ; 04-02-2010 o 10:29

Do wesela się zagoi-wszystko!

Awatar KASIIA84
    KASIIA84 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    RZYM

Ilonta-to szkoda ale moze jak wrócisz to chociaż jedna turę zrobiszco do walentynek to pewnie też nic ciekawego nie będziemy robić ale ciesze się ze mam wolne bo pewnie by mnie nerwy szarpały że muszę z wredą siedzieć.
    A jeszcze wczoraj mi Peppe oświadczył że on tego święta nie uznaje tutaj jakies tańce urządzają w mieście więc pewnie się wybierzemy i tyle.Gbur jeden
    Herme -gratuluje serdecznie

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Witajcie moi drodzy!! Dzis kolejny dzien, wczoraj bezgrzesznie, choc nie wieczorem robiac M kanapki do pracy, zjadlam taka minimini pietke chlebka, rustykalnego wiec ciemnego, ale nie mialo to wplywu na moja dietke, bo waga spada, ale na razei nie powiem wam ile jest, poczekam do konca tury i wtedy sie pochwale mam nadziej, ze bede miala czym Dzisiaj sprawdzilam sobie kiedy mi sie konczy tura i wiecie co 10 lutego a 11 jest tlusty czwartek mniam zjem sobie na grzesznym paczusia i faworki hehe Nie bylo mni etylko od wczoraj a tyle postow splodziliscie, ze zabieram sie za odpisywanie
    Cytat Zamieszczone przez Grubcio199717 Zobacz posta
    Hej nie było mnie tu już dawnoo.
    Miałem po prostu ciężkie chwilę w odchudzaniu...
    Teraz jestem na właściwej drodze i dobrej myśli.
    Cytat Zamieszczone przez Grubcio199717 Zobacz posta
    A Wy żujecie gumy? Wiem że to banalne pytanie ale za pierwszym odchudzaniem nie jadłem gum...''
    bo tam chyba też są jakieś kalorie...
    Witaj Bartoszu dawno cie nie bylo martwilismy sie o ciebie, juz wiecej nie opuszczaj nas na tak dlugo, wpadaj zawsze jak masz z czyms problem, przeciez wiesz ze zawsze ktos cie pocieszy i pomoze, a w razie potrzeby i ochrzani a jak piesek, juz dostales? Powiem ci, ze ja sie nie zastanawialam czy mozna zuc gumy, po prostu od samego poczatku to robie i nie ma to wiekszego wplywu na diete jak zauwazylam, nawet mentosa miestowego sobie od czasu do czasu zjem
    Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    To prawda straszny leń z Ciebie z dzieckiem się nie chcesz bawić dobrze że "ciska" w Ciebie klockami Czasem niestety łapiemy jakieś dziwne "coś" i źle się czujemy i pscyhcicznie i fizycznie ja kiedyś tak miałam teraz stwierdziłam że trzeba brać życie pozytywniej chociaż wiem że los cholerny płata nam figle ale przez to jest mi troszke lepiej
    Nie martw się dasz rade i niedługo będziesz przecudna po to tu jesteś w końcu Pojęczałaś to teraz zaturbolaj do diety
    Czasem mnie dopadnie taki zwierz co sie zwie leniwiec, szkoda ze tylko leniwiec, a nie jakis lew hehe ale mala jest wyrozumiala i wie, ze matka poklepie troche w klawiature i pozniej sie z nia pobawi a te dolki i spadki formy to sie chyba kazdemu zdazaja, niestety, no i przez te braki slonca...ja chce wiosne !!!! dzieki za dobre slowo Hermus
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Awatar Ilonta
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez KASIIA84 Zobacz posta
    Ilonta-to szkoda ale moze jak wrócisz to chociaż jedna turę zrobiszco do walentynek to pewnie też nic ciekawego nie będziemy robić ale ciesze się ze mam wolne bo pewnie by mnie nerwy szarpały że muszę z wredą siedzieć.
    A jeszcze wczoraj mi Peppe oświadczył że on tego święta nie uznaje tutaj jakies tańce urządzają w mieście więc pewnie się wybierzemy i tyle.Gbur jeden
    Jeżeli do poniedziałku waga nie ruszy, to po powrocie wezmę się za ONZ. My też tego święta nie uznajemy, ale trudno nie ulec, jak wszędzie są porozwieszane serduszka. Ważniejsza jest rocznica, którą mamy w tym miesiącu i chociaż mieliśmy nic nie kupować, to nie mogłam się oprzeć, żeby nie zamówić prezentu. Nie napiszę, co to takiego, bo to niedietetyczne

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów